EDTA chelatat 90cps PROVITA

Producator: PROVITA NUTRITION
Brand: PROVITA
Forma prezentare: capsule, 90 buc
Pret vechi: 120.01 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
114.01 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
12 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

EDTA ARE ACUM O FORMULA IMBUNATATITA.
Pentru o mai buna absortie in organism  s-au eliminat toti excipientii folositi la tabletare si s-a reformulat produsul in capsule gastro-rezistente cu eliberare intarziata. S-au adaugat 10 mg de extract concentrat 100:1 de usturoi dezodorizat, continutul fiind acum de 910 mg in loc de 900 mg de ingrediente active fara nici un alt adaos de ingrediente inactive.
Este obligatoriu sa administrati EDTA cu multa apa si la o distanta de minim 3 ore de la ultima masa lasand  minim 45 de minute stomacul gol pentru masa urmatoare pentru a evita posibile dureri de stomac.

Chelatat Disodic Micronizat cu bio-disponibilitate ridicata, capsule gastro-rezistente.

EDTA iti curata si purifica sistemul circulator: Arterioscleroza (depuneri de calciu pe artere), Calcefieri (depuneri de calciu in organele interne),Tromboza, Flebita, Tromboflebita, Agregare Plachetara, Ingrosarea sangelui (din diferite cauze), Intoxicatie cu metale grele, Osteoporoza, Hipercolesteromie, Trigliceride, Stare Post Operatorie, Insuficienta Circulatorie Cerebralam, Diabet Zaharat.

Terapia de Chelatinare (Chelare) reprezinta un proces chimic prin care un aminoacid denumit EDTA (acid etilendiaminotetraacetic) este fie injectat intravenos fie administrat oral si asimilat, fie introdus rectal sub forma de supozitor pentru a elimina, calcefierile, metalele grele sau mineralele nedorite din sistemul circulator si din organele interne. Aceasta terapie este din ce in ce mai larg raspandita, in special in Canada si Statele Unite si mai recent si in Europa.

Prin ce se remarca Provita Nutrition EDTA Chelatat Disodic Micronizat in capsule gasto-rezistente?
Cum EDTA simplu nu este tolerat de organism, exista 3 forme chimice de EDTA folosite in scopuri terapeutice: Disodiu, Calciu-Disodiu si Dicalciu. Dintre acestea, Forma disodica este cea mai biodisponibila si cea mai eficienta din punct de vedere terapeutic, dar este si cea mai scumpa si greu de tabletat. Mai mult, forma Chelatata disodic, adica nu combinata chimic ci legata prin chelatare este cea mai avida de calciu, pierzand usor legatura cu sodiul in schimbul calciului si al metalelor grele. Prin micronizare (reducerea la particule de dimensiuni micronice), biodisponibilitatea este marita si mai mult prin realizarea unui contact mai mare si mai intim cu calcefierile arteriale.

Tabletele sau capsulele obisnuite se dizolva rapid in stomac unde o mare parte a EDTA-ului este distrusa de catre sucul gastric foarte acid, conducand pe langa reducerea efectului terapeutic si la unle efecte nedorite cum ar fi arsurile, discomfortul stomacal sau starea de voma. Capsulele sunt acoperite cu 8% wt film gastrorezistent suficient de gros pentru a impiedica dizolvarea capsulei in stomac timp de minimum 2 ore, timp suficient ca aceasta sa treaca prin duoden in intestinul subtire. Astfel, capsula ajunge intacta in intestin unde se desintegreaza rapid sub actiunea bilei si sucului intestinal. Eliberarea EDTA-ului direct in intestin nu numai ca ii mareste biodisponibilitatea la maxim (deci si efectul terapeutic), dar elimina complet si efectele stomacale nedorite. Adaosul de Acid Malic are un efect sinergic datorita afinitatii lui deosebite pentru metalele grele, in special Aluminiul atat de prezent in apa, chiar si in asa zisa "apa plata".

