Extract purificat de rasina mumie cu ginseng-capsule 60cps DAMAR

Producator: DAMAR GENERAL TRADING
Brand: DAMAR
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 52.25 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
48.07 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Rasina Mumie - in compozitia sa intra un intreg complex de substante organice si minerale (25 pana la 40): produse de descompunere a compusilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, acid oxalic), aminoacizi (fenilalanina, alanina, arginina, tirozina, lizina, serina, valina, metionina, glicina, acid aspartic, acid glutamic), terpenoide, steroizi vegetali, vitamine din grupa B si P, fragmente de molecule polifenolice, macro- si microelemente: calciu, magneziu, sodiu, potasiu etc.
Ginseng: radacina de Ginseng contine o combinatie de substante - panaxim, panaquilon, schingenin – care stimuleaza fluxul hormonal, intaresc inima si sistemul nervos. Oamenii de stiinta rusi au mai descoperit o radiatie mitogenica subtila generata de Ginseng. În cadrul spectrului electromagnetic, radiatia este aproape de ultraviolete si stimuleaza cresterea tesuturilor care alcatuiesc sistemul endocrin uman. Falcarinolul, o alta substanta continuta de ginseng, este considerata ca avand cel mai puternic efect anticancerigen dintre toate substantele naturale. Alte substante bioactive continute de ginseng – panaxacol, panaxydol si panaxytriol – au proprietati antibiotice deosebite. Cercetarile de ultima ora au evidentiat ca substantele active din Ginseng, (ginsenozide), au proprietati antiinflamatorii, antioxidante si chiar stopeaza dezvoltarea tumorilor de tip malign si benign.

Actiuni :
• Imunomodulator, stimuleaza diviziunea limfocitelor T si a limfocitelor B
• Detoxifiant, elimina reziduurile si toxinele din organism
• Regenerant si intineritor, actioneaza sinergic in lupta impotriva radicalilor liberi, responsabili ai procesului de imbatranire prematura sau accelerata a organismului
• Influenteaza pozitiv functionarea sistemului nervos si endocrin, a sistemului osos, a aparatului respirator si cardiovascular, a sistemului urinar si reproducator si a intregului tub digestiv
• Stimulator al refacerii tesuturilor afectate de rani, taieturi, arsuri, degeraturi
• Anticancerigen
• Adaptogen, mareste capacitatea si viteza de adaptare a organismului la conditiile neprielnice ale mediului inconjurator
• Psihotonic, antidepresiv, antistres
• Reglator al colestorolului
• Stimulent limfatic
• Afrodiziac

Mod de administrare:
Se ia intern, in functie de greutatea corporala, dupa cum urmeaza:
Pana la 70 kg – cate 0,2 gr. de 2 ori pe zi
Pana la 80 kg – cate 0,3 gr. de 2 ori pe zi
Peste 80 kg – cate 0,4 gr. de 2 ori pe zi
Pentru copii cu varsta intre 10 ani si 12 ani, doza zilnica este 0,1 gr. de 2 ori pe zi
Se poate ingurgita cu apa plata, lapte, suc natural, ceai, miere.

Durata unei cure: 25 – 30 de zile.
În cazul bolilor grave sau cronice, cura se va repeta dupa o pauza de 5 – 10 zile.

Contraindicatii: Este contraindicat femeilor gravide si celor care alapteaza, copiilor in varsta de pana la 10 ani. Trebuie evitat? administrarea sau, dupa caz, sa se consulte medicul in cazul diabeticilor, bolnavilor de astm, hipertensivilor, cardiacilor, persoanelor care sufera de infectii grave. În cazul femeilor aflate la menopauza, administrarea poate declansa aparitia bufeurilor si reaparitia temporara a unor sangerari similar celor menstruale.
Printre efectele adverse posibile se numara : stare de agitate, palpitatii, cresterea tensiunii arteriale, dureri de cap, diaree si insomnie.
Este contraindicat consumul de alcool in perioada administrarii.

Observatii: Datorita faptului ca Extractul purificat de rasina Mumie cu Ginseng – prof. dr. Marioara Godeanu® nu contine stabilizatori, conservanti, amelioratori de textura sau alti aditivi, fiind prin urmare un produs natural 100%, de natura vascoasa, acesta, conform caracteristicilor fizico-chimice, este sensibil la variatiile de temperatura, caldurasau umiditate. De aceea, unele pastile pot sa prezinte in timp un aspect usor neuniform sau sa fie putin moi.

Atentie: Acest produs este un supliment alimentar ce nu inlocuieste un regim alimentar variat si nu se substituie tratamentului medicamentos prescris de medic.
A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Rasina mumie
Ginseng

Alte produse similare

Extract de rasina… DAMAR
Extract de rasina…
DAMAR
Extract purificat… DAMAR
Extract purificat…
DAMAR
Extract purificat… DAMAR
Extract purificat…
DAMAR
Extract de rasina… DAMAR
Extract de rasina…
DAMAR
Extract de rasina… DAMAR
Extract de rasina…
DAMAR
Extract de rasina… DAMAR
Extract de rasina…
DAMAR
Extract purificat… DAMAR
Extract purificat…
DAMAR
Extract de rasina… DAMAR
Extract de rasina…
DAMAR
Extract de rasina… DAMAR
Extract de rasina…
DAMAR

Parerile clientilor

Persoana pentru care am cumparat produsul spune ca este multumit de acesta si de pret.
scrisa de Valeriu / 07.09.2018 16:45

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Extract purificat de rasina mumie cu ginseng-capsule de la DAMAR are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 52.25 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Imunitate si contine rasina mumieginseng, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Extract purificat de rasina mumie cu ginseng-capsule 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la DAMAR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre rasina mumie:

Nu am gasit vreun articol relevant.