Lymphstream maximizer 60cps FORMULA K

Producator: KONIG LABORATORIUM
Brand: FORMULA K
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 120.01 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
111.61 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
12 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Descriere:

  • Combate edemele și blocajele limfatice

  • Drenează și tonifică sistemul limfatic ganglionar

  • Îmbunătățește capacitatea și rapiditatea de răspuns a sistemului imunitar

  • Ajută la detoxifierea întregului sistem limfatic și combate inflamația la nivelul său

  • Inbunatateste fluxul sanguin venos

Recomandat pentru:

  • Varice

  • Tromboză venoasă profundă

  • Stagnare limfatică

  • Ganglioni limfatici inflamați

  • Edem limfatic

  • Hemoroizi

Ce beneficii oferă Lymphstream?

  • Se recomandă în caz de cancer, inflamații ganglionare, splină mărită, blocaj limfatic, infecții, dar și pentru întreținerea unui sistem limfatic sănătos.

  • Are efecte antiinflamatoare și antiedemice.

  • Are proprietăți venotonice și de protecție capilară.

  • Ajută la reducerea simptomelor limfedemului.

  • Ajută la reducerea simptomelor legate de flebită și sindromul postrombotic.

  • Ajută la reducerea simptomelor afecțiunilor venoase, precum varicele.

  • Studiile clinice ale ingredientelor din Lymphstream Maximizer au arătat că ușurează în mod eficient simptomele generate de varice, hemoroizi, hemoragii anale, tromboflebită sau edeme postoperatorii.

Vom prezenta mai jos funcțiile sistemului venos și limfatic, cât de interdependente sunt și cât de importante sunt pentru sănătatea noastră.

Sistemul venos aduce sângele înapoi către inima și este compus în mare din vene superficiale (localizate sub piele) și vene profunde localizate în mușchi și în paralel cu oasele. Tromboza venoasă este o tromboză într-o venă, cauzată de un tromb (cheag de sânge). O formă comună de tromboză venoasă este tromboza venoasă profundă (TVP), când se formează un cheag de sânge în venele profunde. Dacă un tromb se rupe (embolizează) și curge spre plămâni, acesta poate deveni o embolie pulmonară (EP). Tromboza sinusurilor venoase cerebrale (CVST) apare atunci când se formează un cheag de sânge în sinusurile venoase ale creierului. Acest lucru împiedică scurgerea sângelui din creier. Ca urmare, celulele sanguine se pot rupe și pot scurge sânge în țesuturile creierului, formând o hemoragie (accident vascular cerebral - AVC). Un accident vascular cerebral poate afecta creierul și sistemul nervos central și poate fi mortal sau poate lasă sechele serioase.

Sistemul limfatic este o rețea paralelă de vase care transportă lichidul numit limfă. Aceste vase foarte fine, unele din ele de 50 de ori mai subțiri decât firul de păr, denumite capilare limfatice, se găsesc în toate țesuturile corpului și se unesc, formând două mari trunchiuri limfatice: canalul toracic și marea venă limfatică. Marea venă limfatică adună limfa din partea dreaptă a corpului și a gâtului, de la membrul superior drept și din jumătatea dreapta a toracelui, iar canalul toracic colectează limfa din restul corpului. Ambele trunchiuri limfatice se deschid în venele care aduc sângele de la membrele superioare. Așadar, limfa – care a luat naștere din sânge – se reîntoarce, în cele din urmă, tot în sânge. În ganglioni sunt generate limfocitele T (globule albe). În urma unor infecții sau a altor afecțiuni precum cancerul, ganglionii își măresc volumul și devin palpabili. Sistemul limfatic este foarte important pentru sănătatea sistemului imunitar, deoarece transportă limfocitele și alte celule sanguine. Din păcate sistemul limfatic este mai puțin luat în seamă. Abia când ne îmbolnăvim devenim conștienți de importanța lui covârșitoare.

Obstrucția limfatică este un blocaj al vaselor limfatice care drenează lichidul din țesuturile din corp și permit celulelor imune să călătorească acolo unde sunt necesare. Obstrucția limfatică poate provoca limfedem, ceea ce înseamnă umflare din cauza blocării căilor limfatice.

Există o corelație intrinsecă între circulația venoasă deficitară și limfedem. Această afecțiune este cel mai bine descrisă ca flebolimfedem. Flebolimfedemul este o inflamaţie etiologică mixtă datorată insuficienței venoase cronice (IVC) și insuficienței limfatice.

Prin urmare, este important să se trateze simultan sistemul venos și sistemul limfatic.

Melilot (Melilotus officinalis) este folosit pentru ameliorarea simptomelor de disconfort și greutate ale picioarelor legate de tulburări circulatorii venoase și pentru edem de diferite tipuri. Se găsește și în plantele medicinale indiene, unde aplicația cheie este pentru insuficiența venoasă și pentru tratamentul de susținere a tromboflebitei, a hemoroizilor și a congestiei limfatice.

