Femina-complex 100cps NERA PLANT

Producator: REIRA PLANT
Brand: NERA PLANT
Forma prezentare: capsule, 100 buc
Pret magazine: 39.03 lei
Pret remediu.ro:
33.94 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17


Cum acţionează?

    Menține/restabilește normalitatea intervalului intermenstrual și a fluxului menstrual, precum și confortul fizic și psihic la menopauză.

    Suport pentru sănătatea uterului (chist, fibrom uterin).

Pentru ce se recomandă?

    Tulburări ale ciclului menstrual

    Chisturi ovariene

    Hemoragii uterine (menoragii, hipermenoree, fibrom uterin)

    Simptome caracteristice menopauzei (bufeuri, insomnii, iritabilitate, nervozitate)

    Trichomonază vaginală


Ce ingrediente conține?

pulbere din 9 plante: părți aeriene de Coada-șoricelului (Achillea millefolium), părți aeriene de Crețișoară (Alchemilla vulgaris), fructe de Fenicul (Foeniculum vulgare), rădăcină de Iarbă-mare  (Inula helenium), părți aeriene de Lavandă (Lavandula angustifolia), părți aeriene de Lucernă (Medicago sativa), părți aeriene de Salvie (Salvia officinalis), părți aeriene de Traista-ciobanului (Capsella bursa-pastoris), mlădițe de Zmeur (Rubus idaeus) - în părți egale (câte 20 mg/plantă); capsulă din gelatină - 100 mg.
Ce proprietăți are fiecare ingredient?

Crețișoara a fost numită floarea femeilor pentru că proprietățile sale curative le vizează în mod direct. Extractul hidroetanolic de Crețișoară este folosit pentru a calma crampele menstruale, simptomele menopauzei, dar are și proprietatea de a regla ciclul menstrual, fiind eficient și în caz de fibrom sau endometrioză.

Iarba-mare tratează cu succes afecțiuni ale uterului și simptomele neplăcute cauzate de menopauză. Mai mult, atenuează durerile de cap și reglează problemele de circulație care apar în urma dereglărilor hormonale cauzate de menopauză.

Lucerna este un excelent agent de alcalinizare a organismului, cu un conţinut bogat în minerale, microminerale, clorofilă şi substanţe nutritive. Ameliorează funcţionarea sistemului endocrin, în special a glandelor suprarenale şi hipofizei și susţine eliminarea retenţiei de apă şi a bioxidului de carbon. Este un excelent agent de purificare şi eliminare a reziduurilor metabolizate în organism, intervenind activ în combaterea infecţiilor şi fortificând organismul.

Mlădițele de Zmeur sunt un adevărat elixir contra afecțiunilor din zona genitală la femei, inclusiv a cancerului ovarian. Acest remediu regularizează menstrele, elimină simptomele neplăcute dinaintea și în timpul ciclului menstrual, previne unele afecțiuni ginecologice care apar pe fondul dezechilibrelor hormonale. Se recomandă și în resorbirea chisturilor ovariene, a fibroamelor uterine și a nodulilor mamari.

Coada-șoricelului este folosită în tratamentul a numeroase boli. Cele mai eficiente rezultate le are însă în cadrul afecțiunilor ginecologice. Acestea pot fi ameliorate sau vindecate cu ceaiuri, tincturi sau băi de coada-șoricelului. Planta are proprietăți antiinflamatoare, calmante, astringente, aseptice care limitează procesul inflamator, distruge microorganismele, diminuează secrețiile și favorizează cicatrizarea. Acțiunea farmaceutică se datorează în primul rând prezenței uleiului volatil și a proazulenelor.

Preparatele din Traista-ciobanului și-au dovedit eficacitatea în tratamentul simptomatic al dismenoreei, menoragiilor uşoare şi  metroragiilor.

Salvia, datorită compoziţiei chimice complexe a uleiului volatil şi a celorlalte principii active din frunze, are proprietăţi coleretice, carminative, estrogene, antiseptice şi uşor astringente. Iarba de salvie este, alături de crețișoară, o plantă emblematică pentru tratamentul bolilor specific feminine. Stabilizează tulburările de menopauză, oprește lactația, combate infertilitatea și transpirația excesivă.

Seminţele de Fenicul au efect antiseptic, antispastic, carminativ, stomahic, calmant gastric, laxativ, diuretic galactogen, tonic, vermifug, antiparazitar și sedativ nervos. Preparatele pe bază de fenicul se recomandă în: tulburări de ciclu menstrual, tulburări de menopauză, stimularea secreției lactate la mamele care alăptează și/sau diagnosticate cu agalactie.

Recunoscută ca și un eficient sedativ natural, Lavanda are și proprietați antimicrobiene, antifungice și antiseptice locale, recomandându-se în afecțiunile aparatului uro-genital: cistite, pielite și metroragii.

Cum se utilizează produsul?

Intern

Femei: 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte sau la jumătate de oră dupa masă, în cure de minimum 3-4 săptămâni.

Fete intrate în perioada pubertății: 1 capsulă pe zi, precum e menționat mai sus.

Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Mod de prezentare: 100 de capsule, în flacoane din sticlă violet, de 150 ml, cu sigiliu

Acest produs contine:

Coada soricelului20.00mg
Cretisoara20.00mg
Fenicul20.00mg
Iarba mare20.00mg
Lavanda20.00mg
Lucerna20.00mg
Salvie20.00mg
Traista ciobanului20.00mg
Zmeur20.00mg
Gelatina100.00mg

Alte produse similare

Bitter NERA PLANT
Bitter
NERA PLANT
Alergo-complex NERA PLANT
Alergo-complex
NERA PLANT
Detoxi-complex NERA PLANT
Detoxi-complex
NERA PLANT
Sapun lichid cu… NERA PLANT
Sapun lichid cu…
NERA PLANT
Hepato-complex NERA PLANT
Hepato-complex
NERA PLANT
Crema cu propolis NERA PLANT
Crema cu propolis
NERA PLANT
Vito-complex NERA PLANT
Vito-complex
NERA PLANT
Crema cu tataneasa NERA PLANT
Crema cu tataneasa
NERA PLANT
Tinctura prostal-complex NERA PLANT
Tinctura prostal-complex
NERA PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Omega 3-6-9 ulei din seminte de in 1000mg
60cps COSMOPHARM

32.53 lei
Aktiv a - z depot cu luteina
30cpr DOPPEL HERZ

26.72 lei
Femina-complex de la NERA PLANT are un gramaj de 100cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 33.94 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Suplimente pentru ea si contine coada soriceluluicretisoara, fenicul, iarba mare, lavanda, lucerna, salvie, traista ciobanului, zmeur, gelatina, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Femina-complex 100cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NERA PLANT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre coada soricelului:

Nu am gasit vreun articol relevant.