Magneziu organic cu vitamina b complex 60cps HERBAGETICA

Producator: HERBAGETICA
Brand: HERBAGETICA
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 30.53 lei
Pret remediu.ro:
26.55 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Favorizează asimilarea calciului şi vitaminizarea organismului cu vitaminele B, normalizează glicemia, antispastic,antistres natural.

Magneziul natural este un oligoelement esenţial în buna funcţionare a organismului, intervenind în majoritatea proceselor biologice.

Contribuie la:
*protejarea sistemului cardiovascular
- menţine ritmul cardiac normal şi tonifică inima,
- normalizează tensiunea arterială;
*asimilarea Calciului şi consolidarea oaselor;
*asimilarea Potasiului şi a Fosforului;
*combaterea spasmelor (generale şi bronşice);
*vitaminizarea organismului cu vitaminele B;
*stoparea formării calculilor renali;
*normalizarea glicemiei;
*stimularea fertilităţii;
*diminuarea anxietăţii şi reducerea oboselii.

Numele mineralului Magneziu provine din limba greacă, Magnesia fiind numele unei regiuni din Tessalia. Acest mineral alcalin are un rol extrem de important în dezvoltarea animalelor şi a plantelor, intervenind în foarte multe reacţii fiziologice vitale, cum ar fi metabolismul zaharurilor, grăsimilor şi proteinelor, activităţile enzimatice, excitabilitatea neuromusculară, permeabilitatea celulară, coagularea sanguină etc.

Diferența între Magneziul de sinteză și cel organic este mare, în primul rând din punctul de vedere al eficienţei terapeutice. Magneziul de sinteză este obținut ca produs secundar în procesele industriale de obținere a unor metale, fiind mai greu asimilat de organism și nu are decât o parte dintre efectele terapeutice ale Magneziului natural.

Magneziul natural este extras din apa mării, de unde se obţine prin filtrări succesive, rezultând un cocktail de oxid, clorură, sulfat şi hidroxid de magneziu, amestecate în proporţiile lăsate de natură. Pentru a deveni viu sau, cu alte cuvinte organic, Magneziul marin este amestecat cu un alt produs 100% natural remarcabil: drojdia-de-bere, al cărei număr impresionant de vitamine din complexul B fac Magneziul asimilabil şi îi dau calităţile terapeutice scontate.

Deficitul de Magneziu în organism:
Primele simptome ale lipsei acestui mineral sunt: durerile de cap, de stomac, crampele musculare, rigiditatea în zona gâtului. Atunci când există un teren deja sensibil, lipsa Magneziului se manifestă şi prin anxietate, atacuri de panică, nervozitate şi un comportament agitat. Odată cu atacurile de panică şi anxietate pot apărea şi alte simptome mai grave, precum frica de spaţii deschise şi insomnii. Lipsa Magneziului din organism afectează şi sistemul nervos periferic, lucru manifestat prin amorţirea mâinilor şi picioarelor.

Cel mai periculos este deficitul acestui mineral pentru bolnavii cardiaci, la care bătăile inimii devin neregulate, capacitatea de efort scade, tensiunea arterială devine oscilantă, crescând riscul de infarct miocardic.

Uneori, lipsa Magneziului din organism poate determina şi schimbări de comportament: persoanele care de obicei sunt relaxate şi încrezătoare devin tensionate, nervoase si pesimiste. De multe ori, cei care au un nivel scăzut de Magneziu în corp au o poftă foarte mare de ciocolată, iar femeile pot experimenta schimbări ale ciclului menstrual.

Indicaţii (în baza studiilor științifice recunoscute internațional):
Corpul unei fiinţe umane de vârstă adultă conţine aproximativ 25 de grame de Magneziu, din care mai mult de 50% se găseşte în oase, 25% în ţesutul muscular, restul repartizându-se în inimă, ficat, rinichi, tubul digestiv şi în plasmă. O cantitate infimă de magneziu se află în sângele nostru, dar acesta are un rol extrem de important pentru funcţionarea organismului, care în absenţa acestui mineral constitutiv intră în colaps.

Beneficiile Magneziului:
Magneziul ajută la reglarea zahărului din sânge şi la menţinerea sănătoasă a inimii prin transportul propice al Potasiului, Calciului precum şi al altor nutrienţi, prin membranele celulare. Acest mineral este de asemenea un bun detoxifiant, împiedicând acţiunea metalelor grele şi a chimicalelor în organism, iar ulterior conducând la eliminarea acestora. Magneziul influenţează nivelul de serotonină precum şi hormonul melatonină, cel care reglează somnul. Mai mult, Magneziul echilibrează hormonii răspunzători de stres, de altfel stresul şi tensiunea sunt motivele pentru care majoritatea oamenilor suferă de insomnii.

Magneziul alcalinizează organismul echilibrând pH-ul, şi ajută la o bună desfăşurare a acţiunii enzimelor din interiorul corpului nostru.

Adjuvant în:
- diabet;
- hipertensiune, aritmie cardiacă;
- deficit de Calciu, Potasiu, Fosfor în organism;
- infertilitate la bărbați;
- constipație;
- ruptura musculara;
- boala Huntington;
- depresie;
- deficit de magneziu;
- concentrare dificilă, tulburări de somn, nervozitate, apatie;
- osteoporoză, tulburări de ciclu menstrual;
- sarcină, alăptare;
- astm;
- predispoziție spre calcoză renală;
- crampe musculare, dureri lombare (lombosciatică);
- anxietate, atacuri de panică.

Compoziție per 1 capsulă:
Magneziu marin  extract standardizat cu 55% Magneziu (furnizând 105,8 mg Magneziu/28% VNR)...192,50 mg;
Drojdie-de-bere uscată şi inactivată  (Saccharomyces cerevisiae)...157,50 mg.

Administrare:
adulți 1 capsulă de 3 ori pe zi;
copii 1 capsulă de 2 ori pe zi.

Precauţii: Supradozarea poate produce diaree, oboseală și iritabilitate.

Acest produs contine:

Magneziu marin192.50mg
Drojdie de bere157.50mg

Alte produse similare


Ca+mg+se+si organice…
HERBAGETICA

Ca+mg+se+si organice…
HERBAGETICA

Magneziu organic…
HERBAGETICA

Magneziu organic…
HERBAGETICA

Emocalm forte
DACIA PLANT

Ca si mg organic…
VITAMINE SI MINERALE

Magneziu organic
VITAMINE SI MINERALE

5-htp armonie
ROTTA NATURA

Calciu, magneziu,…
ROTTA NATURA

Parerile clientilor

Sunt la inceput de drum, sper sa nu ma dezamageasca.....
scrisa de Alina Carmen / 14.07.2017 19:46

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Inositol
100cps JARROW FORMULAS

77.84 lei
S-line sistem 40+
56cpr ZDROVIT

26.29 lei

Citeste despre magneziu marin:

Nu am gasit vreun articol relevant.