Fulgi de orez integral Granovit 400gr SOLARIS

Producator: SOLARIS PLANT
Brand: SOLARIS
Forma prezentare: solid, 400 gr
Pret magazine: 15.7 lei
Pret remediu.ro:
13.65 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

FULGI DE OREZ INTEGRAL GRANOVIT SOLARIS 400 g

CE CONTIN
Sunt 100% naturali, obtinuti prin presare la rece a orezului integral.

ISTORIC
Fulgii Granovit sunt obtinuti din cereale germinate prin prelucrare la rece, dupa un brevet premiat.

CUM ACTIONEAZA
Fulgii de orez sunt un produs cu beneficii multiple pentru corp si minte. Contin 18 aminoacizi esentiali si proteine cu valoare nutritiva superioara, fiind un aliment care fortifica organismul si care ofera energie. Au in compozitie vitamine B si minerale esentiale in mentinerea sanatatii sistemului muscular si osos.

PENTRU CE RECOMANDAM
Sunt recomandati persoanelor care au toleranta scazuta la gluten si care isi doresc un mic dejun cu valoare nutritiva complexa. Nu au calorii goale, imbina beneficiile pentru oase si muschi cu acelea destinate sistemului digestiv. Sunt recomandati in reglarea constipatiei si prevenirea autointoxicarii.

CUM SE CONSUMA
Fulgii de orez integral se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti, deci nu trebuiesc fierti. De aceea, ei trebuiesc adaugati in mancare la sfarsit (dupa fierberea acesteia). Se pot adauga astfel in supe, ciorbe, in mancaruri sau in deserturi cu lapte, fructe, miere. Pentru prepararea sarmalelor, ardeilor umpluti etc., se inmoaie cateva minute in apa fierbinte apoi se amesteca in compozitia care se introduce in cuptor.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Orez integral

Alte produse similare

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
300gr ALBEENA

125.00 lei
Tinctura de propolis
20ml ALBEENA

13.50 lei
Fulgi de secara germinata Granovit
350gr SOLARIS

9.88 lei
Fulgi de orez integral Granovit de la SOLARIS are un gramaj de 400gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 13.65 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Fulgi si musli si contine orez integral. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Fulgi de orez integral Granovit 400gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SOLARIS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre orez integral:

Nu am gasit vreun articol relevant.