Lucid-tumov+propolis 40cps MIXT COM

Producator: MIXT COM
Brand: MIXT COM
Forma prezentare: gelule, 40 buc
Pret vechi: 32.39 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
29.80 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ciuperca rosie asiatica (Ganoderma lucidum), sau cum este numit In China "planta nemuririi” este foarte raspandita si foarte pretuita pentru efectul sau terapeutic. In Est medicii o considera una dintre cele mai eficiente solutii de Intarire.
Din cauza continutului foarte mare de polizacharida are efect de reducere a tumorilor si de Intarire a sistemului imunitar. Este bogat In triterpene, care reduc tensiunea arteriala respectiv eliberarea chistaminului si protejeaza ficatul.
Ganoderma lucidum este antioxidant si are efect antiinflamator, amelioreaza In mod ideal efectele secundare ale radioterapiei si chimioterapiei, pentru ca protejeaza celulele sanatoase de efectele distrugatoare.
Propolisul, substanta ceroasa produsa de albine este un fel de antibiotic natural. Este ideal pentru Intarirea capacitatii de rezistenta a organismului.
Ciuperca rosie asiatica datorita continutului mare de acid amoniac, vitamina, substante minerale si bioflavonoida completeaza In mod ideal efectul puternic de Intarire a sistemului imunitar.
Vitamina E Impreuna cu ciuperca Ganoderma creste capacitatea de rezistenta a celulelor. Prin adaugarea vitaminei C se poate creste efectul biologic al polizacharidelor din ciuperca rosie asiatica, respectiv aceasta vitamina ajuta la absorbtia si prelucrarea agentilor ciupercii.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ganoderma
Propolis
Vitamina e

Alte produse similare

Ganoderma reishi… MIXT COM
Ganoderma reishi…
MIXT COM
Ceai instant cu… MIXT COM
Ceai instant cu…
MIXT COM
Bitter 50 plante… DACIA PLANT
Bitter 50 plante…
DACIA PLANT
Bitter 50 plante… DACIA PLANT
Bitter 50 plante…
DACIA PLANT
Ganoderma DACIA PLANT
Ganoderma
DACIA PLANT
Herboprostal  DACIA PLANT
Herboprostal
DACIA PLANT
Citonat DACIA PLANT
Citonat
DACIA PLANT
Interferonat DACIA PLANT
Interferonat
DACIA PLANT
Ceai sanatatea… SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai sanatatea…
SPECIALISTII PLANTELOR

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Lucid-tumov+propolis de la MIXT COM are un gramaj de 40cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 32.39 lei. Forma lui de prezentare este gelule, face parte din categoria si contine ganodermapropolis, vitamina e, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Lucid-tumov+propolis 40cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la MIXT COM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre ganoderma:

Nu am gasit vreun articol relevant.