Extract pur de cafea 50ml PEPPERINO

Producator: CLOUND NINE FACTORY
Brand: PEPPERINO
Forma prezentare: lichid, 50 ml
Pret vechi: 19.19 lei
-21%
Pret remediu.ro:
14.50 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Extractul pur de cafea – produs din boabe de cafea arabică BIO în alcool de minim 35%. Produsul este foarte concentrat (minim 28 g. cafea per sticluță de 60 de mililitri) și nu conține zahăr. Excelent pentru a adăuga o aromă de cafea espresso la produsele gătite sau la orice produse negătite (creme, frosting, înghețată, etc.)

 

Condiment alimentar de cea mai bună calitate, folosit pentru aromatizarea prăjiturilor și a deserturilor, 100 % natural, obținut prin extracția la rece în alcool a aromelor din boabele de cafea Premium certificate BIO, proaspăt măcinate.

Aroma extractului este foarte intensă, identică cu a unei cafele espresso. Reflectă fidel bogăția și intensitatea aromelor boabelor de cafea. Extractul are culoare neagră, miros plăcut specific de cafea. Spre deosebire de cafea care cu timpul își pierde din intensitatea aromei, extractul rămâne intens.

Ingrediente: extract din boabe de cafea BIO, alcool min. 35%.

Alcoolul difuzează și intensifică foarte bine aromele din boabele de cafea certificate BIO proaspăt măcinate. În timpul procesului de gătire alcoolul se evaporă, rămânând o aromă plăcută, intensă de cafea.

Extractul este pur deoarece în procesul de producție folosim boabe de cafea BIO fără alte arome sau adaosuri.

Dozaj recomandat: 1 lingură de extract de cafea la 500 gr./ml compoziție

Stress CTRL

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Extract pur de vanilie din Madagascar
50ml PEPPERINO

40.40 lei
Extract pur de cafea de la PEPPERINO are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 19.19 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Extract pur de cafea 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PEPPERINO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.