Masca anti-aging dead sea minerals 50ml COSMETIC PLANT

Producator: COSMETIC PLANT
Brand: COSMETIC PLANT
Forma prezentare: crema, 50 ml
Pret magazine: 15.67 lei
Pret remediu.ro:
13.63 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Masca anti-aging cu minerale de la Marea Moarta (Dead Sea Minerals), alge marine si acid hialuronic – 50 ml
0% parabeni
ten normal / uscat


Mastile cosmetice constituie o modalitate speciala de ingrijire a tenului, care determina activarea circulatiei sanguine si regenerarea pielii.

Marea Moarta este renumita pentru efectele terapeutice ale mineralelor din compozitia ei. Datorita celor 21 de minerale prezente in sarea de la Marea Moarta, masca anti-aging are un puternic efect de hidratare, remineralizare si revitalizare a tenului, asigurand necesarul de electroliti pentru o piele sanatoasa, neteda si ferma.

Caolinul absoarbe impuritatile si celulele moarte, dar actioneaza si ca un bun emolient. Extractul algei marine Porphyridium Cruentum si acidul hialuronic au un puternic efect de netezire a ridurilor si de reducere a adancimii acestora, de intindere imediata si de lunga durata a pielii.

Vitaminele A, E si B5 stimuleaza si accelereaza reinnoirea celulara, intensifica gradul de hidratare al pielii si sporeste elasticitatea acesteia.

Revigoranta si hidratanta, masca va lasa tenul mai ferm, proaspat si catifelat.

Mod de utilizare:
Se aplica saptamanal pe pielea perfect curata a fetei, evitand zona ochilor, sprancenele si buzele. Se lasa sa actioneze 15-20 minute, dupa care se indeparteaza prin clatire cu apa calduta.

Pentru ingrijirea optima a tenului se recomanda folosirea in combinatie cu Crema de zi anti-aging, Crema de noapte pentru fermitate si, la nevoie, Crema anticearcan din aceeasi gama.

Testati toleranta pe o mica portiune a pielii gatului, sub ureche.

Evitati contactul direct cu ochii!

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Extract din seminte de telina
60cps DVR PHARM

33.03 lei
Gel dupa epilare
250ml KOSMO OIL

15.81 lei
Masca anti-aging dead sea minerals de la COSMETIC PLANT are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 13.63 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Masca anti-aging dead sea minerals 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la COSMETIC PLANT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.