Gemoderivat din muguri de stejar 30cps HOFIGAL

Producator: HOFIGAL
Brand: HOFIGAL
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret magazine: 14.59 lei
Pret remediu.ro:
12.69 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerinohidroalcoolic 1 DH din muguri proaspeti de stejar. Contine alcool etilic 45% vol.

Despre produs:
Actiune: imunostimulatoare nespecifica si stimulatoare poliendocrina (corecteaza activitatea secretorie corticosuprarenala, ovariana, testiculara), sustine reglarea functiei intestinale, normalizeaza valorile proteinelor serice, efect antisenescent, drenor universal.

Recomandari: insuficienta corticosuprarenala, hipotensiune arteriala, astenie de primavara, astenie sexuala in andropauza si menopauza, frigiditate, impotenta, azoospermie, tulburari menstruale, atonie vaginala, senescenta precoce, constipatie, parodontoza, alergii, depresie.

Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml de 1-2 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale; in asocieri 1-2 monodoze de 1,5 ml o data pe zi sau dupa recomandarea medicului.
Preparatul diluat se tine cateva secunde in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala, apoi se inghite treptat.
În functie de afectiune se poate asocia cu alte extracte glicerinohidroalcoolice: in surmenaj fizic si intelectual, stari de denutritie cu porumbarul; in parodontoza cu pioree alveolo-dentara cu bradul si mesteacanul pufos; in fragilitate capilara cu tendinta de echimoze cu castanul salbatic; in dismenoree cu zmeurul si salcie-amenti; in hiposuprarenalism cu hipotensiune arteriala, alergii cu coacazul etc. La recomandarea medicului se pot schimba asocierile.

Acest produs contine:

Stejar

Alte produse similare


Enterostop d68
FARES

Ceai enterostop…
FARES

Ceai antidiareic
HYPERICUM

Ceai antidiareic
HYPERICUM

Spray antitranspirant…
FAVISAN

Hyper par
HYPERICUM

Lotiune pentru…
FAVISAN

Hyper diar
HYPERICUM

Gel trombo-hyp
HYPERICUM

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Apa de parfum din verbina 25006
50ml FAVISAN

46.99 lei
Lotiune de marul lupului
200ml DOREL PLANT

10.20 lei
Sampon cu sulf
100ml TIS

8.31 lei

Citeste despre stejar: