Extract pur de lamaie 50ml PEPPERINO

Producator: CLOUND NINE FACTORY
Brand: PEPPERINO
Forma prezentare: lichid, 50 ml
Pret magazine: 29.19 lei
Pret remediu.ro:
25.38 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Produs din ulei obtinut din coaja de lamai BIO, are o aroma de citrice fructata, vibranta si acrisoara.

Poate fi folosit in loc de suc de lamai proaspat sau  de coaja de lamai.

Un mare ajutor pentru cei care isi fac probleme in legatura cu substantele pe care le pot ingera atunci cand consuma coaja de la lamai tratate.

Condiment alimentar de cea mai bună calitate, 100% natural, folosit pentru aromatizarea prăjiturilor și a deserturilor. Este obținut din ulei pur din coajă de lămâi certificate BIO și are o aromă de citrice, fructată, vibrantă și acrișoară.

Datorită conținutului de pesticide și de substanțe de prezervare folosite pentru tratarea și depozitarea lămâilor, coaja nu este destinată consumului uman. Se folosește în rețete în care se adaugă suc proaspăt de lămâi sau coajă de lămâi BIO pentru a obține sau intensifica aroma de lămâi.

Ingrediente: ulei pur din coajă de lămâi BIO, alcool min. 85%.

Uleiurile pure din coaja de lămâi certificate BIO folosite pentru obținerea extractului de lămâi sunt certificate pentru consumul alimentar uman (certificare Food Grade) și sunt obținute printr-un proces de extracție la rece. Alcoolul difuzează foarte bine aromele și permite omogenizarea uleiurilor esențiale, care nu sunt solubile în apă. Datorită alcoolului, aroma este intensă iar în timpul procesului de gătire alcoolul se evaporă și rămâne gustul și mirosul plăcut de lămâi.

Dozaj recomandat: 1 linguriță de extract de lămâi la 500 gr./ml compoziție

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Extract pur de portocala
50ml PEPPERINO

25.38 lei
Ulei balsamic fortifiant
250ml KOSMO OIL

23.71 lei
Peeling microdermabraziv
500ml KOSMO OIL

43.47 lei
Extract pur de lamaie de la PEPPERINO are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 25.38 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Condimente si mirodenii si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Extract pur de lamaie 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PEPPERINO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.