Liver hepato protect 45cps PROVITA

Producator: PROVITA NUTRITION
Brand: PROVITA
Forma prezentare: capsule, 45 buc
Pret vechi: 93.56 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
87.01 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
9 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Formulatia folosita in LIVER reflecta o compozitie FORTE unica si complexa care asigura o hranire, rejuvenare si detoxificare eficienta a ficatului si vezicii biliare. Organismul nostru este supus zi de zi actiunii daunatoare a toxinelor. Ficatul lupta in permanenta ca sa elimine aceasta invazie a toxinelor, curatind si purificand sangele 24 de ore din 24. Uneori ficatul oboseste si trebuie sustinut. Alteori celulele hepatice sunt daunate fie de la toxine, fie de la alcool,  caz in care este nevoie de o actiune reparatorie.

Silimarina este binecunoscuta pentru efectul hepato-protector si detoxifiant. LIVER contine dozajul terapeutic maxim posibil extras din 5000 mg de pulbere de Armurariu (Sylibum marianum). Cynara scolymnus este unul dintre cei mai eficienti detoxificatori si regeneratori atat ai celulei hepatice, cat si ai vezicii biliare. Stabilizeaza, de asemenea, membrana celulei hepatice, asigura producerea si scurgerea bilei. Dandelion (Taraxacum officinale) este binecunoscut pentru efectul benefic asupra vezicii biliare.

Combinatia Acid Alfa Lipoic + L-Glutationa (redusa) + Seleniu este o combinatie sinergica ce asigura detoxifierea celulei hepatice (Selenometionina este forma de Seleniu cea mai indicata pentru ficat). Curcuma longa este un antioxidant puternic si un anti-cancerigen recomandat in toate afectiunile ficatului, in timp ce Foeniculum vulgare asigura eliminarea toxinelor si grasimii acumulate in ficat (steatoza- ficat gras).


Actiune
- Regenereaza celula hepatica in: ficat obosit, ficat gras (steatoza), hepatita, ciroza. Elimina toxinele si radiatiile din ficat, sange si tiroida. Asigura o nutritie complexa pentru ficat, suport pentru functia hepatica si functia biliara.
- Recomandari Generale: Ficat obosit, ficat intoxicat, insuficienta hepatica, steatoza, ficat intoxicat, alcoolism, hepatite cronice (inclusiv cele agresive) de etiologie virala, hepatite toxice (mai ales alcoolice), ciroze compensate, insuficienta hepatica; profilactica, in timpul administrarii unor substante potential hepatotoxice.
- Profilactic: in timpul administrarii unor substante potential hepatotoxice, in alcoolism.
- Preventiv: pentru regenerarea si mentinerea bunei functionalitati a ficatului si vezicii biliare.
- Terapeutic: Hepatite cronice (inclusiv cele agresive) de etiologie virala, hepatite toxice (mai ales alcoolice), ciroze compensate, insuficienta hepatica.

Compozitie
/ capsula (880 mg): extract 20:1 din fructe de Armurariu (Silybum marianum), cu 80 % silimarina – 250,00 mg, radacina de Ridiche neagra (Raphanus sativus- niger) – 140,0 mg, radacina de Sfecla-rosie (Beta vulgaris) – 150,0 mg, extract 10:1 din radacini de Papadie (Taraxacum officinale), cu 3 % flavonoide – 50,0 mg, extract 15:1 din frunze de Anghinare (Cynara scolymus), cu 5 % cinarina – 35,0 mg, extract 18:1 de Turmeric (Curcuma longa), cu  95 % curcuminoide – 50,0 mg, fructe de Fenicul (Foeniculum vulgare) – 50,0 mg, acid alfa lipoic – 50,0 mg, L-glutation (redus) – 5,0 mg, L- selenometionina 0,2 % - 10,0 mcg; capsula (gelatina) – 95,0 mg.

Nu contine: produse lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori, corectori de gust si coloranti artificiali.

Administrare
(pe stomacul gol, cu minimum 30 minute inainte de mese)
Intretinere: 1 capsula pe zi.
Persoane care traiesc in mediu urban sau in mediu toxic: 2 capsule pe zi (1-0-1), timp de cateva luni pe an.
Steatoza hepatica (ficat gras): 3 - 4 capsule/zi (1-1-1) sau (1-2-1).
Hepatite, Ciroze grave: 2 capsule de 3 ori pe zi (2-2-2) pe stomacul gol, timp de 60-90 de zile.
Doza zilnica maxima admisa: 6 capsule/zi.

Precautii
Nu se foloseste suplimentul in cazul femeilor insarcinate sau al celor care alapteaza. A se administra cu prudenta de catre persoanele diabetice sau care iau antidiabetice orale.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Armurariu250.00mg
Ridiche neagra140.00mg
Sfecla rosie150.00mg
Papadie50.00mg
Anghinare35.00mg
Turmeric50.00mg
Fenicul50.00mg
Acid alfa lipoic50.00mg
L-glutation5.00mg

Alte produse similare

Silymarin-300 PROVITA
Silymarin-300
PROVITA
Ceai de armurariu DACIA PLANT
Ceai de armurariu
DACIA PLANT
Armurariu 1+1 gratis DACIA PLANT
Armurariu 1+1 gratis
DACIA PLANT
Tinctura de armurariu DACIA PLANT
Tinctura de armurariu
DACIA PLANT
Normocolesterol… DACIA PLANT
Normocolesterol…
DACIA PLANT
Tonic hepatic DACIA PLANT
Tonic hepatic
DACIA PLANT
Interferonat DACIA PLANT
Interferonat
DACIA PLANT
Ceai hepatic SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai hepatic
SPECIALISTII PLANTELOR
Hepatoesential EXPERTI IN EXTRACTE
Hepatoesential
EXPERTI IN EXTRACTE

Parerile clientilor

Excelent
scrisa de / 20.11.2020 16:36

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
Reishi Bio-Active 5000
180cps PROVITA

164.43 lei
Reishi Bio-Active 5000
90cps PROVITA

85.05 lei
Liver hepato protect de la PROVITA are un gramaj de 45cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 93.56 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Ficat si rinichi si contine armurariuridiche neagra, sfecla rosie, papadie, anghinare, turmeric, fenicul, acid alfa lipoic, l-glutation, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Liver hepato protect 45cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PROVITA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.