Leacuri de casa, de la lume adunate 1buc FAVISAN

Producator: FAVISAN
Brand: FAVISAN
Forma prezentare: solid, 1 buc
Pret magazine: 43.86 lei
Pret remediu.ro:
38.14 lei
IN STOC
TVA: 5% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Prezentare: Lucrarea „Leacuri de casă de la lume adunate“ prezintă sugestii și rețete oferite de autoare, care au fost utilizate tradițional, de veacuri și care, nefiind metode științifice, de-a lungul timpului au fost totuși confirmate de știință ca având efect în tratarea unor afecțiuni. Afecțiunile sunt enumerate alfabetic, fiind însoțite de remediile lor și de modurile de preparare și administrare. Remediile prezentate sunt adjuvante, fără a înlocui sfatul unui medic specialist. De asemenea, abordează problema adoptării unei alimentații benefice pentru organism, urmărind efectul curativ al unor plante, precum și al preparatelor naturale, al produselor stupului și al altor metode, alternative, de ameliorare a stării sănătății, atât fizice cât și psihice.

Cuprins: 18 capitole care cuprind afecțiuni, în ordine alfabetică (A-V). Albastrul de metilen. Probioticele naturale. Leacuri pentru bolile iernii. Consumați semințe. Propolisul. Cojile de ceapă. Nicio zi fără magneziu. Principalele alimente anticancer. De ce strămoșii noștri nu aveau cancer. Tehnică de curățare a tubului digestiv. Rețete diverse pentru mai multe afecțiuni. Cosmetică populară. Cum depistezi fața ascunsă a hranei. Nu intra încălțat în casă. Frunzele de morcov. Care este abordarea pentru a inversa bolile autoimune. A fi sătul nu înseamnă că ești și bine hrănit. Index afecțiuni. Index plante.

Adresabilitate: Publicul larg.

Supliment meditatie

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

87.47 lei
Ulei de Oregano Salbatic Forte
15ml PROVITA

67.71 lei
MSM
MSM
90cps SOLARAY

64.75 lei
Leacuri de casa, de la lume adunate de la FAVISAN are un gramaj de 1gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 38.14 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Leacuri de casa, de la lume adunate 1gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FAVISAN ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.