Experimente pentru copii: cerceteaza, verifica, descopera 1buc EDITURA NICULESCU

Producator: EDITURA NICULESCU
Brand: EDITURA NICULESCU
Forma prezentare: solid, 1 buc
Pret magazine: 46.47 lei
Pret remediu.ro:
40.41 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 5% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Descriere:

Pornind de la întrebările simple pe care le pun copiii, cartea de faţă îi ajută pe micii cercetători să exploreze secretele fenomenelor din natură. Datorită acesteia, ştiinţele naturii sunt mai interesante şi mult mai uşor de înţeles. Experimentele prezentate fac vizibile aerul şi sunetul, arată puterea soarelui sau culorile curcubeului si demonstrează cum funcţionează pârghiile şi forţa magnetică.

• EXPERIMENTE INTERESANTE • INDICAŢII OFERITE PAS CU PAS ŞI ÎNSOŢITE DE FOTOGRAFII • OBSERVAŢII CARE Îl AJUTĂ PE CEI MICI SĂ DESCOPERE FENOMENELE DIN NATURĂ

Autor:  Charlotte Willmer-Klupp 

 

Supliment meditatie

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Picaturi naturale anti balonare 50ml REMEDIU
50ml REMEDIU

15.00 lei
Sirop brad 250ml STEAUA DIVINA
250ml STEAUA DIVINA

12.95 lei
Granola cacao cu canepa eco 400gr CANAH
400gr CANAH

42.30 lei
Experimente pentru copii: cerceteaza, verifica, descopera de la EDITURA NICULESCU are un gramaj de 1gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 40.41 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Carti si cadouri si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Experimente pentru copii: cerceteaza, verifica, descopera 1gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la EDITURA NICULESCU ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.