Lotiune tonica pentru ten normal cu aloe vera si albastrele 150ml VIVA NATURA

Producator: GENNA CO
Brand: VIVA NATURA
Forma prezentare: lichid, 150 ml
Pret vechi: 30.13 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
27.72 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Este un produs de curatare a tenului ce se aplica dupa demachiere. Ajuta la eliminarea efectului de fata care “strange”, hidrateaza tenul, calmeaza pielea uscata si iritata si ii confera o senzatie de catifelare.
Lotiunea se aplica pe fata curata cu ajutorul unei dischete demachiante, fara a insista prea mult in zona ochilor, deoarece in aceasta zona pielea este foarte sensibila .

Utilizare:Se foloseste pentru improspatarea tenului – are efect tonic si hidratant, regleaza nivelul pH-ului si pregateste pielea pentru absorbtia cremei. Este necesar sa introducem in programul de ingrijire zilnica a tenului lotiunea de fata, pentru ca aceasta este chiar cheia pentru un ten curat si sanatos, ce face ca pielea sa isi recapate prospetimea.

Lotiunea tonica contine ingrediente specifice pentru a trata diferite probleme ale tenului. Are in compozitie ingrediente umectante (care au rolul de a oferi umezeala pielii – glicerina, acid hialuronic, lactat de sodiu), aloe si extracte active din plante cu proprietati emoliente, tonice si hidratante.

Este recomandata femeilor cu ten normal, are o actiune usoara si blanda asupra pielii, regleaza nivelul pH-ului si pregateste pielea pentru absorbtia cremei.
Lotiunea tonifica si reintinereste tenul normal. Are o actiune usoara si blanda asupra pielii, contribuie la mentinerea echilibrului hidric si pregateste pielea pentru absorbtia cremei. Contine ingrediente active cu rol tonic si emolient, ce purifica pielea fara a o usca.

Aloe vera, acidul hialuronic si lactatul de sodiu natural confera hidratare intensa pielii. Tataneasa relaxeaza tesuturile si elimina procesul inflamator. Uleiul de iasomie are efect purificator si revigorant.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Aloe Vera
Albastrea
Acid hialuronic
Sodium lactate
Tataneasa
Iasomie

Alte produse similare

Balsam pentru par… VIVA NATURA
Balsam pentru par…
VIVA NATURA
Sampon antimatreata… VIVA NATURA
Sampon antimatreata…
VIVA NATURA
Sampon pentru par… VIVA NATURA
Sampon pentru par…
VIVA NATURA
Crema de fata hidratanta… VIVA NATURA
Crema de fata hidratanta…
VIVA NATURA
Gel antiacneic… VIVA NATURA
Gel antiacneic…
VIVA NATURA
Lotiune antiacneica… VIVA NATURA
Lotiune antiacneica…
VIVA NATURA
Lotiune purificatoare… VIVA NATURA
Lotiune purificatoare…
VIVA NATURA
Crema antiacneica… VIVA NATURA
Crema antiacneica…
VIVA NATURA
Crema demachianta… VIVA NATURA
Crema demachianta…
VIVA NATURA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colagen pur din somon salbatic
90cps PROVITA

91.66 lei
Lyber crema pentru masaj incalzitor
250ml VIVA NATURA

47.92 lei
Lotiune tonica pentru ten normal cu aloe vera si albastrele de la VIVA NATURA are un gramaj de 150ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 30.13 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ingrijirea tenului si contine aloe veraalbastrea, acid hialuronic, sodium lactate, tataneasa, iasomie, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Lotiune tonica pentru ten normal cu aloe vera si albastrele 150ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VIVA NATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.