Ginseng 24cps PHARCO

Producator: PHARCO IMPEX 93
Brand: PHARCO
Forma prezentare: gelule, 24 buc
Pret vechi: 34.97 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
31.82 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Ingrediente:
O capsula GINSENG, avand greutatea totala de 729 mg (445 mg greutate neta),
contine: extract hidroalcoolic 1 :1 din radacini de Ginseng (Panax Ginseng), continand 4% ginsenozide - 100 mg ; excipienti: ulei rafinat din boabe de soia, ulei hidrogenat din boabe de soia, ceara de albine, emulsifiant (lecitina), aroma (etilvanilina); invelisul capsulei: agent de gelifiere (gelatina), stabilizatori (sorbitol, glicerol), colorant (oxid rosu de fier), agent de opacifiere (dioxid de titan), conservanti (etilhidroxibenzoat sodic, propilhidroxibenzoat sodic), aroma (etilvanilina).
Valoare nutritionala per capsula: valoare energetica 5 kcal (18,93 Kj); proteine totale 0,19g; glucide totale 0,14g; grasimi totale 0,36g; sodiu 0,000156g.

Proprietati:
GINSENG este un supliment sub forma de capsule moi, care contine extract din radacinile uscate ale varietatii coreene de Panax Ginseng, denumit si “ginseng rosu” sau “ginseng yang”. Principiile sale active, numite ginsenozide, sunt cunoscute ca avand proprietati benefice pentru sanatatea sistemului nervos, a aparatului cardiovascular si pentru imunitate. Extractul din radacini de Ginseng are totodata actiune adaptogena (de adaptare la stress) si de crestere a capacitatii de efort, fiind
benefic pentru mentinerea vitalitatii si ca tonic energizant in perioadele de efort fizic si intelectual, precum si in conditii de oboseala sau stres psihic intens.
De asemenea, extractul din radacini de Ginseng poate fi benefic pentru sanatatea aparatului reproducator si a fertilitatii (atat la barbati, cat si la femei), avand proprietati antioxidante, afrodisiace si de stimulare a microcirculatiei sangvine.

Mod de utilizare recomandat :
Cate 1-2 capsule pe zi, de preferat dimineata sau in prima jumatate a zilei, sau conform recomandarii medicului.

Atentionari: Produsul contine substante cu potential alergen: derivate de soia. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A nu se consuma dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ginseng100.00mg

Alte produse similare

Ginsavit PHARCO
Ginsavit
PHARCO
Ginseng sirop PHARCO
Ginseng sirop
PHARCO
Ginsenmax DACIA PLANT
Ginsenmax
DACIA PLANT
Antistres n140 FARES
Antistres n140
FARES
Ceai antistres FARES
Ceai antistres
FARES
Ulei de masaj supersenzual STEAUA DIVINA
Ulei de masaj supersenzual
STEAUA DIVINA
Ulei de masaj super… STEAUA DIVINA
Ulei de masaj super…
STEAUA DIVINA
Asian ginseng -… NATURES WAY
Asian ginseng -…
NATURES WAY
Glicostat m97 FARES
Glicostat m97
FARES

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Ginseng de la PHARCO are un gramaj de 24cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 34.97 lei. Forma lui de prezentare este gelule, face parte din categoria Memorie si concentrare si contine ginseng. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ginseng 24cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PHARCO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.