Jarro -dophilus mood 30cps JARROW FORMULAS

Producator: JARROW FORMULAS
Brand: JARROW FORMULAS
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret vechi: 164.56 lei
-17%
Pret remediu.ro:
135.90 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
16 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Microbiomul reprezinta totalitatea microorganismelor asociate organismului. Microbiota face referire la o comunitate de microorganismele asociate unei gazde.
Combinatia dintre genomul gazdei si genomurile microbiomului poarta numele de “hologenom”, termenul avandu-si originea in “holobiont”, care face referite la entitatea colectiva formata din simbionti. (1)
S-a evidentiat in mod repetat ca exista o comunicare bidirectionala intre creier si sistemul intestinal, ce implica cai neuronale, hormonale si imunologice. Evidentele din cercetarile de neurostiinta din ultimii ani sugereaza ca microbiota este esentiala pentru dezvoltarea si maturizarea sistemului cerebral, fiind corelata si cu reactiile la stres.
Axa creier-intestin este compusa din sistemul nervos central (creierul), sistemul nervos enteric si din sistemul digestiv. Aceasta joaca un rol critic in procese cheie: apararea imunitara, absorbtia nutrientilor, secretia hormonala, reglarea motilitatii intestinale si in functia de bariera inestinala.
Acidul gama-aminobutiric este unul dintre principalii neurotransmitatori cu activitatea inhibitorie (relaxanta) ce intervine in echilibrarea manifestarilor de natura emotionala, promoveaza capacitatea de adaptare a organismului la stres si contribuie la inducerea calmului si a relaxarii.

    mentinerea echilibrului si integritatii florei intestinale afectata de factori cotidieni sau stresori, prin repopularea cu tulpini specifice (2)

    sustinerea reducerii permeabilitatii mucoasei intestinale pentru toxine endogene prin stimularea productiei de mucina si de acizi grasi cu lant scurt (de ex.: acidul butiric) care sunt principala sursa de energie a celulelor epiteliale din mucoasa colonului (2)

    suport in reducerea disconfortului digestiv asociat stresului ocazional prin:

» sustinerea comunicarii bidirectionale intre creier si sistemul intestinal (2)

» echilibrarea perceptiei disconfortului la nivel central, a activitatii axei hipotalamus-hipofiza-suprarenale prin mentinerea nivelului glucocorticoizilor si a sensibilitatii receptorilor acestora (2)

» mentinerea circuitului neuronal implicat in raspunsul la factori stresori, a plasticitatii si dezvoltarii neuronale si a integritatii barierei hemato-encefalice (2)

    suport in reducerea manifestarilor determinate de perturbari de la nivelul colonului (alternanta manifestarilor asociate modificarilor de tranzit, balonare) prin sustinerea popularii florei microbiene intestinale (2)

    sustinerea metabolismului triptofanului, cu producerea serotoninei si a sintezei acidului gama-aminobutiric (3)

    mentinerea echilibrului intre statusul hormonal endogen si raspunsul microbiomului, ce poate influenta starea fizica sau emotionala (2)

    sustinerea starii de relaxare prin suport in reducerea nivelului cortizolului si a chromagranin A (proteina secretata de celulele neuroendocrine) (4)

    echilibrarea starii emotionale si a factorilor cauzatori, ce pot actiona la nivel psihic, neurovegetativ, cardiovascular, muscular si endocrin, prin mentinerea nivelurilor de GABA (5)
Compozitie (Per 1 capsula)
amestec patentat de 4 tulpini de bacterii benefice
Bifidobacterium longum BB536
(Morinaga)
Lactobacillus rhamnosus R0011
Lactobacillus helveticus R0052
Lactobacillus longum R0175
GABA (acid gamma-aminobutiric)(PharmaGaba™)  100 mg

Administrare:
cate 1 capsula de 2 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

A nu se pastra la o temperatura de peste 25°C.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii

Utilizarea de catre persoanele cu intoleranta la lactoza sau alergii la soia sau la oricare dintre componente, persoanele carora li se administreaza tratament alopat se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate

 

Supliment meditatie

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Leacuri de casa, de la lume adunate 1gr FAVISAN
1buc FAVISAN

38.14 lei
Omega 3 forte ulei ficat cod 150cps MOLLERS
150cps MOLLERS

109.20 lei

10ml MAYAM

13.01 lei

50gr MAYAM

8.87 lei
Masculin 60cps PRO NATURA
60cps PRO NATURA

77.92 lei

10ml SOLARIS

17.07 lei
Jarro -dophilus mood de la JARROW FORMULAS are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 164.56 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Digestiv si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Jarro -dophilus mood 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la JARROW FORMULAS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.