Formula flow 330tbl PROVITA

Producator: PROVITA NUTRITION
Brand: PROVITA
Forma prezentare: tablete, 330 buc
Pret vechi: 383.38 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
356.54 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
38 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

FORMULA FLOW ESTE UN PROTOCOL COMPLET DE CURATIRE A SISTEMULUI CARDIO-VASCULAR CU EXTRACTE DIN: FICAT, ADRENALA, SPLINA SI TIMUS.

Formula Flow inspirata din Teoria Unificata a Bolilor Cardiovasculare a laureatului dublu la Premiul Nobel, prof. Linus Pauling. Conceputa initial de David Rowland, Fondatorul Institutului de Nutritie Edison. Adusa la zi si imbunatatita de un consortiu de nutritionisti din Vancouver cu: Bioperina, L-Lizina, L-Prolina, Acid Alfa Lipoic, Coenzima Q10, Ascorbat, Adrenala. Cu Formula Flow se poate evita operatia de bypass sau montare de stent, eliminand astfel colesterolul depus pe artere si imbunatateste considerabil fluxul sanguin.

Prin ce se deosebeste Formula FLOW de vechea formula FLW?
Formula FLOW este o forma net imbunatatita prin incorporarea cercetarilor recente in domeniu. In primul rand, adaosul de Bioperina conduce la o Bio-disponibilitate mult superioara a ingredientilor din compozitie. De asemenea, adaosul de Concentrat de Adrenala aduce formula in parametrii stabiliti de David Rowland. Adaosul perechii de aminoacizi L-Lizina+L-Prolina este foarte importanta intrucat aceasta combinatie are capacitatea de a impiedica redepunerea colesterolului pe artere, prin formarea unui strat de “Teflon” in jurul moleculelor lipoproteinei Lp(a), conducand eventual la eliminerea acestora de pe peretii arteriali. Adaosul de Coenzima Q10 potentata de mai multe ori de prezenta Bioperinei are un efect sinergic, un efect de energizare a muschiului cardiac, efect antioxidant la nivelul peretilor arteriali si efect de reciclare a celorlalti antioxidanti. Adaosul de Acid Alfa Lipoic are rolul nu numai de a ajuta la controlul glucidelor din sange, dar si la reciclarea vitaminelor din formulatie.

Test de confirmare: Fotografiile de mai jos au fost luate din interiorul aceleiasi artere coronariene ale unui pacient de 68 de ani. Fotografia din stanga a fost luata inainte de tratament, iar cea din dreapta dupa numai 5 luni de tratament cu Formula FLOW. In fotografia din stanga se observa ingrosarea peretelui arterial prin depuneri pe artere si un aterom masiv rezultand in strangularea fluxului sanguin. In fotografia din dreapta se observa ca depunerile de pe peretii arterei au fost eliminate, iar ateromul a fost dizolvat aproape in intregime. Se observa marirea semnificativa a fluxului sanguin.

 

Stiati ca:
- Multi din cei care sufera infarcturi nu au colestrolul marit?
- Colesterolul nu este cauza bolilor cardio-vasculare?
- Blocajele arteriale pot fi indepartate in siguranta si fara interventie chirurgicala?

BYPASS-UL Nutritional alternativ - Istoric:
Ca raspuns la inmultirea fara precedent a bolilor cardio-vasculare, operatiile chirurgicale de Bypass sau de angioplastie (montari de stent-uri) s-au proliferat pe scara larga, inclusiv in Romania. Nu numai ca sunt interventii chirurgicale traumatice, dar dupa operatie, pacientul devine sclavul unui pumn zilnic de medicamente alopate, multe dintre ele avand efecte secundare de durata care pot afecta ireversibil diferite organe interne. Marea inconvenienta a acestor interventii chirurgicale este faptul ca, desi rezolva momentan problema unor blocaje arteriale localizate, nu elimina cauza care se afla la radacina problemei si in consecinta, dupa cativa ani fie ca apar alte blocaje in locatii diferite, fie ca organismul continua sa depuna colesterol si alte materii pe bypass sau pe stent. Adica se revine de unde s-a plecat!

