Melatonina 5mg aroma menta 60tbl GNC

Producator: GNC
Brand: GNC
Forma prezentare: tablete, 60 buc
Pret vechi: 216.73 lei
- 4%
Pret remediu.ro:
208.06 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
21 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Proprietăți:
Melatonina este o substanță chimică naturală (un neurohormon), produsă la nivelul creierului de către glanda pîneală și se sintetizează din aminoacidul triptofan. Sinteza acesteia este stimulată de întuneric și suprimată de lumină (pe timp de zi). De asemenea, producerea de melatonina se diminuează odată cu înaintarea în vârstă, încă înainte de perioada de adolescență.
- atenuează și tratează o varietate largă de tulburări ale somnului;
- ajută organismul să mențină ritmul circadian (de a ști când trebuie să doarmă și când trebuie să se trezească), insomnie;
- adjuvant in stres legat de viața cotidiană, de muncă, persoanelor în vârstă, femeilor aflate la menopauză, persoanelor care călătoresc, în caz de schimbare de fus orar;
- reglează activitatea hormonală;
- antioxidant;
- susține buna funcționare a sistemului nervos.

Ingrediente active per tableta:
Melatonina 5 mg.
Alte ingrediente: manitol, maltoza, amidon, celuloza microcristalina, silicat de calciu, ulei vegetal hidrogenat, acid stearic din sursa vegetala, aroma naturala de menta, sucraloza.
Nu contine: coloranti artificiali, arome artificiale, conservanti, sodiu, soia, lactate, fermenti.

Mod de administrare:
1 tableta înainte de culcare. A nu se depăși doza de o tabletă în mai puțin de 24 ore.

Atentionari:
Doar pentru adulti, administrati inainte de culcare. A se consulta un medic specialist inainte de a consuma acest produs in caz de sarcina, alaptare, daca urmati un tratament medicamentos sau suferiti de o afectiune medicala. Nu administrati impreuna cu bauturi alcoolice, in timp ce conduceti sau cand operati utilaje. Intrerupeti administrarea cu doua saptamani inainte de o interventie chirurgicala. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata zilnic.

Prezentare:
60 tablete

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Melatonina 5mg aroma menta de la GNC are un gramaj de 60tbl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 216.73 lei. Forma lui de prezentare este tablete, face parte din categoria Stress si somn si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Melatonina 5mg aroma menta 60tbl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la GNC ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.