Gennadent pasta dinti junior cu banane 80ml VIVA NATURA

Producator: GENNA CO
Brand: VIVA NATURA
Forma prezentare: pasta, 80 ml
Pret magazine: 22.9 lei
Pret remediu.ro:
19.91 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Pastă de dinţi pentru copii cu argilă şi banane

100% natural şi de origine naturală

Procesată la rece – fără parabeni

Fără fluor – fără spumanţi

Antitartru – ajută la prevenirea cariilor

FĂRĂ FLUOR! Efectele fluorului sunt considerate de unii specialişti ca fiind discutabile. Fluorul este o substanță chimică cu un anumit grad de toxicitate și poate determina uneori tulburări ale stării de sănătate.

GennaDent Junior este o pastă de dinți 100% naturală şi de origine naturală cu ulei de portocale. Este recomandată utilizarea ei mai ales în perioada în care copiii învață să se spele pe dinți.

Pasta de dinți Junior are o formulă special concepută pentru copii, chiar și de cele mai fragede vârste, având componente de bază argilă, aloe vera, propolis și extracte naturale din plante. Aceste ingrediente active acționează blând asupra dinților și gingiilor celor mici și oferă o protecție bună împotriva dezvoltării plăcii bacteriene și a apariției cariilor. Nu formează spumă.

Atât de naturală încât s-ar putea înghiți!

Datorită ingredientelor naturale din care este realizată GennaDent Junior nu prezintă niciun risc în cazul ingerării accidentale moderate.

Ingrediente: Calcium carbonate, Glycerin, Clay (argilă), Aqua (apă), Sodium lactate, Citrus aurantium dulcis oil (ulei de portocale dulci), Citrus limon oil (ulei de lămâie), Glycerol monolaurate, Citrus sinensis oil (ulei de portocală), Propolis extract, Xanthan gum, Aloe vera callus extract, Echinacea angustifolia extract (echinacea), Chamomilla recutita extract (muşeţel), Achillea milefolium extract (coada şoricelului), Glycyrrhiza glabra extract (lemn dulce), Melissa officinalis extract (roiniţă), Plantago lanceolata leaf extract (pătlagină), Althaea officinalis leaf / root extract (nalbă), Salvia officinalis extract (salvie), Ocimum basilicum herb extract (busuioc).

În rare cazuri pot exista alergii la diferite componente din produs. Pentru siguranță, recomandăm să verificați lista de ingrediente și să testați produsul pe o mică porțiune de piele. Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale. Se recomandă a se păstra la loc uscat și răcoros (5 – 250 C); a se evita expunerea directă a produsului la razele solare. Testat dermatologic. A se folosi de preferință înainte de data inscripționată pe produs (lot – lună – an) și maxim 6 luni de la deschidere.
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Banane

Alte produse similare

Musli cu cereale… SOLARIS
Musli cu cereale…
SOLARIS
Musli din cereale… SOLARIS
Musli din cereale…
SOLARIS
Musli cu cereale… SOLARIS
Musli cu cereale…
SOLARIS
Novalac ad, pentru… SUN WAVE PHARMA
Novalac ad, pentru…
SUN WAVE PHARMA
Musli crunch cu… SANO VITA
Musli crunch cu…
SANO VITA
Musli excelente SANO VITA
Musli excelente
SANO VITA
Musli nuts SANO VITA
Musli nuts
SANO VITA
Banane uscate SANO VITA
Banane uscate
SANO VITA
Baton din ovaz… MA BAKER
Baton din ovaz…
MA BAKER

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
100gr ALBEENA

48.00 lei
Pasta de dinti gennadent argentum
150gr VIVA NATURA

32.07 lei
Gennadent pasta dinti junior cu banane de la VIVA NATURA are un gramaj de 80gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 19.91 lei. Forma lui de prezentare este pasta, face parte din categoria Ingrijire orala si contine banane. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Gennadent pasta dinti junior cu banane 80gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VIVA NATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.