Fondatorul binecunoscutului Institut care ii poarta numele, Profesorul American Linus Pauling, de doua ori laureat al Premiului Nobel, a fost in mod deosebit preocupat de sistemul cardio-vascular, cercetand cauzele aparitiei blocajelor si a posibilitatii eliminarii acestor cauze concomitent cu o curatire a sistemului circulator. El a conclus ca depunerile de pe sistemul arterial sunt o consecinta a inflamatiei peretilor arteriali si a raspunsului organismului contra acestor inflamatii prin depunerea unui “pansament” format din colesterol si alte materii. El a subliniat ca daca se elimina cauza si i se ofera nutrientii de care are nevoie, organismul poate sa-si curete singur si definitiv sistemul arterial. Pentru aceasta, organismul nu are nevoie de substante chimice de sinteza ci din contra, are nevoie pur si simplu de minerale, vitamine, aminoacizi, factori lipotropici si secretii glandulare in proportii precise. Linus Pauling a afirmat ca este gresit sa aruncam vina pe colesterol, caci nu nivelul ridicat de colesterol in sange este cauza blocajelor arteriale, ci faptul ca organismul depune acest colesterol pe peretii arterelor. Altfel cum se explica prezenta bolilor cardiovasculare la personele cu nivele normale de colesterol si absenta depunerilor si blocajelor arteriale la persone cu niveluri elevate de colesterol seric?

Istoricul Byapass-ului Nutritional
Cu aproximativ 30 de ani in urma, Dr. David Rowland a preluat teoria Prof. Linus Pauling si a realizat o reteta (formula) alcatuita din 27 de ingredienti selectati in concentratii si rapoarte foarte precise, pe care a denumit-o Bypassul Nutritional. Cei 27 de ingredienti stimuleaza organismul sa-si curete singur depunerile de pe artere si sa evite redepunerea acestora. Desigur ca Dr. Rowland a fost de nenumarate ori atacat cu vehementa de numerosi cardio-chirurgi, in special in Statele Unite ale Americii, unde chirurgia cardio-vasculara aduce anual doctorilor chirurgi zeci de miliarde de dolari in urma operatiilor de bypass si angioplastie.

Un consortiu de nutritionisti din Vancouver a imbunatatit formula initiala a lui David Rowland prin incorporarea ultimelor descoperiri in domeniul remedierii pe cale naturista a stenozarii arteriale. Astfel, a fost dezvoltata Formula FLOW. Formula FLOW contine un complex de ingrediente precis selectate si dozate. Ceea ce da rezultate este asocierea lor speciala. Toate componentele trebuie sa fie prezente simultan, conlucrand si sprijinindu-se reciproc, asemanator verigilor dintr-un lant.

Un singur drajeu nu poate cuprinde toate ingredientele din Formula de Curatire Arteriala. Ar fi prea mare ca sa poata fi inghitit. Asadar, pentru a cuprinde toate ingredientele, ele pot fi grupate separat sau luate impreuna, in aceleasi proportii, dar in doze mai mici fiecare, per tableta. Un numar suficient de tablete trebuie administrat zilnic pentru a cumula doza totala recomandata pentru fiecare componenta (de regula, 10 tablete pe zi). Aceasta doza zilnica este desigur mai mare decat cea oficial recomandata pe eticheta flacoanelor, care adesea reflecta punctul de vedere al institutiei guvernamentale de resort si nu de fapt, ceea ce organismul nostru are nevoie.

Formula Flow se adreseaza tuturor, atat celor care vor sa aiba un sistem cardio-vascular curat, celor predispusi la probleme cardio-vasculare, celor care ar avea nevoie de interventie chirurgicala, cat si celor care au fost deja supusi interventiilor chirurgicale si doresc sa evite revenirea blocajelor arteriale. De la lansarea Byapss-ului Nutritionl pe piata Nord Americana in 1983 sute de mii de Americani si Canadieni au scapat de necesitatea interventiilor chirurgicale de Bypass sau montare de Stent-uri, si-au curatat sistemul circulator, bucurandu-se astfel de o viata normala, activa si sanatoasa.

