•
Ingrediente: celuloză, gumă xantan, făină de konjac.
Tabel nutrițional / 100g:
Valoare Energetică: 180 Kcal;
Proteine: 2 g;
Grăsimi: 0,3 g;
Glucide: <0,03 g;
Fibre alimentare: 85 g,
Sodiu: 0,01 g
RETETE recomandate:
Găluște dulci din brânză de vaci – pentru 2 persoane:
· 30 g Griş fără carbohidraţi NoCarb
· 250 g brânză de vaci
· 2 ouă
· Sare
· vanilie, coaja de lamâie, îndulcitor dupa gust.
Ingredientele se amestecă, se formează găluşte şi se fierb în apă sărată. După ce s-au fiert se presară nuci, mac sau fulgi de cocos.
· 2 ouă (mărime L)
· 100 ml lapte
· 1 linguriță de unt topit
· Sare, vanilie
· Coaja și sucul unei jumătăți de lamâie
· 1 linguriţă praf de copt
· 3-4 linguri de Eritritol (îndulcitor)
Se încalzeşte laptele, se adaugă ouăle și untul topit și se amestecă cu Grişul fără carbohidraţi NoCarb, sarea, vanilia, coaja de lamâie, praful de copt și îndulcitorul. Amestecul rezultat se prăjește într-o tigaie fierbinte. Se pot servi cu gem, cremă de ciocolată sau simple, pudrate cu îndulcitor.