Eritroacnol gel antiacneic 75ml MEBRA

Producator: MEBRA
Brand: MEBRA
Forma prezentare: pasta, 75 ml
Pret magazine: 22.05 lei
Pret remediu.ro:
19.17 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ingrediente:

Water (Aqua), Paraffinum liquidum, Echinacea pallida extract, Calendula officinalis extract, Stearic acid, Triethanolamine, Carboxymethylcellulose, Methylparaben, Propylparaben

Mod de utilizare:

Crema se aplică local, pe zona infectată, respectându-se cu strictețe regulile de igienă, pentru a împiedica răspândirea afecțiunii. Specialiștii îți recomandă să o folosești în continuarea tratamentului cu loțiune tonică, din aceeași gamă. Utilizarea sa durează timp de 5-7 zile; poți prelungi însă intervalul, dacă nu ai obținut efectele scontate. După demachiere sau spălare, se aplică pe zonele cu acnee.

Precauții:

Se folosește cu atenție de către persoanele alergice!

A se păstra la: 5-25 °C.

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Eritroacnol lotiune
120ml MEBRA

21.99 lei
 Crema Eritroacnol
75ml MEBRA

13.90 lei
Eritroacnol gel antiacneic de la MEBRA are un gramaj de 75gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 19.17 lei. Forma lui de prezentare este pasta, face parte din categoria Ten cu tendinta acneica si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Eritroacnol gel antiacneic 75gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la MEBRA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.