Faina integrala de ovaz 1kg SOLARIS

Producator: SOLARIS PLANT
Brand: SOLARIS
Forma prezentare: pulbere, 1 kg
Pret magazine: 18.66 lei
Pret remediu.ro:
16.23 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

FAINA INTEGRALA DE OVAZ SOLARIS 1 kg

CE CONTINE
Faina de ovaz contine o substanta specifica numita avenina, precum si minerale, carotan, vitaminele B1, B2, PP, A, D, amidon, glucide, saponine, lecitina, enzime, ulei, fosfor, hidrati de carbon si chiar un principiu hormonal de tipul foliculinei.

ISTORIC
Ovazul era cunoscut in intelepciunea colectiva ca aliment destinat cailor, in principal. In deceniile mai recente a debutat in alimentatia destinata oamenilor. Faina de ovaz este macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade.

CUM ACTIONEAZA
Faina de ovaz remineralizeaza, da un tonus bun organismului. Poate fi transformata in lapte de ovaz. Datorita compozitiei sale, pielea tratata cu acest produs este hranita si tonifiata.

PENTRU CE RECOMANDAM
Face bine sistemului digestiv si echilibreaza nivelul de zahar din sange. Faina de ovaz este un aliment benefic tiroidei. Este folosita in produsele de ingrijire a parului si a pielii. Exista specialisti care recomanda ovazul in tratamentul sterilitatii si al impotentei.

CUM SE CONSUMA
Cu o textura densa si un gust asemanator cu al alunelor, faina de ovaz este folosita, in combinatie cu cea integrala de grau, in prepararea de paine si prajituri.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ovaz
Avenina
Carotan
Vitamina b1
Vitamina B2
Vitamina b3
Vitamina A
Vitamina D
Amidon
Glucide
Saponine
Lecitina
Enzime
Fosfor
Carbohidrati
Foliculina

Alte produse similare

Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS
Fulgi de cereale… SOLARIS
Fulgi de cereale…
SOLARIS
Fulgi de ovaz SOLARIS
Fulgi de ovaz
SOLARIS
Fulgi de ovaz moi SOLARIS
Fulgi de ovaz moi
SOLARIS
Mix ovaz SOLARIS
Mix ovaz
SOLARIS
Ovaz integral SOLARIS
Ovaz integral
SOLARIS
Saratele picante SOLARIS
Saratele picante
SOLARIS
Tarate de ovaz SOLARIS
Tarate de ovaz
SOLARIS
Tarate de ovaz SOLARIS
Tarate de ovaz
SOLARIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Pastura
100gr ALBEENA

48.00 lei
Pastura
300gr ALBEENA

125.00 lei
Faina integrala de ovaz de la SOLARIS are un gramaj de 1gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 16.23 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Faina si seminte si contine ovazavenina, carotan, vitamina b1, vitamina b2, vitamina b3, vitamina a, vitamina d, amidon, glucide, saponine, lecitina, enzime, fosfor, carbohidrati, foliculina, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Faina integrala de ovaz 1gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SOLARIS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.