Gemoderivat din muguri de pin - monodoze 30buc HOFIGAL

Producator: HOFIGAL
Brand: HOFIGAL
Forma prezentare: lichid, 30 buc
Pret magazine: 21.98 lei
Pret remediu.ro:
19.11 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Beneficiile pentru sanatate ale mugurului de pin includ capacitatea sa de a reduce inflamatia si roseata,  protejeaza impotriva infectiilor sinusurilor, vindeca boli ale pielii, cum ar fi eczeme si psoriazis, stimuleaza sistemul imunitar, lupta impotriva infectiilor fungice si virale si stimuleaza mintea si corpul. Mugurul de pin  este util in purificarea organismului, datorita capacitatii sale de a trata problemele intestinale. Muguri de pin - Gemoderivat este un supliment nutritiv diuretic, care ajuta la eliminarea apei in exces din organism. Extractul de pin pastreaza, de asemenea, rinichii sanatosi, pentru ca ei nu trebuie sa filtreze toxinele de mai multe ori. Suplimentul este utilizat si in cazuri de intoxicatie alimentara, deoarece stimuleaza organismul pentru a procesa si  a elimina toxinele, la un ritm mai rapid.

Actiunile benefice ale suplimentului pentru memorie Gemoderivat
Produsul este un supliment alimentar care nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.
Despre produs: Actiune: remediu regenerator pentru sistemul osteo-articular, antiinflamator asupra tuturor cartilagiilor articulare, remineralizant; intervine asupra metabolismului protidic (corecteaza hipo- alfa 2, beta, gamma-globulinemia si nivelul albuminelor) si asupra metabolismului lipidelor si lipoproteinelor (reduce nivelul colesterolului total si a beta-lipoproteinelor).
Recomandari: in coxartroze, gonartroze, artroze vertebrale, reumatism cronic degenerativ, osteoporoza (post menopauza si senila), fracturi patologice si intarzierea consolidarii fracturilor; in lombalgii si cervicartroze, hipocolesterolemiant in ateroscleroza.

Ingredientele incluse in compozitia suplimentului pentru memorie Gemoderivat
Compozitie: o monodoza contine 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de pin.

Modul de administrare al suplimentului pentru memorie Gemoderivat
Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml de 3 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. In functie de afectiune se poate asocia si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice (in osteoartroze si reumatism cronic degenerativ cu coacazul negru, murul si vita de vie; in coxartroze cu coacazul negru, vita de vie si mesteacanul pufos; in fracturi pe teren senil, osteoporoza postmenopauza cu murul si macesul; in lombalgii cu merisorul de munte; in osteoporoza senila si artroze cu murul; in fracturi patologice si intarzierea consolidarii fracturilor cu bradul alb etc.). La recomandarea medicului se pot schimba asocierile.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Pin

Alte produse similare

Ulei volatil de… HOFIGAL
Ulei volatil de…
HOFIGAL
Calmotusin DACIA PLANT
Calmotusin
DACIA PLANT
Echinacea forte… DACIA PLANT
Echinacea forte…
DACIA PLANT
Respiral forte DACIA PLANT
Respiral forte
DACIA PLANT
Salix 500 DACIA PLANT
Salix 500
DACIA PLANT
Triomicin DACIA PLANT
Triomicin
DACIA PLANT
Ceai expectorant SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai expectorant
SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai sanatatea… SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai sanatatea…
SPECIALISTII PLANTELOR
Ulei esential de… FARES
Ulei esential de…
FARES

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Maca pudra eco
125gr RAWLI

15.37 lei
Polen crud congelat poliflor
400gr ALBEENA

45.15 lei
Gemoderivat din muguri de pin - monodoze de la HOFIGAL are un gramaj de 30ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 19.11 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria si contine pin. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Gemoderivat din muguri de pin - monodoze 30ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HOFIGAL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.