Peste 150 de studii au demonstrat ca nutrientii continuti de Formula FLOW ajuta organismul sa dizolve depunerile de grasimi de pe peretii arterelor, metine grasimile dizolvate in sange (nu le lasa sa se depuna pe pereti), dilata vasele de sange, reduc homocisteina, neutralizeaza si distrug o gama mare de radicali liberi, reduc colesterolul seric si trigliceridele si chiar chelateaza (reduc) anumite metale grele. Chiar si cei care in aparenta nu sufera de probleme circulatorii diagnosticate, raporteaza imbunatatiri ale memoriei, mai multa energie, maini si picioare mai calde, vedere imbunatatita, textura mai tinereasca a pielii. In cartea sa intitulata “Bypass the Bypass” (Evita Bypass-ul), Dr. Rowland explica adevarata semnificatie a colesterolului, modul de actiune al Formulei FLOW, rezultate, testimoniale si sfaturi utile si programe pentru a evita bolile cardio-vasculare. Cartea se afla in curs de publicare si in limba romana.

Este minunat sa vezi pacienti care si-au recapatat vigoarea si vitalitatea in urma curatirii arteriale cu Formula FLOW. In decursul doar a catorva saptamani de administrare cu Formula FLOW se pot observa imbunatatiri vizibile ale texturii pielii. Multi pacienti au remarcat imbunatatiri la care nici nu se gandeau (in afara de cele circulatorii) cum ar fi: atrtrita reumatoidala, probleme de prostata, hipertensiune arteriala, vedere degradata etc. Este remarcabil cum imbunatatirea circulatiei aduce dupa sine multe alte beneficii pentru starea generala de sanatate.

Administrare
- Curatire arteriala (Bypass Nutritional): 10 tablete FLOW/zi in timpul mesei (divizate in 2-3 doze administrate in timpul meselor principale).
- Schema de tratament sugerata: 3-3-4 (3 - dimineata - 3 la pranz - 4 seara), dar nu este obligatorie. Important este sa se respecte doza de 10 tablete pe zi. Persoanele subponerale pot administra doar 8 tablete/zi.
- Durata minima a unui tratament: 30 de zile de tratament (1 Flacon) pentru fiecare 10 ani din viata. (de exemplu, o persoana de de 53 de ani va administra timp de 5-6 luni).

Recomandari: Pe parcursul sau dupa terminarea tratamentului cu Formula FLOW se recomanda si efectuarea cel putin a unei Proceduri Chelatin Forte sau administrarea de EDTA pentru eliminarea posibilelor calcefieri din sistemul arterial, realizandu-se astfel o curatire totala a sistemului.

Compozitie
/ comprimat (1610,163 mg): vitamina A/palmitat – 1600,00 µg; clorhidrat de tiamina/vitamina B1 – 25,00 mg; riboflavina/vitamina B2- 5,00 mg; clorhidrat de piridoxina/ vitamina B6 – 15,00 mg; cobalamina/vitamina B12, in baza de fosfat dicalcic 1% - 30 µg; acid ascorbic/vitamina C – 320,00 mg; ascorbat de calciu – 80,00 mg; colecalciferol/vitamina D3 – 1,25 µg; acetat de d-alfa tocoferol/vitamina E – 48,50 mg; niacina – 5,00 mg; niacinamida – 5,00 mg; d-pantotenat de calciu/acid pantotenic – 50,00 mg; acid folic – 50 µg; biotina – 12 µg; citrat de magneziu – 35,00 mg; picolinat de crom – 20 µg; iodura de potasiu – 25 µg; sulfat de mangan monohidrat – 0,50 mg; citrat de potasiu – 20,00 mg; clorura de potasiu – 20,00 mg; selenometionina – 25 µg; gluconat de zinc – 3,00 mg; carbonat de calciu – 40,00 mg; colina bitartrat – 70,00 mg; inozitol – 5,00 mg; dl-metionina – 25,00 mg; Bioperina/extract 95% din fructe de Piper nigrum – 500 µg; clorhidrat de L-lizina – 25,00 mg; L-prolina – 25,00 mg; coenzima Q10 (ubiquinona de fermentatie) – 1,50 mg; acid alfa lipoic – 5,00 mg; clorhidrat de betaina – 25,00 mg; monoclorhidrat de L-cisteina – 100,00 mg; concentrat de timus – 10,00 mg; concentrat de splina – 10,00 mg; concentrat de glanda suprarenala – 10,00 mg; concentrat de ficat – 10,00 mg; celuloza microcristalina – 500 mg; fosfat dicalcic dihidrat – 40,00 mg; croscarmeloza de sodiu – 50,00 mg; stearat de magneziu – 10,00 mg.
Nu contine: produse modificate genetic, conservanti, coloranti, arome, zahar, amidon, lactate. grau, porumb, gluten, soia sau fermenti.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Vitamina A
Complexul de vitamine b
Vitamina C
Calciu
Vitamina D
Vitamina e
Acid folic

