Gripe baby water 120ml PHARCO

Producator: PHARCO IMPEX 93
Brand: PHARCO
Forma prezentare: lichid, 120 ml
Pret vechi: 38.34 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
35.27 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Supliment alimentar cu extracte vegetale benefice pentru sanatatea tubului digestiv, recomandat pentru sugari si copii mici.
Supliment alimentar ce contine ulei deterpenizat din seminte de marar si poate fi consumat in vederea optimizarii functiilor digestive.
Sirop natural pentru imbunatatirea calitatii vietii sugarilor si copiilor mici!

GRIPE BABY WATER este un supliment alimentar care poate fi benefic pentru digestia sugarilor si a copiilor mici datorita combinatiei de ulei volatil deterpenizat din fructe de marar si bicarbonat de sodiu. Extractul din fructe de marar (Anethum graveolens) are in principal proprietati digestive: stomahice, coleretice si colagoge, antispastice, antivomitive si antiflatulente. Astfel, prin stimularea secretiilor digestive, uleiul din fructe de marar poate contribui la realizarea unei digestii complete si impiedica formarea de gaze intestinale care rezulta din degradarea componentelor alimentare nedigerate, iar prin efectul carminativ, uleiul din fructe de marar poate favoriza eliminarea gazelor intestinale excesive, contribuind rapid la reducerea disconfortului abdominal. Uleiul din fructe de marar se absoarbe rapid din tubul digestiv si produce imediat efecte asupra intestinelor. Totodata, uleiul din fructe de marar poate fi benefic si in perioada apartiei primilor dintisori si ajuta la instalarea somnului. În plus, bicarbonatul de sodiu, fiind un agent alcalinizant (corector de aciditate), poate contribui si el la confortul digestiv. GRIPE BABY WATER are un gust placut, usor aromat.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Marar
Sodium bicarbonate

Alte produse similare

Ceai de marar DACIA PLANT
Ceai de marar
DACIA PLANT
Tinctura de marar DACIA PLANT
Tinctura de marar
DACIA PLANT
Ceai din fructe… FARES
Ceai din fructe…
FARES
Tinctura meridian… STEAUA DIVINA
Tinctura meridian…
STEAUA DIVINA
Meridian intestin… STEAUA DIVINA
Meridian intestin…
STEAUA DIVINA
Ulei de masaj superbust STEAUA DIVINA
Ulei de masaj superbust
STEAUA DIVINA
Ceai superbust STEAUA DIVINA
Ceai superbust
STEAUA DIVINA
Favibust b083 FAVISAN
Favibust b083
FAVISAN
Favifeminin b082 FAVISAN
Favifeminin b082
FAVISAN

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colagen & acid hialuronic extra
30cps INTERHERB

39.38 lei
Favibil b101
70cps FAVISAN

27.86 lei
Antistres
60cpr DACIA PLANT

31.86 lei
Gripe baby water de la PHARCO are un gramaj de 120ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 38.34 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Suplimente bebe si contine mararsodium bicarbonate, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Gripe baby water 120ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PHARCO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.