Kurkuma pro 60cps FORMULA K

Producator: KONIG LABORATORIUM
Brand: FORMULA K
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 120.01 lei
- 4%
Pret remediu.ro:
115.21 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
12 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Kurkuma este un foarte bun antioxidant, antiinflamator, antitumoral, neuroprotector, protector pentru ficat si colon; Control colesterol, Alzheimer (dementa), Scleroza Multipla. Contine forma avansata de Curcumin bio-disponibil, contine Catehine cu efect sinergic antioxidant si anticancerigen.

Curcumin 95 este un extras din Curcuma longa continand curcuminoizi (incluzand curcumin, demetoxi-curcumin si bisdemetoxi-curcumin), care sunt antioxidanti si anti-inflamatori foarte puternici. Curcuminul simplu nu se absoarbe insa bine in tractul digestiv.

Pentru a mari absorbtia si deci eficienta, Bio-Curcumin contine Curcumin standardizat la 95% curcuminoizi “imbracat” in fodfatidilcolina (o fosfolipida din componenta lecitinei). In plus, este combinat cu Catehina, extrasa din Camelia sinensis (ceai verde) care actioneaza sinergic, atat ca antioxidant, cat si ca anti-tumoral. Aceasta combinatie este foarte eficienta in cancerele de colon, stomac sau ficat.

Prin ce se deosebeste KURKUMA-Pro de alte produse din categoria Curcumin?
Se deosebeste prin trei elemente esentiale si anume:
- prin legarea stransa a Curcuminului (standardizat la 95% curcuminoizi) cu Catehinele, elementele active extrase din ceai verde (Camellia sinensis) se creaza o formula antioxidanta sinergica si de exceptie;
- adaosul de extras din Piper nigrum (piperina) mareste considerabil absorbtia curcuminului in intestinul subtire.

Actiune
KURKUMA-Pro actioneaza ca si tonic natural pentru ficat si sistemul gastrointestinal; mentine sanatatea sistemului cardiovascular, in special prin dizolvarea colesterolului de pe arterele sanguine, cu predilectie spre vasele sanguine mici; are o actiune neuroprotectoare si antioxidanta de anihilare a radicalilor liberi, in special pentru sistemul digestiv.
KURKUMA-Pro este recomandat cu o actiune benefica si in bolile degenerative (Scleroza, Dementa, Dementa Senila, Scleroza Multipla). KURKUMA-Pro este anticancerigen, antitumoral, protejeaza AND-ul si foarte eficient in preintampinarea cancerului la colon.

Studiile clinice au constatat ca bio-curcuminul incetineste sau opreste evolutia dementei (Alzheimer) si a Sclerozei Multiple. Simptomele dementei sunt deficiente grave de memorie pana la pierderea totala a memoriei si instaurarea starii vegetative, iar cele ale sclerozei multiple sunt slabiciune musculara, rigiditate, probleme de echilibru si coordonare, amorteala si dereglari de vedere.

Compozitie
Extract uscat 30:1 din rizomi de Turmeric (Curcuma longa) cu 95% curcuminoide.........................400 mg.
Fosfatidilcolina (din seminte Soia/ Glycine max.).....................................................................100 mg.
Capsula:gelatina.................................................................................................................93 mg.
Extract hidroalcoolic din frunze de Ceai-verde( Camellia sinensis) cu 98% catehine........................50 mg.
Pulbere din fructe de Piper –negru (Piper nigrum)......................................................................5 mg.
Agent de incarcare: celuloza microcristalina..............................................................................5 mg.
Agent antiaglomerant: stearat de magneziu vegetal....................................................................2 mg.
Nu contine: lactate, oua, gluten, grau, porumb, nuci, fermenti, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

Administrare
Modul recomandat de administrare (doar pentru adulti): 1 capsula de 2-3 ori pe zi.

Precautii
Consultati medicul inainte de utilizare daca sunteti insarcinata, daca vi se administreaza medicamente antiplachetare, anticoagulante, daca aveti calculi biliari sau obstructie a cailor biliare, ulcer stomacal, exces de acid gastric. Consultati medicul daca simptomele persista sau se agraveaza. Contraindicat persoanelor alergice la soia. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Turmeric400.00mg
Fosfatidilcolina100.00mg
Ceai50.00mg

Alte produse similare

Normocolesterol DACIA PLANT
Normocolesterol
DACIA PLANT
Sirop Biosept cu… MAMI SI BEBE
Sirop Biosept cu…
MAMI SI BEBE
Biosept pentru… MAMI SI BEBE
Biosept pentru…
MAMI SI BEBE
Meridian ficat STEAUA DIVINA
Meridian ficat
STEAUA DIVINA
Curry SOLARIS
Curry
SOLARIS
Curcumin ORGANIKA
Curcumin
ORGANIKA
Curcumin forte… ROTTA NATURA
Curcumin forte…
ROTTA NATURA
Liver hepato protect PROVITA
Liver hepato protect
PROVITA
Turmeric f015 FAVISAN
Turmeric f015
FAVISAN

Parerile clientilor

Singura oferită la o concentrație adecvată.
scrisa de VASILE / 30.07.2017 02:43

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
Astragalus 9000
60cps PROVITA

87.88 lei
Kurkuma pro de la FORMULA K are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 120.01 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Antioxidanti si contine turmericfosfatidilcolina, ceai, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Kurkuma pro 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FORMULA K ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.