Margusa, purificator natural al organismului 120tbl AYURMED

Producator: STAR INTERNATIONAL MED
Brand: AYURMED
Forma prezentare: tablete, 120 buc
Pret vechi: 78.30 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
74.39 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ayurveda considera ca principala cauza a afectiunilor organismului uman este acumularea de toxine provenite din diferite surse, in special alimentatia. Suplimentul alimentar MARGUSA este o asociere de plante medicinale ayurvedice cunoscute pentru proprietatile lor detoxifiante, care sustin procesele naturale de eliminare a toxinelor si mentinerea tonusului general al organismului in condtii de suprasolicitare fizica si psihica. MARGUSA ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine, la mobilizarea de la nivelul ficatului si altor organe a toxinelor in sange si eliminarea lor la nivelul rinichilor prin urina. Sustine functionarea normala a sistemului digestiv, protejeaza mucoasa gastro-intestinala si normalizeaza tranzitul intestinal. Fitonutrientii din plante neutralizeaza radicalii liberi, asigura protectia celulelor de stresul oxidativ si de procesele degenerative, contribuie la echilibrarea sistemului imunitar, mentinand astfel capacitatea de autoaparare a organismului. Detoxifierea organismului si efectele antiinflamatoare si antibacteriene ale substantelor bioactive din plante ajuta la mentinerea tonicitatii si sanatatii pielii, fiind un bun adjuvant in acnee, arsuri sau alte probleme ale pielii. De asemenea, purificarea sangelui este importanta si pentru mentinerea in buna stare de functionare a sistemului osteo-articular.

Margusa contribuie la:

  • detoxifierea eficienta a organismului prin eliminarea produsilor reziduali de metabolism si a toxinelor;
  • echilibrarea sistemului imunitar si neutralizarea radicalilor liberi, asigurand protectia celulelor de stresul oxidativ si de procesele degenerative, mentinand astfel capacitatea de autoaparare a organismului;
  • mentinerea starii de sanatate a pielii, conferind acesteia un aspect natural si sanatos;
  • mentinerea starii de bine a sistemului osteo-articular, reducand durerile de la nivelul acestuia;
  • mentinerea vitalitatii si sanatatii intregului organism.

Mod de administrare si doza recomandata:
Copii:
o jumatate de tableta de 2 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de mesele principale, in cure de 30 zile, urmate de 10 zile pauza.

Adulti: 1-2 tablete de 2-3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de mesele principale, in cure de 30-60 de zile.

Atentionari:
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Fara efecte adverse la doza si modul de utilizare recomandate. Produsul nu contine substante cu potential alergenic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Condtii de pastrare: in ambalajul propriu. A se pastra la temperatura camerei, in locuri ferite de caldura, umezeala si lumina.

Ingrediente:

  • Azadirachta indica (Neem), extract din frunze (10:1) – 200 mg;
  • Azadirachta indica (Neem), pulbere de frunze – 150 mg;
  • Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce), pulbere de radacina – 100 mg;
  • Acacia arabica (Guma acacia – excipient) (10:1) – 50 mg.

Plante:

  • Azadirachta indica (Neem) – frunzele sunt bogate in substante bioactive care sustin sistemul imunitar si sistemul antioxidant al organismului. Sustine functiile ficatului si eliminarea din sange a toxinelor. Neem este un antibacterian, antifungic si antiinflamator eficient in afectiuni ale pielii (acnee, eczeme, arsuri, ulcere cutanate) si ale sistemului osteo-articular. Frunzele contin nimbidin, o substanta cu proprietatea de a reduce nivelul glucozei serice prin cresterea receptivitatii receptorilor periferici la glucoza. Creste utilizarea glucozei sau depunerea sub forma de glicogen la nivelul ficatului, muschilor sau inimii. Reduce lipidele totale care sunt dereglate in caz de diabet asigurand protectie cardiovasculara (stopeaza aterogeneza).
  • Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce) – substantele bioactive au efect usor laxativ si sustin refacerea mucoasei gastro-intestinale. Glabridinul suprima procesul de formare a grasimilor si sustine enzimele implicate in metabolizarea grasimilor la nivelul ficatului. Sustine cresterea nivelului de estrogen si echilibrul hormonal feminin la menopauza. Glycyrrhiza glabra ajuta la functionarea normala a digestiei si mentine tranzitul intestinal normal. Fitonutrientii contribuie si la mentinerea sanatatii sistemului respirator.
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Neem350.00mg
Lemn dulce100.00mg

Alte produse similare

Daitab, hipoglicemiant… AYURMED
Daitab, hipoglicemiant…
AYURMED
Sampon antimatreata AYURMED
Sampon antimatreata
AYURMED
Margusa AYURMED
Margusa
AYURMED
Daitab AYURMED
Daitab
AYURMED
Fitodiabetin STEAUA DIVINA
Fitodiabetin
STEAUA DIVINA
Ulei esential de… STEAUA DIVINA
Ulei esential de…
STEAUA DIVINA
Neem PRO NATURA
Neem
PRO NATURA
Crema propolis… PRO NATURA
Crema propolis…
PRO NATURA
Pancreas stimulent INDIAN HERBAL
Pancreas stimulent
INDIAN HERBAL

Parerile clientilor

ptr afectiuni ale pielii e extraordinara
scrisa de marilenatariq_1 / 20.08.2014 16:14
extraordinar
scrisa de marilenatariq_1 / 21.05.2014 17:17

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Chaga C-Max Extract concentrat
60cps PROVITA

76.05 lei
Agaricus Blazei Murill 1000 mg
90cps PROVITA

83.16 lei
Worm end, inamicul parazitilor
100ml AYURMED

45.21 lei
Margusa, purificator natural al organismului de la AYURMED are un gramaj de 120tbl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 78.30 lei. Forma lui de prezentare este tablete, face parte din categoria Detoxifiere si diuretice si contine neemlemn dulce, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Margusa, purificator natural al organismului 120tbl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AYURMED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre neem:

Nu am gasit vreun articol relevant.