Extract de rasina mumie cu propolis-tablete 60tbl DAMAR

Producator: DAMAR GENERAL TRADING
Brand: DAMAR
Forma prezentare: tablete, 60 buc
Pret vechi: 52.26 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
47.55 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Compozitie:
Rasina Mumie - in compoztia sa intra un intreg complex de substanțe organice si minerale (intre 25 si 40): produse de descompunere a compusilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, axalic), aminoacizi (fenilalanina, alanina, arginina, tirozina, lizina, serina, valina, metiomina, glicina, acid aspartic, acid glutamic) si alți acizi, terpenoide, steroizi vegetali, vitamine din grupa B si P, fragmente de molecule polifenolice si alți compusi, si de asemenea macro- si microelementele: calciu, magneziu, sodiu, potasiu, etc.
Propolis - contine: derivați flavonici (flavonoidele), acid feluric (activ contra germenilor Gram pozitiv si Gram negativ), ceruri, aminoacizi, polen, balsamuri, fermenți, microelemente (fier, cupru, aur, magneziu, calciu, zinc, mangan, crom, nichel, cadmiu, vanadium, wolfram, cobalt, strontium, siliciu, staniu, iridium), substanțe antibiotice, rasini, acizi aromatici, acizi. Conține toate vitaminele cunoscute cu excepția vitaminei K.

Acțiuni: imunomodulator (stimuleaza diviziunea limfocitelor T si a limfocitelor B), detoxifiant (elimina reziduurile si toxinele din organism), tonic si energizant puternic, regenerant si intineritor, acționeaza sinergic in lupta impotriva radicalilor liberi, responsabili ai procesului de imbatranire prematura sau accelerata a organismului, influențeaza pozitiv funcționarea sistemului nervos si endocrin, a sistemului osos, a aparatului respirator si cardiovascular, a sistemului urinar si reproducator si a intregului tub digestive, vasodilator si hipotensiv, antimicrobian, antibacterian, antiparazitar si antivirotic, cicatrizant, antispastic, antiseptic bucal, stimulator al refacerii țesuturilor afectate de rani, taieturi, arsuri, degeraturi, protector impotriva radiațiilor Roentgen si de alta natura

Mod de administrare: se ia intern, in funcție de greutatea corporala, dupa cum urmeaza:
Pana la 70 kg – 0,2 gr. de 2 ori pe zi Între 70-80 kg – 0,3 gr. de 2 ori pe zi;
Între 80-90 kg – 0,4 gr. de 2 ori pe zi Peste 90 kg – 0,5 gr. de 2 ori pe zi;

Durata unei cure: 25-30 de zile.
În cazul bolilor grave sau cronice cura se va repeta dupa o pauza de 5-10 zile.

Contraindicații: este contraindicat femeilor gravide si celor care alapteaza, copiilor in varsta de pana la 3 ani, cat si celor care prezinta reacții alergice la produsele apicole.
Este contraindicat consumul de alcool in perioada administrarii.

ObservaÈ›ii: datorita faptului ca Extractul purificat de rasina Mumie cu propolis – prof. dr. Marioara Godeanu® nu conÈ›ine stabilizatori, conservanÈ›i, amelioratori de textura sau alÈ›i aditivi, fiind prin urmare un produs naturist 100%, de natura vascoasa, conform caracteristicilor sale fizico-chimice, este sensibil la variaÈ›iile de temperatura, caldura sau umiditate. De aceea, unele pastile pot sa prezinte in timp un aspect usor neuniform sau sa fie puÈ›in moi.

Atenție: Acest produs este un supliment alimentar ce nu inlocuieste un regim alimentar variat si nu se substituie tratamentului medicamentos prescris de medic.A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Rasina mumie
Propolis

Alte produse similare

Extract de rasina… DAMAR
Extract de rasina…
DAMAR
Extract purificat… DAMAR
Extract purificat…
DAMAR
Extract purificat… DAMAR
Extract purificat…
DAMAR
Extract de rasina… DAMAR
Extract de rasina…
DAMAR
Extract de rasina… DAMAR
Extract de rasina…
DAMAR
Extract de rasina… DAMAR
Extract de rasina…
DAMAR
Extract purificat… DAMAR
Extract purificat…
DAMAR
Extract purificat… DAMAR
Extract purificat…
DAMAR
Extract de rasina… DAMAR
Extract de rasina…
DAMAR

Parerile clientilor

care e doza zilnica?
Cate tablete se iau pe zi? ca nu scrie eici. Multumesc
scrisa de cosmaletitia / 09.07.2014 21:51
In numai doaua saptamani mi-a reglat tensiunea arteriala la 120/70. Excelent !
scrisa de didi.popa / 22.06.2012 18:37
Merita toti banii (se simt efectele chiar dupa o saptamana)
scrisa de didi.popa / 14.06.2012 16:23

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Chaga C-Max Extract concentrat
60cps PROVITA

76.05 lei
Nigella - Ulei de Chimen Negru
60cps PROVITA

89.78 lei
Stemulin CD34+
90cps PROVITA

202.23 lei
Extract de rasina mumie cu propolis-tablete de la DAMAR are un gramaj de 60tbl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 52.26 lei. Forma lui de prezentare este tablete, face parte din categoria Imunitate si contine rasina mumiepropolis, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Extract de rasina mumie cu propolis-tablete 60tbl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la DAMAR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre rasina mumie:

Nu am gasit vreun articol relevant.