Gripe baby water 120ml PHARCO

Producator: PHARCO IMPEX 93
Brand: PHARCO
Forma prezentare: lichid, 120 ml
Pret magazine: 18.73 lei
Pret remediu.ro:
16.29 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Supliment alimentar cu extracte vegetale benefice pentru sănătatea tubului digestiv, recomandat pentru sugari şi copii mici.
Supliment alimentar ce conţine ulei deterpenizat din seminţe de mărar şi poate fi consumat în vederea optimizării funcţiilor digestive.
Sirop natural pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii sugarilor şi copiilor mici!

GRIPE BABY WATER este un supliment alimentar care poate fi benefic pentru digestia sugarilor și a copiilor mici datorită combinației de ulei volatil deterpenizat din fructe de mărar și bicarbonat de sodiu. Extractul din fructe de mărar (Anethum graveolens) are în principal proprietăți digestive: stomahice, coleretice și colagoge, antispastice, antivomitive și antiflatulente. Astfel, prin stimularea secrețiilor digestive, uleiul din fructe de mărar poate contribui la realizarea unei digestii complete și împiedică formarea de gaze intestinale care rezultă din degradarea componentelor alimentare nedigerate, iar prin efectul carminativ, uleiul din fructe de mărar poate favoriza eliminarea gazelor intestinale excesive, contribuind rapid la reducerea disconfortului abdominal. Uleiul din fructe de mărar se absoarbe rapid din tubul digestiv și produce imediat efecte asupra intestinelor. Totodată, uleiul din fructe de mărar poate fi benefic și în perioada apariției primilor dințișori și ajută la instalarea somnului. În plus, bicarbonatul de sodiu, fiind un agent alcalinizant (corector de aciditate), poate contribui și el la confortul digestiv. GRIPE BABY WATER are un gust plăcut, ușor aromat.

Acest produs contine:

Marar
Sodium bicarbonate

Alte produse similare


Ceai de marar
DACIA PLANT

Tinctura de marar
DACIA PLANT

Sirop Febrostop
INGERASUL

Sirop Vermolin
INGERASUL

Ceai din fructe…
FARES

Tinctura meridian…
STEAUA DIVINA

Meridian intestin…
STEAUA DIVINA

Tinctura de marar
STEAUA DIVINA

Ulei de masaj superbust
STEAUA DIVINA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.