Lotiune purificatoare pentru ten mixt si gras cu grapefruit si salvie 150ml VIVA NATURA

Producator: GENNA CO
Brand: VIVA NATURA
Forma prezentare: lichid, 150 ml
Pret vechi: 30.13 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
27.42 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Este un produs de curatare a tenului ce se aplica dupa demachiere, cu rolul de a elimina orice urme de uleiuri sau detergenti ramase pe piele. Mai mult decat atat, dupa ce se evapora de pe fata, lotiunea tonica inchide bine porii si reda prospetimea tenului.

Dupa demachiere sau dupa spalarea fetei cu sapun, pielea se resimte: fie ramane uleioasa sau, dimpotriva, simti ca “strange”, fie porii sunt marti si se observa destul de puternic. Aici intervine lotiunea tonica ce pare solutia ideala pentru toate aceste probleme. Aceasta se aplica pe fata curata cu ajutorul unei dischete demachiante, fara a insista prea mult in zona ochilor, deoarece in aceasta zona pielea este foarte sensibila si se poate irita.

Se foloseste pentru improspatarea tenului – are efect tonic si usor astringent si degreseaza perfect pielea .

Lotiunea tonica contine ingrediente specifice pentru a trata diferite probleme ale tenului, de aceea trebuie aleasa in acord cu nevoile fiecareia. Unele femei sar peste lotiunea de fata, fara a sti insa ca aceasta este chiar cheia pentru un ten curat si sanatos, iar pielea isi recapata prospetimea.
Lotiunea pentru ten mixt si gras are in compozitie o cantitate moderata de alcool, dar si alte ingrediente antiseptice (acid salicilic, oxid de zinc, alantoina) apa si ingrediente umectante (care au rolul de a oferi umezeala pielii – glicerina, acid hialuronic)). Mai contine aloe si extracte active din plante cu proprietati tonice si astringente.

Este recomandata femeilor cu ten gras, deoarece indeparteaza foarte bine excesul de sebum, curata porii in profunzime si ii inchid, dar si celor cu ten mixt, pentru ca are o actiune usoara si blanda asupra pielii, regleaza nivelul pH-ului si pregateste pielea pentru absorbtia cremei.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Grapefruit
Salvie
Acid salicylicum
Alantoina
Apa
Glicerina
Acid hialuronic
Aloe Vera

Alte produse similare

Crema hidratanta… VIVA NATURA
Crema hidratanta…
VIVA NATURA
Crema de fata pentru… VIVA NATURA
Crema de fata pentru…
VIVA NATURA
Gel antiacneic… VIVA NATURA
Gel antiacneic…
VIVA NATURA
Lotiune antiacneica… VIVA NATURA
Lotiune antiacneica…
VIVA NATURA
Masca antiacneica… VIVA NATURA
Masca antiacneica…
VIVA NATURA
Tinctura tonic… DACIA PLANT
Tinctura tonic…
DACIA PLANT
Ceai antioxidant FARES
Ceai antioxidant
FARES
Ulei esential de… STEAUA DIVINA
Ulei esential de…
STEAUA DIVINA
Grapefruit seed… SOLARAY
Grapefruit seed…
SOLARAY

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei de Oregano Salbatic Forte
15ml PROVITA

78.00 lei
Colonsan fem cu 7 plante bo061
22.80gr FAVISAN

24.48 lei
Evening primrose & magneziu
60cps PRO NATURA

25.06 lei
Lotiune purificatoare pentru ten mixt si gras cu grapefruit si salvie de la VIVA NATURA are un gramaj de 150ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 30.13 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ingrijirea tenului si contine grapefruitsalvie, acid salicylicum, alantoina, apa, glicerina, acid hialuronic, aloe vera, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Lotiune purificatoare pentru ten mixt si gras cu grapefruit si salvie 150ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VIVA NATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.