Melatonina 3MG 50tbl ADAMS SUPPLEMENTS

Producator: ADAMS VISION
Brand: ADAMS SUPPLEMENTS
Forma prezentare: tablete, 50 buc
Pret magazine: 29.39 lei
Pret remediu.ro:
25.56 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Melatonina este un hormon produs de glanda pineala si are rol important in ritmul circadian sau alternanta periodica somn-veghe. Este un antioxidant puternic, lupta in mod eficient impotriva stresului si are rol neuroprotector (protejeaza neuronii si celulele gliale).

Organismul uman, pe masura ce inainteaza in varsta, sufera o serie de modificari legate de declinul functiilor fiziologice, ceea ce determina o scadere a capacitatii de raspuns la stres si o crestere a incidentei bolilor. Se diminueaza capacitatea fizica, functiile pulmonare, cardiace, renale, sexuale, endocrine, auditive, vizuale.

In structura trunchiului cerebral intra si o mica formatiune care a fost denumita epifiza. Melatonina este o substanta sintetizata la nivelul acestei glande, in conditiile in care intensitatea luminii scade. Pornind de la serotonina, o substante neurotransmitatoare, glanda epifiza prepara si secreta melatonina.

Melatonina are rol important in ritmul circadian sau alternanta periodica somn-veghe. Scaderea intensitatii luminii naturale stimuleaza sinteza sa, acest lucru asigurand odihna fiziologica.

In timpul starii de veghe, in organism se acumuleaza cantitati importante de substante toxice care pot fi eliminate doar in timpul somnului, corespunzator bioritmului fiecaruia.

Melatonina este un hormon natural produs de glanda pineala, care contribuie la atenuarea tulburarilor de somn in conditiile consumului unei doze minime de 0,5mg administrate inainte de culcare. Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi, in conditiile unui consum de cel putin 1mg inainte de culcare.

Melatonina este un antioxidant puternic. Actioneaza si asupra functiilor digestive, dar si la nivelul diversilor hormoni aflati in stransa legatura cu reproductia la femeie, ceea ce determina reglarea ciclului menstrual.

Atentionare: Produsul nu este recomandat femeilor insarcinate, celor care vor sa ramana insarcinate sau celor care alapteaza, precum si copiilor si tinerilor sub 18 ani si persoanelor care iau medicatie antidepresiva.

Produsul poate afecta reflexele soferilor sau celor care manipuleaza diverse utilaje in primele 5 ore de la administrare.

Administrare
Ca supliment alimentar masticati 1 tableta inainte de culcare.

Acest produs contine:

Melatonina3.00mg

Alte produse similare

Melatonina 3mg… ADAMS SUPPLEMENTS
Melatonina 3mg…
ADAMS SUPPLEMENTS
Somni x spray LABOMAR
Somni x spray
LABOMAR
Melatonina BIO-SYNERGIE
Melatonina
BIO-SYNERGIE
Melatonin 5 mg BRONSON
Melatonin 5 mg
BRONSON
Somnus melatonina BIOEEL
Somnus melatonina
BIOEEL
Mellow tonin JARROW FORMULAS
Mellow tonin
JARROW FORMULAS
Sedoral FARMACLASS
Sedoral
FARMACLASS
Bio-melatonina… PHARMA NORD
Bio-melatonina…
PHARMA NORD
Melatonina pura… ESI SPA
Melatonina pura…
ESI SPA

Parerile clientilor

ok
ok
scrisa de robigradi / 18.06.2013 13:18

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Emocalm  PROMO 1+1 GRATIS
60+60gr DACIA PLANT

26.72 lei
Resveratrol 50mg 1+1 cadou
30cps ADAMS SUPPLEMENTS

39.51 lei
Crema de fata 5 in 1 bo048
40ml FAVISAN

15.29 lei
Melatonina 3MG de la ADAMS SUPPLEMENTS are un gramaj de 50tbl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 25.56 lei. Forma lui de prezentare este tablete, face parte din categoria Stress si somn si contine melatonina. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Melatonina 3MG 50tbl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ADAMS SUPPLEMENTS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.