Lotiune sensitiva, tratament impotriva paduchilor 150ml PARANIX

Producator: HIPOCRATE 2000
Brand: PARANIX
Forma prezentare: lichid, 150 ml
Pret vechi: 52.78 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
49.09 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 19% inclus

Ingrediente:
Oxyphthirine® (Caprylic triglyceride, ulei siliconic, diizopropil adipat), acetat de tocoferil, guma xantan, glicerina, Propilen glicol, Apa demineralizata.

Este demonstrat clinic ca lotiunea Paranix Sensitive omoara 100% paduchii de cap si ouale acestora dintr-un singur tratament. Formula sa cu dubla actiune cu Oxyphthirine® ucide omoara paduchii de cap si ii face inactivi in toate etapele vietii lor.  Oxyphthirine se ataseaza in mod specific la orificiile respiratorii ale paduchilor de cap si oualor acestora pentru a ii sufoca si in consecinta pentru a ii deshidrata.În plus,  patrunde in inima oualor pentru a opri dezvoltarea lor.  Datorita faptului ca lotiunea Paranix Sensitive  nu contine insecticide, paduchii de cap nu pot dezvolta rezistenta la ingredientele sale.

Mod de utilizare:
Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pas cu pas instructiunile de mai jos.
* Pasul 1: verificati prezenta paduchilor pe cap
Utilizati pieptenele special anti-paduchi Paranix pentru a verifica bine parul fiecarui membru al familiei, de preferinta in timpul zilei, la lumina naturala.
Tratati toti membrii familiei care au luat paduchi de cap, in aceeasi zi, pentru a evita reinfestarea.
- Este mai usor sa verificati parul uscat.
- Mai intai de toate, periati parul pentru a-l descurca, apoi verificati parul suvita cu suvta.
- Verificati radacina parului, zona din spatele urechilor si ceafa. În aceste zone se gasesc cel mai des paduchii si ouale lor.
- Dupa fiecare utilizare, curatati cu atentie pieptenele in apa calduta, cu sapun, astfel incat sa se evite orice infestare suplimentara.
* Pasul 2: aplicati lotiunea Paranix Sensitiva
Puneti un prosop in jurul umerilor si aplicati uniform o cantitate suficienta de lotiune Paranix Sensitive pe parul uscat, acordand o atentie deosebita zonei gatului si celei din spatele urechilor.  Asigurati-va ca acoperti tot parul si scalpul.Flacon de 150 ml = suficient pentru 1 persoana cu parul lung sau 2 persoane cu parul scurt-mediu.
* Pasul 3:  lasati sa actioneze peste noapte ( 8 ore)
Masati bine de la radacini spre varfuri.Lasati sa actioneze pe par pentru o seara/ noapte ( cel putin 8 ore). Acest lucru este necesar pentru un tratament de succes. Puteti folosi un prosop pentru a acoperi perna.
* Pasul 4: spalarea si pieptanarea parului
Se spala parul dimineata cu un sampon normal si pe parul ud se foloseste  pieptenele special anti-paduchi Paranix pentru a elimina paduchii morti si ouale acestora.

Nu uitati sa decontaminati mediul inconjurator!
Spalati hainele, asternuturile de pat, prosoapele si alte obiecte (perii de par, piepteni etc.) care au intrat in contact direct cu scalpul, la 60°C. Aspirati cu atentie casa si masina, apoi aruncati sacul aspiratorului.

Sarcina si alaptatul:
Nu exista niciun fel de contraindicatie in a folosi lotiunea Paranix in cazul femeilor insarcinate. Cu toate acestea, daca sunteti insarcinata sau alaptati, este recomandat intotdeauna sa cereti sfatul medicului sau farmacistului inainte de a folosi acest produs.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Lotiune sensitiva, tratament impotriva paduchilor de la PARANIX are un gramaj de 150ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 52.78 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ingrijirea parului si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Lotiune sensitiva, tratament impotriva paduchilor 150ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PARANIX ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.