Imunorem raceala si gripa 20cps REMEDIA

Producator: REMEDIA
Brand: REMEDIA
Forma prezentare: capsule, 20 buc
Pret magazine: 25.39 lei
Pret remediu.ro:
22.08 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Beneficii :
Sustine sistemul imunitar, ajuta la fluidizarea si eliminarea secretiilor bronsice, diminuarea tusei, decongestionarea cailor respiratorii.

Compozitie: extract din scoarta de Salcie- alba (Salix alba), - cu un continut de 99 % salicin extract din fructe de Maces (Rosa canina), cu un continut de 50% vitamina C extract Propolis si N-Acetilcisteina ResistAid ™(Larch Arabinogalactan/extract din scoarta de Larix laricina/ extract din seminte de Chimen-negru (Nigella sativa) extract de scoarta de Scortisoara (Cinnamomum verum) extract din rizomi de ghimbir (Zingiber officinalis) extract din parti aeriene de Cimbru-de-cultura (Thymus vulgaris) extract din radacina de Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) Vitamina D3 (Colecalciferol), corespunzator la 200 U.I./5 mcg citrat de zinc trihidrat corespunzator la 5 mg zinc

Mod de administrare:
Adulti: 1 capsula de 4 ori pe zi.

Efecte si caracteristici:
ResistAid™ este un produs natural obtinut din scoarta de Larix laricina (Zada), care consta dintr-o fibra solubila de arabinogalactan si flavonoide polifenolice bioactive, avand astfel capacitate antioxidanta si de sustinere a sanatatii sistemului imunitar.  Studiile clinice au scos in evidenta relatia dintre consumul de ResistAid™ si scaderea numarului de persoane care sufera de episoade respiratorii neplacute in perioada sezonului rece.
Acetilcisteina sau N-acetil L-cisteina (NAC) desface legaturile disulfitice din secretiile mucoase, care devin astfel fluide, nu mai adera la peretele bronsic si pot fi usor eliminate (apare o tuse productiva).
Propolisul sustine capacitatea de autoaparare a organismului, actioneaza progresiv inhiband dezvoltarea bacteriilor “neprietenoase”, favorizand eliminarea secretiilor in exces de pe caile respiratorii.
Coaja de Salcie (Salix alba) este folosita in medicina traditionala de sute de ani. Salicina continuta in scoarta plantei este transformata in ficat in acid salicilic, care are actiune asemanatoare cu cea a aspirinei, fara sa aiba insa si efectele adverse ale acesteia, motiv pentru care  mai este denumita si “aspirina naturala”.
Fructul de Maces (Rosa canina) reprezinta una din cele mai bogate surse de vitamina C din natura (1,7-2 %). Vitamina C naturala obtinuta din macese contine si alti nutrienti (oligoelemente, bioflavonoide, carotenoide), care amplifica efectul antioxidant si de stimulare a sistemului imunitar.
Scortisoara (Cinnamomum verum) este un foarte bun energizant, tonic general si fortifiant al sistemului  circulator. De asemenea, ajuta la reducerea problemelor  tractului respirator superior.
Ghimbirul (Zingiber officinalis) contine uleiuri esentiale deosebit de eficiente in tusea productiva si in problemele respiratorii alergice. Decongestioneaza caile nazale superioare, umezeste mucoasa gatului, calmeaza tusea si ajuta la reglarea temperaturii corpului.
Radacina de Lemn dulce (Glycyhrriza glabra) fluidizeaza secretiile traheo-bronhice si faringiene. Este utila in tusea seaca si productiva si ajuta la eliminarea apei din organism.
Negrilica sau Chimenul-negru (Nigella sativa) contribuie la cresterea capacitatii de aparare a organismului, precum si la sustinerea sanatatii sistemelor digestiv si respirator.
Cimbrul-de-cultura (Thymus vulgaris) contine uleiuri esentiale, flavonoide, derivati ai acidului cafeic, triterpene, prin intermediul carora ajuta la mentinerea sanatatii tractului digestiv, a sistemului respirator si urinar.
Zincul si vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la procesul de diviziune celulara.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Salcie
Maces
NAC
Laricile
Chimen negru
Scortisoara
Ghimbir
Cimbru de camp
Lemn dulce
Vitamina d3
Zinc

Alte produse similare

Aspirem cardio REMEDIA
Aspirem cardio
REMEDIA
Calmindolor  DACIA PLANT
Calmindolor
DACIA PLANT
Salix 500 DACIA PLANT
Salix 500
DACIA PLANT
Ceai pentru articulatii… FARES
Ceai pentru articulatii…
FARES
Ceai pentru articulatii… FARES
Ceai pentru articulatii…
FARES
Biomobil L95 FARES
Biomobil L95
FARES
Tinctura Alcoolstop STEAUA DIVINA
Tinctura Alcoolstop
STEAUA DIVINA
Antiinflamin STEAUA DIVINA
Antiinflamin
STEAUA DIVINA
Hapciu raceala… FARES
Hapciu raceala…
FARES

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Imunorem raceala si gripa de la REMEDIA are un gramaj de 20cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 22.08 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria si contine salciemaces, nac, laricile, chimen negru, scortisoara, ghimbir, cimbru de camp, lemn dulce, vitamina d3, zinc, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Imunorem raceala si gripa 20cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la REMEDIA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre salcie:

Nu am gasit vreun articol relevant.