Gheara matei 90cps ORGANIKA

Producator: ORGANIKA
Brand: ORGANIKA
Forma prezentare: capsule, 90 buc
Pret magazine: 70.1 lei
Pret remediu.ro:
60.96 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Extras concentrat 4:1 (echivalent 500mg pulbere); Extras din scoarta (bark) planta salbatica 90 capsule;
Extrasa din scoarta de Uncaria Tomentosa (Wild)(Varianta Salbatica) DC. (nu din radacina sau din plante de cultura).

Ghiara pisicii / Ghiara matei (Una de Gato) intaritor Imunitar

Exista doua categorii de plante comercializate sub denumirea de Cat's Claw, Uncaria Tomentosa si Uncaria guianensis. Din cauza ca Uncaria Tomentosa este rara si mult mai scump de procurat, unii producatori listeaza Uncaria Tomentosa cand de fapt produsul contine Uncaria guianensis. Exista o mare diferenta intre compozitia celor doua in ceea ce priveste continutul de POA (Pentacyclic oxindole alkaloids) si TOA (Tetracyclic oxindole alkaloids). In Uncaria Tomentosa predomina POA in timp ce in Uncaria guianensis predomina TOA. De asemenea multi producatori utilizeaza radacina si crengile plantei. Acestea sunt bogate in TOA. Numai scoarta plantei este bogata in POA si nu contine TOA. In termeni mai simpli, cercetarile au indicat ca in timp ce POA sunt benefici, TOA pot chiar actiona in sens contrar.

Actiune
Sindromul Autoimum, Imunostimulant puternic, Artrita, Bronsita, Alergii, Diabet, Lupus, Sindrom de oboseala cronica, Cancer, Herpes, Neregularitati Menstruale, Afectiuni ale Stomacului si Intestinelor. Cat’s Claw (in traducere Romaneasca Ghiara Pisicii sau Ghiara Matii) (Uncaria Tomentosa) este o planta care creste numai in padurea tropicala din Peru. Proprietatile atribuite lui Cat’s Claw sunt: Adaptogenica;  anti-microbiana; antioxidanta; anti-virala; anti-inflamatoare; anti-tumorala.

Ghiara Matei favorizeaza curatirea organismului prin eliminarea toxinelor din tubul digestiv, ficat, vezica biliara etc., cu proprietati puternic imunostimulatoare, antivirale, anti tumorale. Cat's Claw de la Organika este extras din scoarta plantei nu si din radacina sau alte parti intru-cit scoarta este partea bogata in POA si nu contine TOA. De altfel Cat's Claw intra si compozitia Suportului Imunitar complex: IMMU-9 pe care il gasiti la noi in farmacie.

Compozitie
Fiecare capsula contine: pulbere  din extract (4:1) de Gheara pisicii (Uncaria tomentosa varietatea Wild )..….125 mg; echivalentul a 500 mg  pulbere din scoarta  plantei , in baza de pulbere  de orez brun.
Invelisul capsular: gelatina naturala.

Nu contine: lactate, ou, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, soia sau porumb.

Administrare
1-3 capsule pe zi, cu un pahar de apa.
Doza de soc: 6 capsule pe zi.

Precautii
A nu se administra in caz de sarcina sau lauzie. A nu se utiliza impreuna cu medicatie anti-ulcer.

Stress CTRL

Acest produs contine:

Gheara matei500.00mg

Alte produse similare

Immu-9 ORGANIKA
Immu-9
ORGANIKA
Imunomodulin ROTTA NATURA
Imunomodulin
ROTTA NATURA
Cat s claw NATURES WAY
Cat s claw
NATURES WAY
MSM SOLARAY
MSM
SOLARAY
Msm complex ROTTA NATURA
Msm complex
ROTTA NATURA
Prostata force PRO NATURA
Prostata force
PRO NATURA
Imunostim COSMOPHARM
Imunostim
COSMOPHARM
Imunofort PRO NATURA
Imunofort
PRO NATURA
Cats claw PRO NATURA
Cats claw
PRO NATURA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Spirulina bio 1000 mg
90cps ROTTA NATURA

35.90 lei
Pomegranate (rodie)
60cps SOLARAY

95.54 lei
Pancreas caps
60cps SOLARAY

70.93 lei
Gheara matei de la ORGANIKA are un gramaj de 90cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 60.96 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Articulatii, oase si muschi si contine gheara matei. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Gheara matei 90cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ORGANIKA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre gheara matei:

Nu am gasit vreun articol relevant.