Ginkoven 120cps FARMACLASS

Producator: FARMACLASS
Brand: FARMACLASS
Forma prezentare: capsule, 120 buc
Pret magazine: 44.9 lei
Pret remediu.ro:
39.04 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

 Ginkoven este un complex format din plante si minerale cu proprietati bioactive ce influenteaza în sens pozitiv circulaflia sangvina a organismului. Extractul standardizat de Ginkgo biloba imbunatateste circulaflia sangvina (în special la nivelul creierului), stimuleaza funcflia mentala si influenfleaza pozitiv memoria cât si alte funcflii ale creierului. Salix alba (salcie) este utilizata de secole pentru beneficiile sale asupra organismului uman. Împiedica agregarea plachetara, efect important în cazul afecfliunilor cardiovasculare. Vaccinium myrthillus (afin) este bogat în glicozide antocianice cu eficacitate în afectiuni vasculare, datorita efectului benefic asupra circulafliei sangvine. Imbunatateste activitatea cerebrala, prevenind pierderea memoriei de scurta durata. Magneziu este un mineral indispensabil funcflionarii în conditii optime a sistemului cardiovascular.

Stimuleaza circulatia sangvina cerebrala

• Stimuleaza circulaflia sangvina la nivel cerebral si periferic
• Imbunatateste capacitatea de concentrare si memoria
• Este util în tulburarile (vasculare) de auz si vedere
• Este antioxidant, încetinind procesele de îmbatrânire

Recomandari: Ginkoven este recomandat în cazul tulburarilor circulatorii atât la nivel cerebral cât si la nivelul extremitatilor membrelor; este benefic pentru persoanele în vârsta îmbunatatind capacitatea de concentrare si atentia; util în cazul tulburarilor de tip vascular de vedere si auz. Furnizeaza energie crescând calitatea vietii.

Supliment meditatie

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colagen pur din somon salbatic
90cps PROVITA

82.35 lei
Biovit foo ti teng
90cps PROVITA

52.15 lei
Carbo hepatobiliar
60cps DVR PHARM

30.21 lei
Ginkoven de la FARMACLASS are un gramaj de 120cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 39.04 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Memorie si concentrare si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ginkoven 120cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FARMACLASS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.