Butcher’s Broom (Ruscus aculeatus) (în traducere -Mătura măcelarului) este o plantă tradițională pentru ameliorarea simptomelor de disconfort și greutate ale picioarelor legate de tulburări circulatorii venoase și blocaj limfatic. Într-un studiu randomizat, dublu-orb, multi-centru, Butcher’s Broom administrat singur a crescut drenajul limfatic și acțiunea de etanșare capilară. O meta-analiză a trei studii randomizate, dublu-orb, încrucișate cu diverse produse a concluzionat că Butcher’s Broom crește tonusul venos și reduce filtrarea capilară, rezultând o creștere a fluxului limfatic la pacienții cu edem.

Horse-chestnut (Aesculus hippocastanum) (în traducere: castana calului) este o plantă folosită în mod tradițional pentru îmbunătățirea fluxului sanguin venos în cazul varicelor acționând în mod sinergic cu Melilot și Butcher’s Broom pentru tromboza venoasă și vene varicoase.

Chinese rhubarb (Rheum officinale). Studiile indică faptul că Chinese rhubarb ar putea fi eficientă în inhibarea scurgerii de leucocite și proteine din vasele de sânge și limfatice către țesutul pulmonar, prevenind sepsisul pulmonar.

Heal-All (Prunella vulgaris) este o plantă limfatică care susține mișcarea limfei în corpul inferior (de exemplu la nivelul picioarelor). În Medicina Tradițională Chineză, este folosită pentru a „înmuia duritatea” (ganglioni limfatici măriți). Se foloseste pentru gușa, lipoame, oreion, mastită, limfosarcom și scrofula (limfadenita infecțioasă).

Hesperidin. Hesperidina este un bioflavonoid care îmbunătățește fluxul venos și circulația periferică iar atunci când este asociată cu Horse-chestnut, îmbunătățește cinetica limfatică și, prin urmare, fluxul limfatic.

Seleniu. Există, de asemenea, dovezi clinice că o combinație de Butcher’s Broom și Seleniu oferă un beneficiu dublu, deoarece Butcher’s Broom îmbunătățește fluxul limfatic, în timp ce seleniul (din L-selenometionină) s-a dovedit că îmbunătățește lipedemul.

LYMPHSTREAM Maximizer oferă trei dintre cele mai studiate ingrediente utilizate în mod tradițional pentru insuficiența venoasă și limfatică, adică extracte din Aesculus hippocastanum, Melilotus Officinalis și Ruscus aculeatus. De asemenea, furnizează hesperidină și seleniu, despre care s-a demonstrat în studiile clinice că pot avea un efect sinergic pozitiv.

În concluzie, LYMPHSTREAM Maximizer este concepută sinergic pentru a drena sistemul limfatic și pentru a îmbunătăți simultan fluxul sanguin prin vene. De asemenea, întărește peretele venelor pentru a îmbunătăți varicele și hemoroizii.

 

COMPOZIȚIE

Ingrediente/capsulă vegetală:

Denumire

 

Cantitate

Aesculus hippocastanum

extract standardizat la 20% aescina din semințe de castan sălbatic

272,5 mg

Ruscus aculeatus

extract 5:1 din semințe de ghimpe pădureț

200 mg

Rheum officinale

extract 10:1 din rădăcină de revent

68,2 mg

Prunella vulgaris

extract din frunze de busuioc sălbatic

68 mg

Melilotus officinalis

extract 4:1 din sulfină galbenă

50 mg

L-Metionina

 

50 mg

Hesperidină

extract din citrice (Citrus sp.)

27,25 mg

Agent de încărcare: celuloză microcristalină; L-ascorbil 6-palmitat;

Capsulă vegetală: celuloză/hipromeloză;

*procent din Valorile Nutriționale de Referință cf. Regulamentului 1169/2011.

Fără: gluten, soia, alune, lactoză, grâu, ouă, citrus, conservanţi, coloranţi sau îndulcitori artificiali, zahăr, amidon, sare, levuri, organisme modificate genetic. Potrivit pentru vegetarieni/vegani.

ADMINISTRARE

Mod de utlizare recomandat pentru adulți: luaţi două (2) capsule pe zi la masă sau conform recomandării profesionistului de sănătate.

RECOMANDARE: Deoarece inflamația poate bloca limfa, în cazul inflamației ganglionilor limfatici, trebuie asociat cu produsul Serra Plus pentru a elimina inflamația și a facilita drenajul limfatic.

ATENȚIONĂRI:

A nu se administra persoanelor cu alergie la oricare dintre ingrediente.

A nu se utiliza concomitent cu contraceptive.

A nu se administra copiilor cu vârsta sub 12 ani.

Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă sunteți gravidă sau alăptați.

A nu se utiliza prelungit fără sfatul specialistului.

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.

A nu se folosi dacă sigiliul de siguranţă este deteriorat sau lipseşte.

A se păstra ferit de lumină directă, căldură și umiditate în ambalajul originar.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viață sănătos.

Producător: PROVITA NUTRITION & HEALTH INC. Canada

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Așteptările au fost mai mari decât rezultatele.
scrisa de Iuliana / 03.12.2022 23:07
Destul de bun. Folosesc de 2 luni și se observa cât de cât o îmbunătățire.
scrisa de Iuliana / 03.09.2022 14:52

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Reishi Bio-Active 5000
180cps PROVITA

164.43 lei
Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Chaga C-Max Extract concentrat
60cps PROVITA

76.05 lei
Lymphstream maximizer de la FORMULA K are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 120.01 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Lymphstream maximizer 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FORMULA K ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.