•
Fulgii de ovăz sunt bogați în fibre insolubile, cât și fibre solubile, extrem de benefice sănătății. O sursă excelentă de nutrienți, fulgii de ovăz au în compoziția lor vitamina E, cât și vitamine esențiale din complexul B. Printre mineralele extrem de benefice din ovăz se numără magneziu, fier, cupru, calciu și zinc. De asemenea, ovăzul este o sursă excelentă de proteine.
Informatii nutritionale/100gEnergie............364kcal/1533kjGrasimi............8.4g din care grasimi saturate....2gCarbohidrati.....64g din care zahar.........3.3gProteine...........16.8gFibre ...............13.2gSare................0.13g
Recomandari de utilizare: Fulgii de Ovaz pot fi consumati ca atare sau gatiti, in diverse preparate. Nu se recomada persoanelor care sufera de alergii, femeilor insarcinate sau copiilor.Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.