Actiune
EDTA preintampina un infarct sau o congestie cerebrala; arterioscleroza (calcefierea si fragilizarea vaselor sanguine); osteoporoza, artrita, reumatismul, durerile de oase, articulatii, coloana; regleaza colesterolul; elimina metalele grele din organism; preintampina aparitia cheargurilor de sange care pot fi mortale; mentine circulatia cerebrala. Chelatinarea este adjuvanta in afectiuni precum cancerul.

Teste clinice referitoare la chelatinarea cu EDTA:
- Detoxificare, Decalcinare artere, Eliminare Nano-Bacterii, Eliminare Metale Grele.
- Infarct miocardic, atac de cord, congestii cerebrale.
- Hipertensiune arteriala, boli de inima, impotenta, ateroscleroza, colesterol, vene varicoase, osteoporoza.
- Rejuvenare organe si tesuturi vitale.

A chela (Chelatina) vine din limba Greaca si inseama a lega, a lua. Chelatinarea cu EDTA determina legarea mineralelor ca mercur, fier, arsen, aluminiu, calciu, plumb, cupru si eliminarea lor din organism. Calciul si cuprul sunt considerate ca fiind cele mai responsabile pentru formarea placilor aterosclerotice pe peretii sistemului circulator.

Terapia cu EDTA duce la legarea metalelor din organism de catre acest compus, apoi acestea vor fi eliminate impreuna la nivel renal. Unii medici au folosit terapia cu chelatori pentru tratamentul aterosclerozei sau bolilor coronariene. Se considera ca EDTA (acidul etilendiaminotetraacetic) leaga calciul din depozitele arteriale (parte a placii ateromatoase ce obstructioneaza fluxul sanguin si duc la intariurea si fragilizarea peretilor arteriali) si astfel se vor elimina depozitele de calciu din artere, reducand riscul de dezvoltare al afectiunilor cardiace. Unii medici considera ca acidul etilendiaminotetraacetic poate actiona ca un antioxidant prin indepartarea metalelor combinate cu LDL-(colesterol rau), ce produc afectiuni ale arterelor. Acesta teorie sustine ca indepartarea metalelor ce circula libere in sange (in special cupru si calciul) poate incetini progresia unor boli de genul aterosclerozei.

Dar EDTA are si alte valente terapeutice. Avand un efect anticoagulant, previne formarea cheagurilor de sange (Tromboza, Tromboflebita). Are de asemenea un efect anti-plachetar eliminand agregarea plachetara. Agregarea plachetara este aderarea plachetelor una de alta si constituie etapa prealabila coagularii sangvine atunci cand este lezat un vas. Ea poate avea si efecte nedorite atunci cand se produce pe o placa de aterom: in acest caz favorizeaza constituirea trombusului (cheagului), care se desprinde si astupa de exemplu un vas mic ce iriga creierul, ceea ce constituie un accident ischemic tranzitoriu. Cheaguri mai mari pot ajunge la inima cu efecte catastrofale. Pot bloca de asemenea anumite artere sau vene conducand la Tromboflebite.

Este indicat de asemenea pentru a preintampina formarea de cheaguri si aparitia emboliilor (migrarile de cheaguri) dupa un infarct de miocard, un accident vascular cerebral (hemiplegie, de exemplu) sau in cursul hemodializelor (curatirile artificiale ale sangelui). Ingrosarea sangelui (sange gros) este un termen generic pentru a descrie o scadere a fluiditatii sangelui, putand conduce la accidente vasculare, neirigarea la nivel de vase mai mici, capilare, vase periferice. Cauzele pot fi multiple. In oricare situatie, EDTA are proprietatea de a mentine sangele fluid, pana la rezolvarea cauzei fenomenului.

Calciul se poate depune in interiorul organelor interne afectandu-le functionalitatea. EDTA poate elimina aceste Calcefieri. EDTA se mai poate administra post-operatoriu pentru a preveni formarea de cheaguri de sange sau in urma unor accidente vasculare pentru a dizolva cheagurile de sange opturante.

