Liver help 180gr ZENYTH

Producator: ZENYTH PHARMACEUTICALS
Brand: ZENYTH
Forma prezentare: pulbere, 180 gr
Pret vechi: 45.79 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
41.67 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus



Mănânci multe grăsimi, zahăr, produse cu aditivi? Fumezi, faci prea puțină mișcare, trăiești într-un mediu poluat, iei frecvent medicamente? Te supără oboseala frecventă și tulburările digestive și biliare? Ai ficatul mărit sau probleme cu colesterolul? O alimentație echilibrată, mai multă mișcare și o cură cu ceaiul LiverHelp te vor ajuta cu siguranță să ai un ficat mai sănătos!
Ficatul nu doare, dar suferă!

Supranumit „uzina chimică“ a organismului, ficatul este totodată și un organ foarte important de detoxifiere. De sănătatea sa depinde în mod direct buna funcționare a întregului organism și starea noastră zilnică! Stilul de viață modern obosește și încarcă ficatul: substanțe poluante, grăsimi, zahăr, aditivi chimici, stres…. Nu aștepta ca ficatul tău să aibă de suferit, protejează-ți sănătatea cu o cură de detoxifiere și protecție hepatică cu ceaiul LiverHelp!
LiverHelp, un produs 100% natural pentru detoxifierea ficatului

Beautiful Girl Drinking Healthy Green Tea

LiverHelp este un detoxifiant și hepatoprotector 100% natural, sub formă de ceai din plante medicinale.
Nu conține aditivi chimici, conservanți sau îndulcitori artificiali!
Ingrediente: fructe de armurariu, păpădie, flori de trifoi roșu, rădăcină de ghințură albastră, rădăcină de lemn-dulce.
Ficatul, un organ vital mereu agresat! LiverHelp vine în ajutorul ficatului!

LiverHelp conține cinci dintre cele mai renumite plante medicinale pentru sănătatea ficatului și a tractului digestiv. O cură de detoxifiere cu ceaiul LiverHelp are următoarele beneficii pentru sănătate:

    Stimularea detoxifierii ficatului.
    Asigurarea sănătății și a bunei funcționări a ficatului.
    Atenuarea sau eliminarea stărilor de oboseală fizică sau intelectuală.
    Menținerea în limite normale a colesterolului și glicemiei.
    Menținerea în limite normale a transaminazelor.
    Îmbunătățirea digestiei prin stimularea funcției biliare, eliminarea senzației de greață și a vărsăturilor care apar după mese.
    Menținerea sănătății sistemului imunitar.
    Păstrarea aspectului sănătos al pielii.
    Eliminarea retenției de apă din țesuturi.


Ficatul se regenerează!!!

Ficatul îşi revine în 4-5 luni chiar dacă doar un sfert din el (25%) mai este funcțional.
fazele-degenerarii-ficatului
Nu este deloc o exagerare! Ficatul are o extraordinară capacitate de regenerare. Regenerarea ficatului este posibilă îndeosebi în cazul steatozei hepatice. Aceasta este prima fază a degenerării ficatului și este reversibilă prin regim alimentar și cu ajutorul unui hepatoprotector natural, așa cum este ceaiul LiverHelp.
ficatul-se-regenereaza
Ficatul este cel mai mare organ intern al corpului, singurul care se poate regenera, și îndeplinește peste 500 de funcții vitale. Ficatul este responsabil de producerea unor factori imunitari și hormoni, a colesterolului, contribuie la reglarea ciclului menstrual, produce substanțe indispensabile digestiei. De asemenea, el stochează vitamine și nutrienți, ajută la coagularea sângelui și filtrează toate substanțele chimice care ajung în organism, inclusiv reziduurile metabolice și medicamentele.

Dacă încărcătura toxică a organismului este ridicată, funcționarea ficatului este mult îngreunată. În consecință, din păcate, multe persoane suferă de ficat gras și inflamat, sunt supraponderale, au probleme cu colesterolul și glicemia și un tonus general scăzut.

Știai că doar 25%-30% din colesterol ajunge în organism prin alimentație, restul fiind produs de ficat? Dacă ficatul funcționează defectuos, nivelul colesterolului este ridicat, chiar dacă nu mâncați alimente bogate în grăsimi.

Plantele din formula LiverHelp acționează sinergic pentru a asigura sănătatea și buna funcționare a ficatului, asigurând protecția acestuia împotriva factorilor nocivi (substanțe nocive, medicamente toxice, metale grele, noxe industriale, toxine), detoxifierea (eliminarea compușilor toxici acumulați) și regenerarea celulelor hepatice.
Ceaiul LiverHelp, o soluție 100% naturală pentru sănătatea ficatului tău!
 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Armurariu
Papadie
Trifoi rosu
Ghintura
Lemn dulce

Alte produse similare

Colonhelp detox… ZENYTH
Colonhelp detox…
ZENYTH
Liverhelp, pentru… ZENYTH
Liverhelp, pentru…
ZENYTH
Colon help  ZENYTH
Colon help
ZENYTH
Ceai de armurariu DACIA PLANT
Ceai de armurariu
DACIA PLANT
Armurariu DACIA PLANT
Armurariu
DACIA PLANT
Tinctura de armurariu DACIA PLANT
Tinctura de armurariu
DACIA PLANT
Normocolesterol… DACIA PLANT
Normocolesterol…
DACIA PLANT
Tonic hepatic DACIA PLANT
Tonic hepatic
DACIA PLANT
Interferonat DACIA PLANT
Interferonat
DACIA PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colonhelp
480gr ZENYTH

106.76 lei
Ceai pentru prostata g74
20pl FARES

8.43 lei
Liver help de la ZENYTH are un gramaj de 180gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 45.79 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Ficat si rinichi si contine armurariupapadie, trifoi rosu, ghintura, lemn dulce, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Liver help 180gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ZENYTH ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.