Lenodiar adulti 20cps ABOCA

Producator: ABOCA
Brand: ABOCA
Forma prezentare: capsule, 20 buc
Pret vechi: 58.92 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
54.80 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Lenodiar Adult este indicat în tratamentul diareei acute și în cazul recidivei diareei cronice. Produsul reduce evacuările diareice respectând funcția intestinului.
Diareea este un fenomen asociat unei stări de iritație și de inflamare a mucoasei intestinale produsă de diferite cauze. Este caracterizată de o creștere a secreției și/sau de o absorbție redusă a lichidelor, asociate unei creșteri a motilității intestinale.
În afară de disconfort și de durere, diareea prezintă riscul de deshidratare, pierderea de vitamine și minerale și un dezechilibru al florei bacteriene intestinale.

INDICAȚII
Lenodiar Adult este indicat în tratamentul diareei acute având diferite cauze (infecții virale, sindroame gripale caracterizate prin diaree, diaree iatrogenă produsă de administrarea de medicamente, stări de stres, obiceiuri alimentare incorecte și un stil de viață neadecvat, diareea călătorului, schimbări hormonale precum cele din timpul menstruației) și pentru tratamentul recidivei diareei cronice (precum IBS - sindromul de intestin iritabil, diaree funcțională, boli intestinale inflamatorii, etc.) în asociere cu tratamentul medicamentos specific. Produsul este indicat pentru adulți și tineri începând cu vârsta de 12 ani.

CUM ACȚIONEAZĂ 
Lenodiar Adult acționează datorită Actitan-P, un complex molecular vegetal, rezultat al cercetării Aboca, ce reduce evacuările diareice și normalizează consistența materiilor fecale, favorizând o echilibrare rapidă a funcțiilor intestinale.
Actitan-P combate inflamarea mucoasei intestinale, prezentă în caz de diaree, prin două mecanisme de acțiune:acțiune protectoare, obținută prin formarea unei pelicule cu efect de barieră care limitează contactul cu microorganismele și agenții iritanți;acțiune antioxidantă, care combate iritația mucoasei.
Datorită sinergiei acţiunilor sale, Lenodiar Adult favorizează recuperarea rapidă a funcțiilor intestinale și echilibrarea florei bacteriene (microbiotă).
Datorită mecanismului său de acțiune, produsul acționează respectând fiziologia intestinului, fără a provoca constipație.

MOD DE UTILIZARE

Se recomandă administrarea a 2 capsule de 2-3 ori pe zi în funcție de gravitatea afecțiunii.
Dacă simptomul persistă timp de peste 7 zile, consultați medicul.

AVERTIZĂRI
A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală la una sau mai multe componente ale produsului.
În cazul în care simptomele nu se îmbunătățesc, vă recomandăm să consultați medicul.
A se păstra la temperatura camerei șiferit de surse de lumină șicăldură. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Data de expirare se referă la produsul păstrat în ambalajul original și în condiții corespunzătoare.
 

COMPOZIȚIE
Substanțe funcționale: Actitan-P, complex molecular vegetal din taninuri (din Turiță Mare, Sclipeț) și polifenoli (din Măslin și Turmeric).
Titrat în taninuri totale ≥ 7,8%.
Conține de asemenea: celuloză microcristalină. 
Capsulă din polizaharide de origine vegetală.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Turita mare

Alte produse similare

Lenodiar pediatric ABOCA
Lenodiar pediatric
ABOCA
Ceai de turita… FARES
Ceai de turita…
FARES
Ceai litobil STEAUA DIVINA
Ceai litobil
STEAUA DIVINA
Ceai enterostop… FARES
Ceai enterostop…
FARES
Favibil solutie… FAVISAN
Favibil solutie…
FAVISAN
Favibronhial c039 FAVISAN
Favibronhial c039
FAVISAN
Favirenalit solutie… FAVISAN
Favirenalit solutie…
FAVISAN
Nutrisan hp b099 FAVISAN
Nutrisan hp b099
FAVISAN
Turita mare b109 FAVISAN
Turita mare b109
FAVISAN

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei
Lenodiar adulti de la ABOCA are un gramaj de 20cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 58.92 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria si contine turita mare. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Lenodiar adulti 20cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ABOCA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre turita mare:

Nu am gasit vreun articol relevant.