EDTA:
- Dizolva si preintampina formarea cheagurile de sange, cauza a accidentelor vasculare;
- Dizolva si elimina calciul depus pe peretii vaselor de sange, cauza aterosclerozei;
- Elimina si preintampina agregarea plachetara, cauza “ingrosarii sangelui”;
- Regleaza metabolismul calciului, eliberand calciu din calcefieri si facandu-l disponibil pentru a fi depus in oase si dinti;
- Dizolva si elimina cochiliile nano-bacteriilor care ne omoara treptat;
- Dizolva si elimina metalele grele acumulate pe vasele de singe si in restul organismului;
- Elimina toxine acumulate in organism;
- Imbunatateste circulatia sanguina a creierului;
- Efecte vizibil pozitive asupra prostatei, rinichilor, ficatului, circulatiei sanguine periferice;
- Intareste sistemul imunitar.

Cum sunt posibile atatea efecte pozitive?
Curatind arterele si eliminind metalele grele, toate organele sunt mai curate, mai bine irigate cu sange (deci, mai bine alimentate cu nutrienti si oxigen).

Cine are nevoie?
Practic, toate persoanele de la virsta de 18-20 ani in sus au organismul intoxicat cu calciu si metale grele (in special mercur, plumb si cadmiu). Dar, Procedura Chelatin Forte este strict necesara pentru toate persoanele care sufera de sau sunt predispuse la: infarct miocardic, atac de cord, congestii cerebrale, hipertensiune arteriala, impotenta, ateroscleroza, colesterol marit, vene varicoase, osteoporoza, oboseala mintala, artoza, reumatism.

Pe masura ce imbatranim colesterolul, metalele grele si calciul se acumuleaza pe peretii interiori ai sistemului circulator. Aceste depuneri sunt diagnosticate sub diferite denumiri: ateroscleorza, intarirea arterelor, arterioscleroza etc. Cu timpul aceste depuneri obtureaza partial sau chiar total circuitul sanguin. Tesuturile organelor interne nu mai primesc suficient oxigen si nutrienti conducand la o functionare defectuoasa sau chiar incetarea functionarii organului respectiv. Daca obturatia este la inima atunci se produce infarctul sau atacul de cord. Daca obturatia este la creier se produce congestia cerebrala. Dar organele afectate nu sunt numai inima si creierul. Si celelalte organe sunt afectate in aceeasi masura ca de exemplu ficat, rinichi, organele sexuale etc.

In toamna anului 2004 NASA a dezvaluit ca toti astronautii Americani sufera de probleme de calcefiere in intreg organismul si ca aceata calcefiere se datoreaza unor microorganisme extrem de mici care au fost denumite nano-bacterii (nanobacterium). Cercetarile efectualte la Universitatea din British Columbia, Vancouver, Canada au aratat ca nano-bacteriile, desi foarte mici (sub 90 nanometri), se divid in mod continuu si normal in interiorul organismului uman in conditii terestre iar in conditii de imponderabilitate se inmultesc uimitor de repede. De aici calcefierea mai rapida a cosmonautilor. Practic toate organele si articulatiile sunt afectate de nano-bacterii si depuneri de calciu cu efecte degeneratorii cronice si acute. Iata unde se constata aglomerari de calcefieri in organismul uman.

Nano-bacteriile sunt micro-organisme de peste 100 de ori mai mici decit bacteriile obisnuite care se imbraca intr-o cochilie calcinoasa, rezistind astfel tuturor tratamentelor medicale conventionale. Ele trec neobservate in analizele de laborator obisnute. Nano-bacteriile se ataseaza tuturor organelor interne, in special pe peretii vaselor sanguine, fiind responsabile astfel pentru deteriorarea continua a starii de sanatate prin afectarea organelor respective. Nano-bacteriile au o afinitate deosebita pentru peretii vaselor sanguine unde formeaza micro-placi calcaroase, in faza incipienta sub forma unor clusteri (aglomerari blobulare) iar apoi, prin depuneri de colesterol, fibrina si elemente celulare formeaza ateromul (obstructia vasculara) caracteristica aterosclerozei. Totodata, organismul uman modern contine depozite de metale grele si alte chimicale acumulate prin ingerare ca urmare a poluarii mediului, chimizarii agriculturii si a industrializarii productiei de alimente. Acestea au un efect degnerativ si carcinogen asupra organelor in care se acumuleaza.
Cunoscuta in Statele Unite si Canada drept procedura de “Chelation”, varianta orala de Chelatinare cu EDTA este o procedura eficienta de ultima ora pentru a elimina din organism elementele poluante, depunerile arteriale precum si nano-bacteriile. Procedura se administreaza pe cale orala, deci fara introducerea intravenoasa. Practic, componenta EDTA (acid disodictetraacetiletilendiamina) elimina depunerile din interiorul arterelor prin reactia de chelatinare (atasare). In sistemele biologice, ionii de Calciu sunt cei mai accesibili chelatinarii si eliminarii lor prin intermediul EDTA, iar dupa ei urmeaza Fierul. Cu toate acestea, administrarea de EDTA nu schimba metabolismul calciului sau fierului. Calciu metabolic ramane neschimbat (Hawkins, et al., 1962). Cand EDTA este asociat cu Formula FLOW (care elimina colesterolul de pe artere) se realizeaza practic o curatire generala si completa a sistemului circulator conducand la o inbunatatire vizibila a calitatii vietii.

