Incitante 30cpr ALEVIA

Producator: ALEVIA
Brand: ALEVIA
Forma prezentare: comprimate, 30 buc
Pret vechi: 122.50 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
113.93 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 19% inclus

Recomandari:
Formula speciala pentru sanatatea fizica, sexuala si psihica a femeilor.

Compozitie per 2 comprimate:
Maca 400mg (Lepidium meyenii 2:1), Ashwaganda 250mg (Withania somnifera 2.5% withanolides), Rhodiola 150mg (Rhodiola Rosea 5% rosavins), Ginseng siberian 150mg (Eleutherococcus senticosus 0.4% eleutherozide), Catuaba 100mg (Erythroxylum catuaba 4:1).

Descriere:
Incitante se adreseaza in special femeilor, pentru energizare, stimularea vietii sexuale si adaptare la stres. Stimuleaza placerea de a trai si senzatia de implinire. Elibereaza frumusetea feminina din interior, trezind la viata fi ecare celula. Mareste placerea sexuala si libidoul. Numar comprimate: 30

Cum actioneaza:
Secretul actiunii sale puternice asupra sanatatii feminine consta in proprietatile substantelor active ale plantelor constituente. •• Rhodiola (Rhodiola rosea) are proprietati de stimulare a vigorii, vietii sexuale, longevitatii si adaptarii la stres. Moduleaza axa hipotalamus - hipofiza - suprarenale - tiroida - gonade prin reglarea nivelului hormonului CTR, hormonului ACTH, beta-endorfinelor, catecolaminelor, al corticosteroizilor. De asemenea, stimuleaza natural actiunea serotoninei si dopaminei si metabolismul energetic. •• Ashwaganda (Withania somnifera) este un afrodiziac renumit, ce intensifica experienta sexuala si trairile asociate. Reface sanatatea sexuala si imbunatateste vitalitatea, oferind in acelasi timp o stare de spirit calma. Actioneaza extrem de benefic asupra psihicului, fiind una din cele mai puternice plante adaptogene, care ajuta organismul sa se adapteze la conditii de stres fizic si emotional intens. Echilibreaza spectaculos dereglarile produse de stres asupra sistemului imunitar si endocrin. •• Maca (Lepidium meyenii) are efecte remarcabile asupra cresterii energiei sexuale. Stimuleaza fertilitatea si influenteaza sinteza neurotransmitatorilor implicati in procesul sexual, marind astfel placerea sexuala si libidoul. •• Ginsengul Siberian (Eleutherococcus senticosus) energizeaza si revigoreaza fizicul si psihicul datorita proprietatilor imunostimulatoare, adaptogene, antioxidante. Stimuleaza functia sexuala, creste libidoul si placerea resimtita. Actioneaza ca afrodiziac. •• Catuaba (Erythroxylum catuaba) amplifica puternic dorinta sexuala si energia vitala.

Mod de administrare:
1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, preferabil pe stomacul gol.

Precautii:
Femeile gravide, cele care alapteaza si persoanele cu afectiuni cardiace trebuie sa consulte medicul sau farmacistul in legatura cu produsul.

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Îti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exerctii fizice si doi litri de apa zilnic.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Maca200.00mg
Ashwagandha125.00mg
Rhodiola75.00mg
Ginseng siberian75.00mg
Catuaba50.00mg

Alte produse similare

Energiva fem ALEVIA
Energiva fem
ALEVIA
Maca cp ALEVIA
Maca cp
ALEVIA
Masculin potent ALEVIA
Masculin potent
ALEVIA
Montant ALEVIA
Montant
ALEVIA
Macca 69+ DACIA PLANT
Macca 69+
DACIA PLANT
Maca standardized NATURES WAY
Maca standardized
NATURES WAY
Sirop de maca PRO NATURA
Sirop de maca
PRO NATURA
Desire plus SUN WAVE PHARMA
Desire plus
SUN WAVE PHARMA
Maca 500mg VITAKING
Maca 500mg
VITAKING

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Celadrin extract forte
60cps GOOD DAYS THERAPY

84.46 lei
Celadrin unguent forte
40ml GOOD DAYS THERAPY

57.08 lei
Evening primrose + vitamina  e
30cps ROTTA NATURA

16.74 lei
Incitante de la ALEVIA are un gramaj de 30cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 122.50 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Suplimente pentru ea si contine macaashwagandha, rhodiola, ginseng siberian, catuaba, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Incitante 30cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ALEVIA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.