Lanoras, crema anticelulitica si antivergeturi 50ml CONIMED

Producator: ELZIN PLANT
Brand: CONIMED
Forma prezentare: crema, 50 ml
Pret magazine: 12.9 lei
Pret remediu.ro:
11.22 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 19% inclus

Beneficii
Accelereaza procesele de regenerare, avand efect antiimbatranire, ajuta la refacerea filmului hidrolipidic natural al tegumentelor, are efect atirid prin proprietatile sale emoliente, ajuta la cicatrizarea leziunilor cutanate, are proprietati antiinflamatorii fiind util in preparate destinate reducerii umflaturilor si ameliorarea durerilor musculare, se absoarbe rapid in piele, este foarte hidratant, antioxidant puternic. Aceasta crema este recomandata in ingrijirea tegumentelor cu celulita, vergeturi, si in alte afectiuni cutanate.

Mod de utilizare
Masaje 1 -2 ori pe zi.

Contraindicatii
A nu se lasa la indemana copiilor, a nu se utiliza de persoanele care au alergie la unul din ingrediente; daca apar fenomene neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A se pastra la loc racoros si uscat la temperatura de 15-25°C.

Compozitie:
Saponine triterpenice (predomina hedera saponina C alaturi de hedera saponina B), hederine, hederozida A, rutozid (vitamina P), acizi polifenolici (clorogenic, cafeic), scopolina, zaharuri, flavonozide, b-caroteni, a-tocoferoli (vitamina E), saruri minerale, acizi grasi esentiali -palmitic, stearic, oleic, linolenic, squalene s.a.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Crema cu busuioc
50ml LAUR MED

19.66 lei
Crema cu rostopasca
50ml LAUR MED

19.66 lei
Lanoras, crema anticelulitica si antivergeturi de la CONIMED are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 11.22 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Lanoras, crema anticelulitica si antivergeturi 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la CONIMED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.