Gel de curatare pentru maini 80ml ELMIPLANT

Producator: ELMIPLANT
Brand: ELMIPLANT
Forma prezentare: lichid, 80 ml
Pret magazine: 11.26 lei
Pret remediu.ro:
9.79 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate: plata card suplimente

 

Beneficii:

  • Curata eficient mainile;
  • Indeparteaza murdaria si impospateaza pielea;
  • Formula ce permite curatare mainilor fara sapun si apa;

Formulă de curățare fără apă și săpun

Igiena mâinilor a fost dintotdeauna importantă, însă acum este esențial să o păstrăm cu rigurozitate, deoarece aceasta previne cu succes răspândirea bacteriilor și a virusurilor. 

Gelul de curățare de la elmiplant este ușor de folosit și este o alternativă practică în momentele în care nu ai cum să te speli pe mâini.

Formula sa curăță pielea eficient și îndepărtează germenii și bacteriile, fără să necesite apă și săpun. Poate fi folosit cu ușurință în oraș, la cumpărături și în toate situațiile în care ai nevoie să îți cureți mâinile rapid.

Totodată, împrospătează pielea fără să o usuce și să o irite și fără să îi afecteze bariera naturală de protecție, fiind ideal și pentru persoanele cu piele sensibilă.

Protejarea mâinilor cu Aloe Vera

Pe lângă agenții de curățare, gelul elmiplant este îmbogățit cu aloe vera, ingredient natural care ajută la hidratarea pielii și care îi păstrează suplețea.

Acesta curăță eficient mâinile, îndepărtează murdăria și împrospătează pielea.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Gel genunchi,spate(antireumatic)  500ml KOSMO OIL
500ml KOSMO OIL

32.20 lei
Gel de curatare pentru maini de la ELMIPLANT are un gramaj de 80ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 9.79 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ingrijire personala si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Gel de curatare pentru maini 80ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ELMIPLANT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.