Lapte de cocos eco 400ml SPRINGMARKT

Producator: ADAMS VISION
Brand: SPRINGMARKT
Forma prezentare: lichid, 400 ml
Pret magazine: 25.77 lei
Pret remediu.ro:
22.41 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Descriere

 

Lapte de cocos ecologic 400ml, springmarkt

Image result for lapte de cocos

Lapte de cocos din cultura ecologica. 

A se consuma ca atare sau adaugat in preparate alimentare, cereale, musli, iaurt, etc.

Ingrediente: 54% apa, 46% nuca de cocos din cultura ecologica.

Tara de origine: Sri Lanka

Totul despre laptele de cocos

Bautura numita lapte de cocos este un lichid care rezulta dupa ce este razuita pulpa fructului de cocotier. Nu trebuie sa il confunzi cu apa de cocos. Gustul bogat al laptelui este datorat faptului ca fructul acesta exotic are grasimi vegetale cu o densitate mare. Laptele de cocos se poate folosi pentru a prepara smoothie-uri, supe, paste cu sos alb, curry si tocanita.

Laptele de cocos contine acid lauric, lipide antimicrobiene si acid capric cu proprietati antibacteriene foarte bune. De asemenea are si proprietati antifungice, antivirale si antibacteriene. Organismul va transforma acidul lauric in monolaurina care duce lupta contra virusurilor si bacteriilor cauzatoare de herpes, gripa si chiar infectia cu HIV.

Laptele de cocos este un produs bio considerat foarte bun pentru persoanele care au anemie. Deficitul de fier este principala cauza a anemiei la nivel mondial. Iti recomandam sa alegi lapte de cocos in locul laptelui normal si vei beneficia de mult mai mult fier. Fiecare portie de o ceasca de lapte de cocos iti furnizeaza o cantitate impresionanta de fier, mai exact 3.9 miligrame de fier ceea ce inseamna de fapt aproape jumatate din doza ta zilnica recomandata pentru barbati si pentru femei 22 la suta.

Fierul sustine in mod direct metabolismul si contribuie la producerea de energie. De asemenea poate sustine direct metabolismul si ajuta la transportul oxigenului esential spre tesuturi. Fara oxigenul acesta celulele sunt capabile sa creeze reactii chimice necesare si sa sustina foarte bine functionarea zilnica a corpului.

Laptele de cocos iti ofera si un alt avantaj nutritional fata de laptele normal pentru ca furnizeaza o cantitate mai mare de cupru. Cuprul inclus in dieta completeaza functia fierului pentru ca ajuta la producerea de energie. Curpul mentine sistemul imunitar puternic si contribuie la producerea colagenului din tesuturile conjunctive elastice si fiecare portie de lapte de cocos va creste aportul de curpu cu aproximativ 638 micrograme insemnand de fapt 71 la suta din doza zilnica recomandata pe cand o portie egala de lapte de origine animala ofera 24 de micrograme.

Prezentare: 400 ml

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Lapte de cocos eco de la SPRINGMARKT are un gramaj de 400ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 22.41 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Lapte de cocos eco 400ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SPRINGMARKT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.