Compozitie
Capsule gastro-rezistente:
- EDTA (Acid etilen-diamino-tetraacetat disodic - pulbere micronizata)…...800 mg
- Acid Malic (din surse naturale)………100 mg
- Extras concentratie 100:1 de Alium sativum..........10 mg

Nu contine: lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

Administrare
1-3 capsule pe zi, pe stomacul gol, de preferinta seara inainte de culcare (cu cel putin 3 ore dupa ultima masa). In cazul administrarii de 3 capsule pe zi se pot administra fie toate 3 la culcare sau 2 capsule seara si una dimineata, cu cel putin 45 minute inainte de a manca. Se vor consuma multe lichide. Pe perioada tratamentului cu EDTA se recomanda administrarea unei formule care sa contina un complex de minerale (de ex. Multiminerale si Vitamine). Daca se administreaza impreuna cu Formula FLOW, EDTA se va administra cu cel putin 2 ore inainte sau dupa Formula FLOW.

Precautii
Consultati medicul inainte de administrare daca faceti tratament cu anticoagulante (cum ar fi warfarina). Nu utilizati acest supliment daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Recomandari: Pentru tratarea completa a bolii ateromatoase (Ateroscleroza) se recomanda asocierea cu Formula FLOW pentru eliminarea simultana atat a calcefierilor, cat si a colesterolului de pe peretii sistemului circulator. In asociere cu Acid Alfa Lipoic, MSM, Vitamina C si Tetraciclina, EDTA face parte si din Procedura Chelatin Forte.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Edta800.00mg
Acid malic100.00mg
Usturoi10.00mg

Alte produse similare

Apa micelara hidratanta… FAVISAN
Apa micelara hidratanta…
FAVISAN
Apa oxigenata VIVA PHARMA
Apa oxigenata
VIVA PHARMA

Parerile clientilor

EDTA este in curs de testare si sper sa realizeze ce este in prospect.
scrisa de Ioan / 19.10.2023 16:53
Foarte eficient in protocolul de curatare arteriala .
scrisa de gheorghe / 19.10.2022 16:08
Stare de slăbiciune,moleseala. Nu îl tolerez.
scrisa de / 12.12.2021 22:32
Indoiala
Am oprit administrarea. O voi relua sa vad daca aceasta e cauza starilor de slabiciune si deranjare a scunelor.
scrisa de Marian / 26.03.2020 10:20
Foarte multumit!Recomand!
scrisa de Corneliu Marcel / 02.02.2020 11:24
Deocamdata nu pot sa-mi fac o parere despre produs, e prea devreme. Livrarea a fost ok, voi reveni...
scrisa de Ionel / 19.06.2019 14:43

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
Formula flow
330tbl PROVITA

383.38 lei
Super Indole-3-carbinol sinergistic
30cps PROVITA

93.56 lei
EDTA chelatat de la PROVITA are un gramaj de 90cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 120.01 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Sanatatea inimii si contine edtaacid malic, usturoi, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre EDTA chelatat 90cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PROVITA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre edta:

Nu am gasit vreun articol relevant.