Immu-9 60cps ORGANIKA

Producator: ORGANIKA
Brand: ORGANIKA
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 95.45 lei
Pret remediu.ro:
83.00 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Suport natural pentru sistemul imunitar

Sistemul Imunitar: Corpul uman contine o masina de vindecare miraculoasa, numita SISTEMUL IMUNITAR. Format din celule microscopice, un sistem imunitar sanatos si puternic identifica, ataca si distruge invadatorii care cauzeaza imbolnavirea si distruge celulele anormale sau infectate incluzind celulele canceroase. Un Sistem Imunitar puternic inseamna un corp sanatos, o minte sanatoasa, o incetinire a imbatrinirii si o viata mai lunga, mai fericita.

In ziua de azi, sistemul imunitar uman este slabit constant prin:
- Stres;
- Poluare;
- Chimizarea alimentelor fie prin tratarea culturilor, fie prin procesul de industrializare;

Rezultatele sunt usor vizibile: imbolnaviri frecvente, afectiuni ale ficatului, bilei, oboseala cronica si, in final, boala cea mai de temut, “cancerul” sub diferite forme. “Celulele ucigase naturale” (Natural killer cells) reprezinta prima linie de atac a corpului impotriva invaziei micro-organismelor, parazitilor, virusilor si a bacteriilor. Ele ataca si distrug celula canceroasa, chiar inainte ca aceasta sa se alipeasca intr-un loc anume in organism.

Alte componente importante ale sistemului imunitar sunt: Celulele-T, Interleukin-2 si Gama-Interferon. In acest context, firma canadiana Organika se afla in avangarda dezvoltarii de produse pentru intarirea si reglarea sistemului imunitar: IMMU-9 este o formulare unica pentru suportul si intarirea sistemul imunitar continand o combinatie speciala a 9 extracte normalizate obtinute din plante si ciuperca japoneza Reishi, binecunoscuta si larg utilizata in Japonia pentru efectele imunostimulatoare.

Compozitie
Fiecare capsula contine: Pudra de usturoi (Allium sativum) - 300 mg; Echinacea purpurea extract 4:1 - 125 mg; Extract din Gheara pisicii (Uncaria tomentosa) (3% alcaloizi) - 60 mg; Extract din Ceai verde (Camellia sinensis) - 30 mg; Extract din samburi de strugure (Vitis vinifera) - 15 mg (85 % - 95 % proantocianidine); ciuperca Reishi (Ganoderma lucidum) extract 8:1 - 15 mg; intr-o baza de pulbere de orz verde – 3 mg, pulbere de ceapa – 3 mg, pulbere de oregano – 3 mg.
Ingredienti non-medicinali: stearat de magneziu – 5 mg. 
Invelis capsula: gelatina – 125 mg.
Nu contine: lactate, ou, conservanti artificiali, coloranti, fementi, indulcitori artificiali, grau, soia sau porumb.

Ciuperca REISHI este una dintre cele mai puternice alternative impotriva cancerului si hepatitei si este un stimulent de exceptie al sistemului imunitar. O avem in farmacie si ca produs separat la categoria Ciuperci Terapeutice. IMMU-9 intra si in componenta Pachetului de Sanatate IMUNOREX care este unul dintre cele mai puternice intaritoare naturale ale sistemului imunitar.

Administrare
1 capsula dimineata, cu aproximativ 15-30 min. inainte de masa. Pentru cei cu sistemul imunitar foarte slab se administreaza maximum 2 capsule pe zi, una dimineata si una seara cu aproximativ 15-30 minute, inainte de masa.

Stress CTRL

Acest produs contine:

Usturoi300.00mg
Echinacea125.00mg
Gheara matei60.00mg
Ceai30.00mg
Strugure15.00mg
Reishi15.00mg
Orz verde3.00mg
Ceapa3.00mg
Oregano3.00mg

Alte produse similare

Garlic extract… ORGANIKA
Garlic extract…
ORGANIKA
Kardio drops ORGANIKA
Kardio drops
ORGANIKA
Tinctura de usturoi DACIA PLANT
Tinctura de usturoi
DACIA PLANT
Cynara anti-colesterol ROTTA NATURA
Cynara anti-colesterol
ROTTA NATURA
Imunomodulin ROTTA NATURA
Imunomodulin
ROTTA NATURA
Garlic (usturoi) SOLARAY
Garlic (usturoi)
SOLARAY
Parasites cleanse SOLARAY
Parasites cleanse
SOLARAY
Artery blend sp-9 SOLARAY
Artery blend sp-9
SOLARAY
Systemwell ultimate… NATURES WAY
Systemwell ultimate…
NATURES WAY

Parerile clientilor

Conginut de masa miraculoasa ;Sustem imunitar ,gama deosebuta cu teatament efucace cunoaste largi vibdexari mod padfucular molecule xNceroSe!bine cunoscut in terapia moleculara imunitate!
scrisa de / 13.11.2017 14:10

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ceai imunitate
50gr FARES

8.54 lei
Immu-9 de la ORGANIKA are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 83.00 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Imunitate si contine usturoiechinacea, gheara matei, ceai, strugure, reishi, orz verde, ceapa, oregano, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Immu-9 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ORGANIKA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.