Ferivit 60cps FORMULA K

Producator: KONIG LABORATORIUM
Brand: FORMULA K
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 66.73 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
62.06 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Fierul alimentar este esential pentru organismul uman. Fierul este un mineral esential si o componenta importanta a proteinelor, implicat in transportul oxigenului si in metabolism. Fierul este un mineral de care organismul are nevoie pentru a produce celule rosii. Aproape doua treimi din fierul aflat in organism se gaseste in hemoglobina, proteina din celulele rosii care transporta oxigenul catre toate organele si tesuturile.

Fierul poate deveni deficitar in organism fie datorita lipsei lui din alimentatie, a ne-metabolizarii acestuia, fie datorita unor mici sangerari interne nedetectabile decat printr-un examen de specialitate. Femeile active pierd fierul prin menstruatie. Deficienta de Fier se poate manifesta prin: oboseala, insuficienta respiratorie, scaderea capacitatii fizice, incapacitate de invatatura atat la copii cat si la adulti, anemie. Unele conditii medicale care necesita suplimentarea cu fier sunt: sangerari (inclusiv menstruatie), arsuri, hemodializa, infectii intestinale, afectiuni stomacale, medicatie alopata pentru marirea numarului de celule rosii.

Pentru a stimula producerea de celule rosii cu continut suficient de fier, acest produs asociaza fierului inca 2 ingrediente sinergice: Acidul folic si Vitamina B-12 (forma naturala- Metilcobalamina). In plus, produsul mai contine extras din frunze de Urzica Mare (Urtica dioica) cu un continut bogat de fier organic.

Actiune
Fierul este recomandat pentru: Anemie, hematii scazute, menstruatie, hemodializa, leucemie. Fierul ajuta la formarea de celule rosii si la buna lor functionare si preantampina anemia cauzata de insuficienta de fier in organism.

Compozitie
Fier (fumarat) - 15 mg; Acid folic - 100 mcg; Vitamina B-12 (metilcobalamina) - 100 mcg; Urtica dioica (urzica mare) - 200 mg.

Administrare
1 capsula 1-2 ori pe zi.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Fier15.00mg
Urzica200.00mg
Vitamina b12

Alte produse similare

Liquid iron CHILDLIFE ESSENTIALS
Liquid iron
CHILDLIFE ESSENTIALS
Arahide crude SOLARIS
Arahide crude
SOLARIS
Caju crud SOLARIS
Caju crud
SOLARIS
Chimen fructe SOLARIS
Chimen fructe
SOLARIS
Cuisoare SOLARIS
Cuisoare
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS
Faina de naut SOLARIS
Faina de naut
SOLARIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Goldenseal Coptis C1000 Forte
90cps PROVITA

100.17 lei
Moringa Forte
60cps PROVITA

75.07 lei
Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Ferivit de la FORMULA K are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 66.73 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Fier si contine fierurzica, vitamina b12, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ferivit 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FORMULA K ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.