Lotiune de plaja pentru copii cu spf 30 200ml ELMIPLANT

Producator: ELMIPLANT
Brand: ELMIPLANT
Forma prezentare: lichid, 200 ml
Pret magazine: 34.04 lei
Pret remediu.ro:
29.60 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ofera copilului tau protectie solara eficienta si ingrijire naturala cu Lotiunea de protectie solara pentru Copii SPF 30!

Sistemul de protectie UV fotostabil avansat cu spectru larg de actiune protejeaza eficient pielea impotriva efectelor nocive ale soarelui.
Formula rezistenta la apa, cu un miros delicios de capsuni!

Formula sa avansata este imbogatita cu Ulei de Capsuni 100% Natural care hraneste si ingrijeste pielea delicata a copiilor, protejand-o impotriva deshidratarii.

Bogat in extracte din fructe de padure, Complexul Vegetal are puternic efect antioxidant, oferind pielii un scut protector impotriva soarelui si asigurand o senzatie placuta de hidratare.

Utilizare:

Aplicati uniform, din abundenta, pe intregul corp (aproximativ 36 g pentru o persoana adulta obisnuita) inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent, in special dupa baie, dupa steregerea cu prosopul sau daca ati transpirat. Reducerea cantitatii indicate de produs aplicat va diminua semnificativ gradul de protectie al acestuia. Produsele de protectie solara nu protejeaza pielea 100% de radiatiile UV.

Expunerea prelungita la soare este periculoasa chiar si atunci cand folositi un produs de protectie solara. Evitati expunerea excesiva la soare în timpul pranzului. Nu expuneti bebelusii si copiii mici direct la soare. Protejati-va suplimentar folosind palarie, tricou, ochelari de soare.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


500ml KOSMO OIL

32.20 lei
Lotiune de plaja pentru copii cu spf 30 de la ELMIPLANT are un gramaj de 200ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 29.60 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Lotiune de plaja pentru copii cu spf 30 200ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ELMIPLANT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.