Alte produse similare

Cod liver oil CHILDLIFE ESSENTIALS
Cod liver oil
CHILDLIFE ESSENTIALS
Food carotene SOLARAY
Food carotene
SOLARAY
Multi vitamin &… CHILDLIFE ESSENTIALS
Multi vitamin &…
CHILDLIFE ESSENTIALS
Pure DHA CHILDLIFE ESSENTIALS
Pure DHA
CHILDLIFE ESSENTIALS
Chimen fructe SOLARIS
Chimen fructe
SOLARIS
Faina din fructe… SOLARIS
Faina din fructe…
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS

Parerile clientilor

Serioși ,pret foarte bun,un produs extraordinar!Merită toți banii!
scrisa de Gheorghe / 26.08.2023 14:07
Este de departe cel mai eficient produs .
scrisa de gheorghe / 19.10.2022 16:08
Produs minunat!
Este produsul care i-a salvat viata sotului meu! Insuficienta cardiaca grad 4, nu putea dormi nici 10 minute... nu mai aveam sperante de la medici, varsta nu ne permitea o operatie... Flow, 8 pe zi, trebuia 10 dar erau prea multe, 2 de Coenzima Q 10, EDTA seara 2, cand mai putem si Serra Plus 2! Chiar daca colesterolul era bun, depunerile ii optureaza vasele, valvele... Recomand! Aveti incredere, fac minuni!
scrisa de Lia / 03.06.2022 09:12
Este cineva care a verificat concret cu ecografie curățarea arterelor de depuneri înainte și după cura?
scrisa de Maria / 09.04.2022 11:22
In mod sigur este eficace.De trei luni il folosesc renuntand complet la statine. Eficacitate sigura, administrat tot timpul, pret din pacate pt RO mare.
scrisa de Romeo / 23.02.2022 13:19
Produs care mi-a dat incredere in eficacitatea privind depunerile de grasimi de pe artere. Il folosesc de cativa ani. Pretul a ramas relativ constant in timp.
scrisa de Sorin Ionel / 06.12.2021 12:41
Produs cunoscut, folositor. Livrare prompta
scrisa de Sorin Ionel / 28.06.2021 11:04
Cred in acest produs , il folosesc mai demult si mi l-ati oferit mereu repede si cu pret... prietenos !
scrisa de Sorin Ionel / 24.05.2021 13:49
Produs folosit periodic pentru intretinerea arterelor. Eu sunt incredintat ca foloseste.
scrisa de Sorin Ionel / 25.03.2021 09:58
Dupa 9 flacoane de formula flow si 8 de EDTA
Am luat cat se poate de corect aceste pastile in speranta ca voi reduce tensiunea arteriala. Dupa aproape 3000 de pastile de FLOW si peste 700 de EDTA, am luat o pauza de 3 zile de la orice fel de pastile, ceaiuri si alte remedii pentru a vedea momentul adevarului. Dupa 3 zile a inceput sa ma doara capul si sa am o tensiune de 190/120, mai mult decat in momentul inceperii acestor experiente de curatire a vaselor de sange. A trebuit sa revin la tratamentul alopat, tensiunea a scazut in jur de 150/90. Acum urmez o cura de sfecla rosie cu ginkgo-biloba, pana acum nici aceasta nu se simte... deja m-am descurajat cand medicul mi-a zis ca TREBUIE sa iau si a treia pastila alopata!!!
scrisa de Ionel / 30.12.2020 21:25
Dupa 7 flacoane Formula Flow
