Green sugar pulbere 2kg REMEDIA

Producator: REMEDIA
Brand: REMEDIA
Forma prezentare: pulbere, 2 kg
Pret vechi: 171.20 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
162.64 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
17 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Numit de catre nutritionisti “revelatia dulcelui care nu ingrasa”, Green Sugar Pulbere a dovedit, in repetate randuri, ca este singurul indulcitor 100% natural de pe piata care poate fi preparat termic, fara a modifica gustul preparatelor.
Practic, acest indulcitor este stabil la coacere, fierbere sau congelare si nu fermenteaza. Îndulceste precum zaharul, dar are 0 calorii si 0 indice glicemic, ceea ce protejeaza organismul de efectele negative pe care le are consumul de zahar.
Green Sugar va reda intocmai gustul original al retetelor pe care, probabil, le stiti din copilarie, dar va elimina, cu siguranta, vina de a consuma alimente super-calorice, in detrimentul sanatatii si al siluetei.

Recomandari:
Green Sugar Pulbere – 2Kg este ideal pentru prepararea retetelor preferate – de la prajituri pregatite la cuptor, la temperaturi de pana la 180 grade (torturi, rulade, creme, budinci), pana la dulciuri pastrate la frigider sau congelate (inghetate, salate de fructe,  bauturi).
Este recomandat in dietele de slabire si poate fi folosit de catre persoanele diabetice sau cu fenilcetonurie, in cadrul unei alimentatii echilibrate. De asemenea, poate fi consumat in perioada sarcinii si alaptarii, precum si introdus in alimentatia copiilor cu varsta de peste doi ani.

Ingrediente:
Extract uscat din frunze de  Stevia Rebaudiana (max 2%) si eritritol. Fara materii prime modificate genetic.

Mod de utilizare:
Se utilizeaza la fel ca zaharul, la prepararea prajiturilor, torturilor, ruladelor, checurilor, budincilor, compoturilor, inghetatelor sau pentru indulcirea bauturilor calde sau reci (limonada, ceai, cafea), a produselor lactate, a salatelor de fructe.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Stevie
Eritritol

Alte produse similare

Saruri de rehidratare… REMEDIA
Saruri de rehidratare…
REMEDIA
Saruri de rehidratare… REMEDIA
Saruri de rehidratare…
REMEDIA
Beneosmin REMEDIA
Beneosmin
REMEDIA
Beneosmin plus REMEDIA
Beneosmin plus
REMEDIA
Cistorenal REMEDIA
Cistorenal
REMEDIA
Diosmectita REMEDIA
Diosmectita
REMEDIA
Diosmectita  REMEDIA
Diosmectita
REMEDIA
Edulcorem isomalt… REMEDIA
Edulcorem isomalt…
REMEDIA
Edulcorem stevia REMEDIA
Edulcorem stevia
REMEDIA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Gel genunchi,spate(antireumatic)  500ml KOSMO OIL
500ml KOSMO OIL

32.93 lei
Green sugar pulbere de la REMEDIA are un gramaj de 2gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 171.20 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria si contine stevieeritritol, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Green sugar pulbere 2gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la REMEDIA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre stevie: