Ginkgo gold memory 60tbl PROVITA

Producator: PROVITA NUTRITION
Brand: PROVITA
Forma prezentare: tablete, 60 buc
Pret vechi: 50.28 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
45.75 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Extractul din frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo biloba denumit si arborele tineretii vesnice) este studiat de farmacologi din intreaga lume si este utilizat in numeroase tari sub diferite forme de prezentare (tinctura, capsule, tablete). Una din problemele legate de administrarea de extrase de Ginkgo biloba este prezenta acidului ginkgolic, o componeta alergenica si toxica. Desi o componenta minora, administrata pe termen lung poate induce efecte secundare. Ginkgo Gold Memory contine un extract standardizat de Ginkgo biloba din care s-a eliminat acidul ginkgolic.

Actiune
Fata de alte produse, Ginkgo Biloba Gold Memory contine inca doua ingrediente sinergice foarte importate pentru activitatea cerebrala: extract standardizat din Ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) si acid L-glutamic. Ginseng-ul siberian imbunatateste functia cerebrala, puterea de concentrare si memoria.  Acidul L-glutamic este un neurotransmitator esential pentru functiile creierului responsabile pentru: cognitie, memorie si capacitatea de a invata.

Ginkgolidele – sunt un grup de substante unice, specifice pentru Ginkgo biloba. Principala lor actiune este inhibarea PAF si combaterea trombozei. Substantele flavonice (flavonoheterozide) actioneaza ca vitamina P (sau factor de permeabilitate): se leaga de proteinele intracelulare, scad permeabilitatea capilarelor sangvine si le cresc rezistenta.

Bilobalida, o sesquiterpena cu 15 atomi de carbon, se comporta ca antagonist competitiv al receptorilor pentru GABA (acid gama amino-butiric). Principala actiune cunoscuta este neuroprotectia. Extractul din frunze de Ginkgo Biloba mai contine: Vitamina C, Beta-Caroten, acizi organici (kinurenic, sikimic, benzoic), taninuri, polioli, steroli.

Compozitie
/ tableta (600,00 mg): extract hidroalcoolic din frunze de Ginkgo biloba, standardizat la: 24% glicozide flavonice, 6% lactone terpenice, 2,5% bilobalide – 60,00 mg; extract hidroalcoolic 50:1 din radacini de Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus), cu 0,8% eleutherozide – 100,00 mg; acid L-glutamic – 50,00 mg; celuloza microcristalina – 200,00 mg; stearat de magneziu – 10,00 mg; fosfat dicalcic dihidrat – 100,00 mg; croscarmeloza de sodiu – 75,00 mg; spectrablend yellow – 5,00 mg.
Nu contine: lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali si arome.

Administrare
Doza zilnica recomandata: numai pentru ADULTI: 2 tablete/zi, pe stomacul gol sau cum va recomanda medicul. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Recomandari
Intretinere: 60-120 mg/zi; 
Probleme circulatorii periferice si cerebrale: 120-180 mg/zi; 
Alzeimer, dementa senila, Parkinson: 180-240 mg/zi; 
Tulburari de memorie: 120-180 mg/zi; efort mental intens: 120-180 mg/zi.
Efort mintal intens: 3 tablete/zi.

Precautii
Consultati medicul daca luati anticoagulante si in caz de sarcina sau alaptare.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ginkgo biloba60.00mg
Ginseng siberian100.00mg
L-glutamina50.00mg

Alte produse similare

Ginkgo biloba 1+1… DACIA PLANT
Ginkgo biloba 1+1…
DACIA PLANT
Ceai sanatatea… SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai sanatatea…
SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai antioxidant FARES
Ceai antioxidant
FARES
Ceai pentru circulatie… FARES
Ceai pentru circulatie…
FARES
Ceai pentru circulatie… FARES
Ceai pentru circulatie…
FARES
Circulatie cerebrala… FARES
Circulatie cerebrala…
FARES
Ceai pentru picioare… FARES
Ceai pentru picioare…
FARES
Tinctura de ginkgo… STEAUA DIVINA
Tinctura de ginkgo…
STEAUA DIVINA

Ginkgo biloba
SOLARAY

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Nigella - Ulei de Chimen Negru
60cps PROVITA

89.78 lei
Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
Ulei de Oregano Salbatic Forte
15ml PROVITA

78.00 lei
Ginkgo gold memory de la PROVITA are un gramaj de 60tbl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 50.28 lei. Forma lui de prezentare este tablete, face parte din categoria Memorie si concentrare si contine ginkgo bilobaginseng siberian, l-glutamina, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ginkgo gold memory 60tbl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PROVITA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.