Glucosamine sulfate 1000 mg 60tbl SOLGAR

Producator: ISO PLUS NATURAL PRODUCTS
Brand: SOLGAR
Forma prezentare: tablete, 60 buc
Pret magazine: 128.23 lei
Pret remediu.ro:
111.50 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
11 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Sulfatul de glucozamina este un aminozahar provenit din crustacee, necesar pentru producerea țesutului conjunctiv in organism. Joaca un rol important in formarea unghiilor, tendoanelor, pielii, ochilor, lichidului sinovial, oaselor, ligamentelor ți secrețiilor mucoase ale sistemului digestiv, respirator si ale tractului urinar.
Este responsabil pentru mobilizarea producerii substanțelor necesare pentru funcționarea corespunzatoare a incheieturilor dar si pentru facilitarea refacerii acestora. Este util in cazul osteoartritei, in general, cat si in afecțiunile degenerative al incheieturilor, in leziunile provocate de sport, contribuind si la reconstruirea țesuturilor din interiorul si din jurul incheieturilor

Mod de administrare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, una (1) pana la doua (2) tablete pe zi, preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului.

Fiecare tableta asigura:
Sulfat de glucozamina clorura de potasiu 1353mg (din crustacee, in baza de hidroxipropilceluloza; asigura: sulfat de glucozamina 1022mg), agenți de incarcare (celuloza microcristalina, hidroxipropilceluloza, guma de celuloza), agenți antiaglomeranți (acid stearic vegetal, dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal), agenți de glazurare (hidroxipropilmetilceluloza si glicerina vegetala din ulei de palmier si de cocotier). Nu conține zahar, sare, amidon, drojdie, grau, soia, gluten si produse lactate, conservanți, indulcitori, arome sau coloranți artificiali.

Aleg SOLGAR deoarece:

  • Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!
  • Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale
  • Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic
  • Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie
  • Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie
  • Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor
  • Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.
  • Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.
  • Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.

Acest produs contine:

Sulfat de glucozamina1353.00mg

Alte produse similare


Sulfat de glucozamina…
ORGANIKA

Inflammo
ORGANIKA

Ultimate liga joint
ORGANIKA

Osteo fort
PRO NATURA

Gag plus
PRO NATURA

Cartimix forte
GOOD DAYS THERAPY

Artrocalm plus
FARMACLASS

Proenzi artrostop
WALMARK

Proenzi artrostop…
WALMARK

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


20cps GOOD DAYS THERAPY

36.28 lei

70cps FAVISAN

110.00 lei

30cps SOLARAY

31.98 lei

20cps DVR PHARM

9.50 lei

Citeste despre sulfat de glucozamina:

Nu am gasit vreun articol relevant.