Fond de ten long matt - dark beige 30ml JOKO

Producator: FINEST MINERAL COSMETICS
Brand: JOKO
Forma prezentare: crema, 30 ml
Pret magazine: 67.06 lei
Pret remediu.ro:
58.31 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente
  • Long Lasting shine control- Sebum Control
  • SPF 10
  • Fara parabeni

Un fond de ten fluid ce balanseaza perfect zonele grase si uscate ale pielii. Hraneste si simultan absoarbe excesul de sebum, prevenind astfel ca zona T sa devina lucioasa vreme indelungata, conferind un finish mat.

"Long Matt" este un fond de ten de acoperire inalta, care camufleaza petele de vitiligo si petele foto-solare, precum si alte imperfectiuni ale pielii, paloarea si ridurile fine.

Vitaminele A, C si E continute imbunatatesc starea pielii si ajuta la mentinerea aspectului tanar prin stimularea sintezei de collagen si lupta impotriva radicalilor liberi.

Textura usoara si non grasa permite o aplicare facila si uniforma, fara a crea un efect de masca.

Potrivit pentru ten gras si mixt, nu blocheaza porii.

Ingrediente: Aqua, Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide, Isododecane, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone Crosspolymer, Propylene Glycol, Dimethiconol, Nylon-12, Polybutene, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Lauryl PEG/PPG-18/18 Methicone, Dimethicone, PEG-12 Dimethicone Crosspolymer, Silica, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Hydrogenated Polydecene, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Magnesium Stearate, Zinc Stearate, Panthenol, Retinyl Palmitate, Magnesium Sulfate, Coco-Glucoside, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Alumina, Glycerin, Triethoxycaprylylsilane, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, +/- [CI 77491, CI 77492, CI 77499].

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Fond de ten Long Matt
Un fond de ten foarte bun pentru tenul normal sau mixt. Nu incarca tenul si ofera un finish natural mat. Imi place foarte mult ca nu este testat pe animale si textura este destul de cremoasa.
scrisa de Cristina / 09.01.2018 16:09

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Aktiv par forte
30cpr DOPPEL HERZ

35.97 lei
Fond de ten long matt - dark beige de la JOKO are un gramaj de 30ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 58.31 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Fond de ten long matt - dark beige 30ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la JOKO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.