Am promis ca revin... Motivul pentru care am decis sa urmez acest tratament a fost hipertensiunea arteriala. O vreme (6-7 ani) am tinut-o relativ sub control cu dieta, apoi cu tratament alopat, o pastila pe zi (vasodilatator), dar din iarna 2018-2019 aceasta a inceput sa creasca din nou. Medicul cardiolog mi-a schimbat medicamentul, apoi mi-a marit doza la maximul recomandat. Tensiunea depasea deseori valoarea 160/100, ca valoare medie, iar medicul mi-a recomandat inca un medicament (diuretic). Fiindca mi-a spus ca stiinta nu are remedii clare si definitive pentru aceasta boala, fenomenul fiind foarte complex, atunci am hotarat sa ma informez si sa incerc si alte solutii, pentru inceput cat mai neinvazive, cele naturiste. Dupa ce cateva luni am incercat cu ceaiuri si cu preparate pe baza de usturoi, lamaie, paducel, etc, fara rezultate notabile, am hotarat sa incerc Formula Flow si EDTA. Dupa primele 4 flacoane din fiecare, tensiunea nu numai ca nu a scazut, chiar a crescut usor, atunci am hotarat sa iau si cel de-al doilea medicament recomandat de medic si am intrerupt medicatia cu Formula Flow si EDTA. Efectul a fost o scadere a tensiunii pana in jurul valorii de 145/95. Fiindca (,) cumparasem si flacoanele cu nr 5, dupa o luna am hotarat sa reiau si am ajuns la 7 flacoane formula Flow si 6 flacoane de EDTA. Acum am intrerupt din nou, dar nu si cele 2 medicamente alopate. Am incercat alternativ si alte remedii, de regula naturiste, de exemplu am mai luat si un flacon de tensopril, am renuntat pt. ca nu s-a simtit nimic notabil. Am incercat si cu omega 3 (sau 3+6+9), coenzima Q10 si ginkgo biloba, vreo 2 luni. Colesterolul a iesit bine (ambele), cel total fiind 149, cu un an in urma fiind 217.Tensiunea actuala medie este in jur de 140/90, pare ceva mai stabila si nu am mai vazut aritmii pe tensiometre in ultimele 3 luni. Cam atat pana in acest moment. Daca cei care citesc acest articol au sugestii, ii rog sa-mi dea un semn de viata pe mail: [email protected], cu multumirile de rigoare. Multumiri si pentru serviciile "remediu", au fost cat se poate de ok.
scrisa de Ionel / 26.05.2020 23:34
Foarte multumit! Recomand!
scrisa de Corneliu Marcel / 02.02.2020 11:24
Nota este pentru serviciile Remediu,pentru produs nu pot acorda inca o nota,astept sa termin cura si in urma unor controale medicale o sa vad daca intradevar este asa de bun precum se spune.
scrisa de Petre / 19.07.2019 15:29
Deocamdata nu pot sa-mi fac o parere despre produs, e prea devreme. Livrarea a fost ok, voi reveni...
scrisa de Ionel / 19.06.2019 14:43
Produsul este recomandat de medicul terapeut, este pretul cel mai bun si astept sa-si faca efectul scontat.
scrisa de Ion / 06.05.2019 09:49
sustin cu tarie acest tratament dar administrarea pe 30 de zile este insuficienta pentru rezultate notabile este nevoie de o cura de 5-8 luni.....
scrisa de gino stefan / 05.03.2018 14:13
Este cel mai bun produs pentru inlaturarea colesterolului depus pe artere, iar serviciile Remediu sunt ireprosabile.
scrisa de Romulus-Preda / 12.02.2018 10:25

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
EDTA chelatat
90cps PROVITA

120.01 lei
Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Formula flow de la PROVITA are un gramaj de 330tbl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 383.38 lei. Forma lui de prezentare este tablete, face parte din categoria Sanatatea inimii si contine vitamina acomplexul de vitamine b, vitamina c, calciu, vitamina d, vitamina e, acid folic, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Formula flow 330tbl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PROVITA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.