Echinax 200ml VITAKING

Producator: VITAKING
Brand: VITAKING
Forma prezentare: lichid, 200 ml
Pret vechi: 55.38 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
50.95 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Produsul are în componență plante și minerale cu proprietăți curative recunoscute în medicina naturistă, special concepută pentru a lupta împotriva afecțiunilor căilor respiratorii superioare, alergii și astm. 

Soc:
Se foloseşte pentru efectul său rapid de mobilizare a sistemului imunitar, de combatere a durerii şi a inflamaţiei. Efectul principal constă în creşterea temperatura corpului, ajutând sistemul imunitar să lupte mai bine contra viruşilor sau bacteriilor. De asemenea, reduce durerile musculare sau de cap, ajută la relaxarea corpului, dar şi la menţinerea tonusului psihic.

Momentul cel mai bun pentru administrarea socului este debutul infecției, când apar primele simptome - usturime în gât, senzație de iritatie nazală, ușoare dureri de cap.

Ginseng siberian:
Ginsengul este o plantã originarã din China şi este cultivatã pe scarã largã în Asia, nu doar în ţara de origine, ci şi în Coreea, Japonia şi Rusia.

Rãdãcinile de ginseng se bucurã, de mai bine de 2000 de ani, de o reputaţie ieşitã din comun, fiind considerate un panaceu. Faptul acesta s-a reflectat pânã şi în denumirea latinã a plantei („panax” înseamnã medicament universal).

Această plantă este folosită pentru a creşte nivelul de energie, activitatea sistemului imunitar, pentru a preveni şi trata răceala și infecțiie virale, şi pentru a reduce efectele stresului fizic şi intelectual.

Echinaceea:
Recunoscută pentru eficiența sa în creșterea capacității de apărare a organismului față de diversi agenți infectioși, echinaceea este adesea considerată un antibiotic natural, puternic aliat al sistemului imunitar.

Întăreşte sistemul imunitar prin stimularea fagocitozei (procesul prin care fagocitele “mănâncă” organismele străine care au invadat corpul), creşterea eficienţei limfocitelor în lupta cu organismele patogene, creşterea numărului de celule T (sau limfocite T) şi nu în ultimul rând, creşterea cantităţii de interferon, interleucină, immunoglobulină şi alte substanţe care participă la buna funcţionare a sistemului imunitar.

Efectele sale antipatogene se datorează unei combinații de elemente constitutive care includ flavonoide, polizaharide, fenoli, alkylamide și unele minerale cum ar fi cupru, potasiu, iod și fier, împreună cu vitaminele A, E si C.

Fructe de măceș:
Măceșele conțin de 50 de ori mai multă vitamina C decât citricele și de 200 de ori mai multă decât merele. Pe lângăa vitamina C, măceșele sunt surse excelente de vitamina A, B1, B2, B3, K.

Îmbunătățesc activitatea sistemului imunitar și întăresc epiteliile respiratorii, ajutându-le să-și exercite rolul de barieră în fața microorganismelor infecțioase.   

De asemenea, este benefic în perioadele de suprasolicitare fizică și efort intelectual, anxietate, nevroză, în convalescența după boli infecțioase, răceli, febră; în diferite forme de avitaminoză; pentru stimularea poftei de mâncare și creșterea rezistenței organismului. 

Prin conținutul lor de proteine vegetale și vitamine măceșele întăresc imunitatea și conferă rezistență în fața infecțiilor, fiind utile și copiilor care au un sistem imunitar sensibil. 

Cupru
Cuprul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Este mobilizat în cazuri de agresiuni microbiene așa încât în caz de gripă de exemplu îl găsim în sânge în cantitate mai mare decât la un individ sănătos, fiind preluat din țesuturi urmând ca apoi, după eliminarea infecției să fie readus în țesuturi din alimentație. 

Zinc
O cercetare amplă în domeniu, condusă de experţii de la Universitatea Statului Ohio, SUA, sugerează că zincul poate preveni şi stopa răcelile, datorită proprietăţilor de calmare şi de întărire a sistemului imunitar.

De asemenea, experţii americani au observat că suplimentele care conţin acest metal pot ajuta pacienţii aflaţi la Terapie Intensivă să se refacă mai repede.

Potrivit investigaţiilor efectuate de cercetătorii din Ohio, zincul are un rol foarte important în prevenirea afecţiunilor inflamatorii din corp, şi stopează agravarea lor.

Acest lucru este benefic pentru organism, deoarece inflamaţiile pot încetini capacitatea organismului de a lupta împotriva răcelilor şi a infecţiilor.

Mod de utilizare: o lingură = 15 ml înainte de masă . Se poate consuma ca atare sau diluat, în apă sau suc de fructe. A se agita înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra, la frigider și a se consuma în maximum 30 de zile.


Ingrediente: apă demineralizată, fructoză, suc concentrat de mere (Malus domestica)*, extract uscat 4:1 din flori de Soc (Sambucus ebulus)*, extract uscat 8-10:1 din rădăcina de Echinacea (Echinacea angustifolia)*, gluconat de zinc, extract uscat 15-20:1 din rădăcină de Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus)*, extract uscat 15:1 din fructe de Măceș (Rosa canina), titrat la 70% Vitamina C*; conservant: sorbat de potasiu, acidifiant: acid citric, gluconat de cupru; (*în bază de maltodextrină).

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Echinacea

Alte produse similare

Echinacea 400mg VITAKING
Echinacea 400mg
VITAKING
Antiviral  DACIA PLANT
Antiviral
DACIA PLANT
Ceai de echinacea DACIA PLANT
Ceai de echinacea
DACIA PLANT
Echinacea forte… DACIA PLANT
Echinacea forte…
DACIA PLANT
Tinctura de echinacea… DACIA PLANT
Tinctura de echinacea…
DACIA PLANT
Tinctura de echinacea DACIA PLANT
Tinctura de echinacea
DACIA PLANT
Faringoplant DACIA PLANT
Faringoplant
DACIA PLANT
Sirop imunostimulent DACIA PLANT
Sirop imunostimulent
DACIA PLANT
Sirop imunostimulent INGERASUL
Sirop imunostimulent
INGERASUL

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei
Echinax de la VITAKING are un gramaj de 200ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 55.38 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Imunitate si contine echinacea. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Echinax 200ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITAKING ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre echinacea: