Imunogrip plus zinc si vitamina c 50ml PLANTEXTRAKT

Producator: PLANTEXTRAKT
Brand: PLANTEXTRAKT
Forma prezentare: lichid, 50 ml
Pret magazine: 18.16 lei
Pret remediu.ro:
15.79 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Stimulator imunitar general
Reduce incidenta infectiilor gripale si a altor infectii respiratorii
Reduce incidenta complicatiilor din infectiile gripale si alte infectii respiratorii
Efecte imediate fara socuri fiziologice

Compozitie: suc stabilizat si standardizat obtinut prin presare la rece din herba inflorita Echinacea purpurea (din cultura ecologica), sirop din fructe de Maces (Rosa canina), vitamina C naturala din fructe de Macese, zinc, alcool etilic de cereale  16 %vol.
Prin prelucrare in stare proaspata si extractie la rece (metoda de fabricatie Plantextrakt) se pastreaza nealterat fitocomplexul responsabil de actiunea terapeutica.

Recomandari:
Cure pentru cresterea rezistentei organismului, in:
    - diferite stari cu imunitate scazuta,
    - perioade cu risc crescut de imbolnavire (inaintea perioadei si in perioada de expunere la virusurile gripale), in special la grupele cu risc crescut de imbolnavire (varstnici, teren astenic), persoanelor din colectivitati (cadre medicale, profesori, functionari publici, elevi, etc.)
    - infectii respiratorii recurente,
    - convalescenta dupa boli infecto-contagioase.
Sucul de Echinacea purpurea este un imunostimulator natural (prin cresterea nespecifica a rezistentei organismului la infectii si prin inhibitie virala) a carui actiune este demonstrata experimental si clinic.
Vitamina C este implicata in aproape toate procesele imunitare, fiind o vitamina indispensabila organismului. Carenta de vitamina C lasa organismul fara aparare chiar si in fata celor mai banali germeni. Prin aportul suplimentar de vitamina C pe parcursul perioadei cu risc crescut de imbolnavire se poate reduce cu pana la 50 % incidenta imbolnavirilor. Vitamina C naturala – din fructe de Maces – asigura o absorbtie si asimilare eficienta in organism, (comparativ cu vitaminele obtinute in urma proceselor tehnologice, care se asimileaza intr-un procent mai scazut).
Zincul este implicat in mecanisme imunitare, fiind raspunzator de stimularea proliferarii majoritatii celulelor responsabile de activitatea de aparare a organismului. Reduce efectul nociv al poluantilor asupra organismului. Este un oligoelement esential, absolut necesar pentru sustinerea vietii, al doilea ca abundenta in organism dupa Fier.
Formula preparatului Imunogrip plus asigura, la modul de administrare recomandat, doza zilnica necesara de  zinc si vitamina C.

Contraindicatii: boli autoimune, tumori maligne; se administreaza cu prudenta in afectiuni sistemice: tuberculoza, leucoze, colagenoze, scleroza multipla, AIDS.

Reactii adverse: foarte rar, reactii de tip alergic, la persoanele alergice la polenul plantelor din familia Asteraceae (exemplu: musetelul, papadia, galbenelele etc.), caz in care se recomanda intreruperea tratamentului si consultarea medicului.

Mod de administrare: adulti si copii peste 7 ani, cate 3 ml (cu ajutorul capacului dozator) de 3 ori pe zi in putina apa, timp de 4 zile. Pentru o cura completa, ciclul de administrari de 4zile, urmate de 4 zile pauza, se repeta timp de 6 saptamani.
Stimuland proliferarea celulelor imunocompetente, fara sa provoace reactii de memorare din partea acestora, trebuie administrat la intervale determinate si pentru un anumit timp (nu in mod continuu), mecanismele stimulate pe aceasta cale fiind supuse unui training celular. Pentru sucul stabilizat de Echinacea purpurea s-a stabilit, in urma unor studii, un ritm al administrarilor de 4 zile, urmate de alte 4 zile de pauza, nu mai mult de o perioada de 6 saptamani.

Mod de prezentare: cutie continand flacon de sticla de 50 ml prevazut cu dop si capac dozator.

Acest produs contine:

Echinacea
Maces
Vitamina C
Zinc

Alte produse similare


Imunogrip
PLANTEXTRAKT

Imunogrip junior
PLANTEXTRAKT

Imunorezistan forte
PLANTEXTRAKT

Imunorezistan junior
PLANTEXTRAKT

Polygemma 17 -…
PLANTEXTRAKT

Polygemma 5 - cavitate…
PLANTEXTRAKT

Sabalit
PLANTEXTRAKT

Tinctura de echinacea…
PLANTEXTRAKT

Antiviral 1+1 gratis
DACIA PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


30cps FARES

21.19 lei

250gr BIOMEDICUS

13.43 lei

90cps HERBAGETICA

28.02 lei

30cps COSMOPHARM PREMIUM

15.77 lei

59.15ml CHILDLIFE ESSENTIALS

75.25 lei

30cpr ROTTA NATURA

11.24 lei

Citeste despre echinacea: